Příspěvek
od reddog » sob 18.2.2017, 7:25
Pepino:
K te tve posledni vete snad jen tolik, ze je velky rozdil v tom, kdy vyrobek "spolupracuje" a kdy vyrobek zastava "pasivni rezistenci". Tedy s dobre vyrobenou veci se lepe spolupracuje. Za mne: Snadneji, rychleji, pohodlneji, to je u COP. Levneji, hure, s Odeon. Stale si rikam, ze Odeon se podda a za cas to pujde lepe. Zatim jeste zjevne nenastal CAS.
Tedy, to co jsem drive trenoval s COP, mi nyni jde s Odeon mnohem hure a mam obavu, ze Odeon znicim samotnym treninkem driv, nez jej vubec zacnu pouzivat "naostro". O treninku to je, ale dispozici dobreho vyrobku proste na tom horsim neokecas.
Pokud muzes, napis s cim vsim uz jsi prisel do styku a trenoval. Ono porovnani je vzdy vice vypovidajici, nez jen popis jedne veci. Ja u techto jednoduchych vecicek pres rameno pouzivam COP, zmineny Odeon, kdysi davno buzertasku PUMA (nikoli kozenou), jeste pred tim obycshit od Vietnamcu. Z tech vetsich a vice nosnych "systemu" jsem skoncil u PushPacku od 5.11. Ten povazuji coby univerzal z nizsi stredni objemove tridy za velice zdarilou zalezitost. Ostatne stejne jako COP u te male objemove tridy.
Tak nejak jsem si rekl, ze na druhou stranu to za ty prachy s Odeonkou nebude tak zle a dam ji jeste sanci si vydobyt misto na mem rameni pro nenarocne (i kdyz trebas spinavejsi) kazdodenni potulky. Dnes hodlam odstranit vysivani napisu a malinko ji celou jeste upravit k obrazu svemu.