GRIPY
Úpravy zbraní, příslušenství a jiné vychytávky
Tom: ja měl origo ale na zavěru moc nedržely časem tak 2 měsice se mi stejne odlepily a to jsem zavěr odmastil origo stoji okolo 500 Kč , a hrudost smirku je stejná .
Naposledy upravil(a) markony dne čtv 09.3.2006, 19:01, celkem upraveno 1 x.
Aha, tak to je skoda To by byl lepsi urcite s tema vystupkama, mam novy ram. Nebo neco jako ma cybernetic viz: http://image006.mylivepage.com/chunk6/5 ... %20-1-.jpg
re
Kdysi mi někdo poradil, že gripy se dají udělat z protiskluzového matroše na skate prkýnka. Skutečně dají a drží. Ale vydře vám to díru do bundy za týden.
Jsou tři druhy lží: Lež prostá, lež sprostá a statistika. Winston Churchill
Lide lžou a v mediích pracují lidé, media tedy mohou lhát a mnohdy lžou. realcop
Lide lžou a v mediích pracují lidé, media tedy mohou lhát a mnohdy lžou. realcop
re
Mám taky gumáčka Hogue modrý slone. Dobrá volba ale jen pro velké tlapy. Lidem s málýma rukama budou vyhovovat opravdu spíš nalepovací grypy.
re
Márku bacha na to seš mladešj říkal děda Para
Tak uz jsem stastnym majitelem gripu od Hogue a musim rict, ze i kdyz nemam tak velke ruce, tak uchop je perfektni. Nejvice me prekvapilo to plasticke, anatomicke vybouleni na bocich
(tam kde je to zdrsneno), myslel jsem si ze je to tam obycejne "ploche". Ted mi pripomina uchop komosovu CZ75
(tam kde je to zdrsneno), myslel jsem si ze je to tam obycejne "ploche". Ted mi pripomina uchop komosovu CZ75