Už jsem se nad tím taky zamýšlel, že nejlíp by asi bylo si to napsat.
Tak pokud by to někdo chtěl nakonec realizovat v .NETu, dejte vědět, rád se budu podílet. PHP "neumíme, di pryč".
Jsou asi dvě možnosti, jak to využívat - buď jako timer, nebo jen místo papíru.
Plácnu pár nevýhod, co mě teď napadly (páč výhody jsou jasné) - třeba někdo přijde s tím, jak to řešit, nebo ho napadne třeba úplně něco jiného...
Použití jako timer i pro sběr dat - přesnost měření, diskuse nad výsledky z různých zařízení, diskuse nad výsledky z různých verzí aplikace či po změně konfigurace, pořizovací cena zařízení a dat. úložiště, zálohování dat (celých záznamů nebo jen hodnot), větší složitost aplikace než v druhém případě, nelze "podepsat" scoresheet střelcem bez vlastního účtu (hesla), větší nároky na obsluhu, max. hlasitost zvuku zařízení.
Použití místo papíru, tzn. obyčejný timer a sběr dat do mobilního zařízení - mokré scoresheety vs. mokré PDA, větší chybovost přepisů na stagích (než v klidu a suchu u PC ze scoresheetů), asi o něco pomalejší práce zapisovatelů oproti papíru (eliminovalo by to pozdější rychlé zpracování výsledků).
Co se obojího týče, největší "problém" je asi, že je třeba mít nějaké to (nějaká ta) PDA
ten NTB tam musí být stejně, aby bylo co na zpracování výsledků, lidi se to musí naučit a je třeba to dlouho testovat, než se na to úplně přejde a zruší se záloha v podobě papírových scoresheetů.
Blebleble, tak jsem se vyblil, třeba to k něčemu bude a někoho třeba napadne něco úplně jiného, jak to řešit (třeba C
entrálníM
ozekL
idstva)