Kurzy Aegis
Střelecké a jiné kurzy, především našich partnerů
Missak : no jasně, z každé ovečky, kterou mu tam naženu mám procenta Na kurzu u RL jsem nebyl, ale na I a II u Aegisu ( dělali jsme to ve dvou dnech po sobě ) s námi byli i lidi, kteří do té doby stříleli maximálně mířenku, a díky přístupu kluků zvládali, a hodně si toho odnesli, skoro bych řekl, že je to poznamenalo na celý jejich střelecký život Proto doporučuji, a dokonce zdarma, ale když už jsi to nakousl, asi si nějakou reklamní slevu zkusím vyjednat.
Missak: No ja byl u RL na Kurzu I. a myslim, ze podobny kurz by meli povinne absolvovat vsichni zadatele o ZP (namisto omilanych slabomyslnych psychotestu).
Vynikajici uroven, a za ty penize (1500/2dny)... To se opravdu vyplati dojet do Cech...
Srovnanim s Aegisem bohuzel nemuzu slouzit.
Vynikajici uroven, a za ty penize (1500/2dny)... To se opravdu vyplati dojet do Cech...
Srovnanim s Aegisem bohuzel nemuzu slouzit.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
U Radka jsem nebyl (zatím ), ale u AEGISU mi to tak nějak vychází nejméně jedenkrát ročně. Oni vždycky něco přimyslí...
Díky jejich neblahému vlivu jsem začal střílet LOS a AOS. Vlastně si myslím, že teprve u nich jsem tak nějak naznal, že i když někdo dobře umí mířenku, umí prakticky pořád ještě h***o.
Díky jejich neblahému vlivu jsem začal střílet LOS a AOS. Vlastně si myslím, že teprve u nich jsem tak nějak naznal, že i když někdo dobře umí mířenku, umí prakticky pořád ještě h***o.
na jejich webovkách je přihláška, tam mají napsáno OBSAZENO a nejde se tam přihlásit. tudíž je kurz plný. kdyby aspoň člověk věděl, kdy budou dělat další
Naposledy upravil(a) Missak dne pát 09.2.2007, 17:59, celkem upraveno 1 x.