Příspěvek
od PsychoPat » ned 24.4.2011, 23:08
Muj novy kousek OWB Holster Centaur I. od firmy LHS Holsters. Protože je to u nas znacka asi nova, pokusim se o mini-recenzi.
Zpracovani: Standartni verze je cerny kydex o tloustce cca 2,5mm. Ja jsem zaexperimentoval s barvou piskovou (sand, coyote atp.), bohužel finalni odstin neodpovídal mym představám, je moc svetly – tak sem to doladil oblíbeným „punisherem“ a nyní jsem spokojen Skorepina je ze dvou kusu spojenych snytovanim. Ocka na pasek jsou pridelana sroubem. Zpracovani je vynikající, oproti kultovnim RAVENum jsou pouzity plne, nikoliv dute nyty. U nas videna RAVEN pouzdra jsou dole uzavrena, do hlavne se nedostanou necistoty. Moje pouzdro je otevrene, ale pro skryte noseni je to lepsi – pouzdro je mensi, lepe se skryje.
Praxe: Mam ho kratce, takze jen první postrehy. Zbran drzi bez vuli velice pevne. Bohuzel se ale hure tasi z pouzdra ven. Domnivam se, ze zaprve se pouzdro trochu ochodi a za druhé je potreba nadrilovat „vytrhnuti“ zbrane z pouzdra. Mam srovnani s BHI Serpa – tam je taseni pro me zatím rychlejsi, ale zbran ma v pouzdru vule. Muj nazor je, ze casem natrenuju ke sve spokojenosti. Jedine „minus“ které jsem objevil a které musim vyresit - oka na opasek jsou pro muj remen moc prostorna a při taseni se pouzdro neprijemne hybe i se zbrani, nez se podari zbran vyprostit. To mi vadi, takze to hodlam resit bud hledanim vhodnejsiho opasku nebo vymenou ocek za uzsi/nizsi anebo upravou stavajicich ocek. Uvidime.
Celkove jsem ale velice spokojen, dostal jsem co jsem očekával. Prikladam par fotek….
- Přílohy
-
[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
-
-