Příspěvek
od wagi » čtv 09.4.2015, 19:41
Jo v podstatě pro mě v Praze je malorážka nejlepší varianta,,, ale jak říká starosta chci slušnej diesel tak si nekoupím elektromobil,,,, ano - cena náboje, ano- dostupnost, ale sem přesvědčen že toto určitě nechci (možná jí zkusím někde a dám jí šanci) ale za ty prachy a výkon - si koupím vzduchovku a vyjde mě stejně o co bude rozdíl v tunelu do 25m a abych měl v Praze něco lepšího musím vyjet a to můžu vyjtez kosou taky......
Ono celkově není moc zábavný stát v tubuse s čímkoliv a staticky mířit před sebe a střílet 5,10,15,20,25m , ovšem tady mě dost limituje dosah okolí......
ted sem koukal na youtubko a videa hoši ano je to zbraň, zpracování asi ok, ale tunit to jako normální kvér - za ty ceny, vypadá to zlověstně, ale ten zvuk, nehejbe se-zpětný ráz 0, zbran a přijde mi že i moderní airsoftový kuličky dělaj věrohodnější zvuk, navíc pak z toho střílí asi 8 letý dítě a žádnej stres vysypat to za cca 5 vteřin...... Jo to bych koupil za předpokladu, že to bude stejně drahý jako vzduchovka pak by stím byla prdel pro mě a odrostlejší děti ale soudnej člověk nemůže koupit vzduchovku s otikou za 20 K.... prostě néééééé
(ano relevatní názor je spíš ano, ale v tomhle opravdu soudnej nebudu ani z rychlíku)