Barevný podavač do zásobníku
Úpravy zbraní, příslušenství a jiné vychytávky
Zbraň: GLOCK 17
Re: Barevný podavač do zásobníku
j.h mas pravdu ale jen me zajima co je na tom kravina abych vedel
nejsou snad od toho určené soukromé zprávy označeny jako SZ ??
opravdu mně mrzí že to musíte řešit v tomto tématu..
opravdu mně mrzí že to musíte řešit v tomto tématu..
Zbraň: GLOCK 17
jo jsou mas pravdu omlouvam se uz to resime ja jsem jen chtěl trosku ukazat proc by mohl byt vyraznejsi podavac lepsi uz nebudu zatezovat vlakno.
Tak jak to dopadlo, s tím barevným?
nedopadlo to pro protože jsme potřebovali trošku více součinnosti od zájemců a ta nepřišla..
Zbraň: G 17
Nestačilo by Origo podavač nabarvit barvou na plast. Jasně že to není ono a barva se ošoupe, ale asi jen v místě dotyku náboje s podavačem a to je cca 1 mm. A barev je spousta.
Zbraň: Glock 17 gen 4.
a co to proste vytisknout na 3D tiskarne ???
Zbraň: Glock 19 Gen4
Já bych si taky nějaký kousek vzal. Nějakou reflexní oranžovou nebo žlutou. Červená by taky nebyla špatná.
Plho, uz hodinu tu resime, ze nic neni a ty uz by sis "vzal", jako by uz byly a jeste se tu snad rozdavaly zdarma.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Zbraň: Glock 19 Gen4
Pokud dobře čtu, tak to "nedopadlo, protože jsme potřebovali trošku víc součinosti", takže právě o tu se snažím. Napsal jsem, o co bych měl eventuálně zájem, ať si to kolega může připsat do tabulky. Příště pokud nebudeš mít co říci, tak se zdrž hlasování Děkuji (Pokud by to samozřejmě napsal zakladatel vlákna, tak je to jiná)
OT:
zrovna v tomto případě nejspíše zakladatel vlákna brblat nebude. Dílem není brblal a dílem Čerta dlouho zná
zrovna v tomto případě nejspíše zakladatel vlákna brblat nebude. Dílem není brblal a dílem Čerta dlouho zná
parkrat jsem si ten podavač chtel namodelovat a vytisknout na tiskarne ale nikdy se mi nepovedlo tenj zasobnik rozebrat .... trapas a bez zmeření toho nesmyslu to nenakreslim
problém byl v tom, že jsme potřebovali origo podavače v množství cca 40 ks aby mohli být vyskládány do formy a mohlo to být spočítáno, kolik to bude stát..barva pak není problém..
Rough Boy to video jsem zkousel už kdysi ale proste se do nej nedostanu mam nejaky divny zasobniky asi ... nebo divny ruce
Zkus to znovu a neboj se zabrat. A zasuň tam ten rozbornej nástroj dostatečně hluboko, ať za něj můžeš pořádně zabrat. Než se přes sebe poprvé svezou ty zobáčky, tak to jde blbě.