Doporučte pouzdro

Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK

Re: Doporučte pouzdro

Příspěvek od Řepa » pát 02.8.2013, 22:32

Děkuji,
napíšu jim.

Řepa

jer

Příspěvek od jer » sob 03.8.2013, 10:13

Ahoj toho Blackhawka mám na G26 a jsem maximálně spokokjeny.

Příspěvek od Speedster » pon 05.8.2013, 12:39

Děkuji všem za reakci, já to teda jdu už nějak rozlousknout.

Zbraň: CZ75DC

Příspěvek od edakemlink » pon 05.8.2013, 15:01

Toho Blackhawka na G26 mám taky, rovněž naprostá spokojenost. Bral jsem ho cca před měsícem v Glock Shopu v Brně, poslední pravostranný kus, radši tam zavolej zda mají na prodejně víc kusů...

Příspěvek od Speedster » úte 10.9.2013, 16:08

Tak to dopadlo celekem dobře koupil jsem si pouzdra rovnou dvě, různí výrobci různé materiály. Tak se pokusím sepsat nějakou recenzi. Obě jsou fajn, jen má každé nějáké chyby a je na každém aby se rozhodl jestli mu vadí nebo ne..případně si koupil obě jako já:D

RHholster: Objednal jsem vnitřní kydexové pouzdro včetně úpravy swetguard. Na kalhoty se upíná pomocí průvleku. Ten průvlek je pro mě osobně největší slabinou pouzdra, díky němu se má díky váze zbraně tendeci překlápět dopředu a dozadu podle rychlosti chůze. Když jsem zkoušel jiná pouzdra co měly klip tak se to nedělo. Pod mikinou to nevadí, ale pod tričkem už je to problém.
Zpracování: Je skvělé, oproti pár jiným kydexům které jsem s ním porovnával je poměr cena / výkon nepřekonatelná. Když se k tomu přidá ochotný a hlavně rychlý výrobce co splnil přešně vše jak řekl tak je to určitě fajn nákup.

Druhé pouzdro co jsem koupil byla obyčejná dasta, aktuálně v Glockshopu asi za 240Kč,(mimochodem opravdu ráj pro glockaře:D)
Je to nylonové pouzdro s klipem a bez swetguardu..no a je skvělé, zbraň je v něm hlouběji v kalhotách a tak jde i velká G17 nosit pod tričkem. Pouzdro se ani nehne a zároveň se v něm G17 dá nosit i v autě, a to zcela pohodlně. Je fakt že moje auto má místo sedaček spíš křesla, v nějakých anatomech by to možna problém byl. Ale i tak mě to příjde super, v tomhle třeba RHH prohrává, v autě se s ním dá jet také, ale na opasku ho musím hodně posunout a no..na cestování po městě jo, ale dál než 20km bych s ním nejel. Kdyby měla dasta swetguard tak bych ji fakt dal za 1 z hvězdou, takhle jen za 1:D

Takže závěrem, RHH budu mít na závody nebo na akce kde budu vedět že budu opakovaně tasit. A dastu kamkoliv jinam, nevěřil jsem že něco mnohem levnějšího může udělat takovou službu a opravdu jo. I jeden můj kamarád který prosazuje Kydex nad vše odstatní a RHH mi doporučil nakonec uznal že je dasta na denní nošení lepší.

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » pon 16.9.2013, 16:05

mas verzi s plastovou vyztuhou toho nylonoveho pruvleku nebo bez a spravnej uchyt na spravnou sirku opasku? Jinak u kydexovyho pouzdra takovej ten klasickej uchyt kovovej co se dava treba na tu dastu, ktera neni samosvorna tak jako kydex, moc pouzit neda, zkousel jsem to ale proste to nefunguje jak by melo (casto se stane ze se vytahne jak pistole tak i s pouzdrem). Zapusteni pouzdra je naschval vys z kalhot aby se to lip tasilo :-) skoda ze clovek pred koupi pouzdra vlastne nevi co poradne bude chtit pac i u kydexu se to da slusne naspecifikovat :-)
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » úte 19.11.2013, 10:24

úspěšně otestováno kydexové pouzdro s semišovou povrchovou úpravou.. na kuži je to velmi jemné, na oblečení je to v pohodě a přitom ty vlákna drží pozici pouzdra tak, že se nehýbe ani při větších aktivitách..
kdyby měl někdo zájem to vyzkoušet nechť mi napíše SZ.
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Zbraň: G26

Příspěvek od glopet » úte 19.11.2013, 11:47

honzo, to pouzdro vypadá dobře. Uděláš fotku i z druhé strany a napíšeš výrobce a model? Můžeš jej srovnat s jinými vnitřními pouzdry?

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » úte 19.11.2013, 19:00

Obrázek
je to na G19 nebo G17, je to kydexové pouzdro a povrchovka je sametové, což je velmi dobré hlavně v nošení v létě, na těle je to příjemné, díky vláknům se to nehýbe v oblečení jako kydex bez povrchovky..
Obrázek
Obrázek

Příspěvek od Reccol » úte 19.11.2013, 19:50

Není to kopie holsteru od Travise Haleyho?
http://www.tacticalholsters.com/product/INCOG.html

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » úte 19.11.2013, 22:16

s Trevisovým Incogem má společnou jen podobnou povrchovku..myslím si že je to určitě cesta jak holstery typu IWB zlepšit..

Příspěvek od glopet » stř 20.11.2013, 8:22

Díky za fotku. Ta "o" poutka by mi moc nevyhovovala, protože odkládám pistoli i s pouzdrem (falco). Předpokládám, že by do pouzdra bez problémů šla i šestadvacítka. Napíšeš ještě výrobce?

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » stř 20.11.2013, 9:04

ta poutka jsou na druky, takže to rozepneš a vytáhneš pouzdro i s pistolí, což je fajn na manipulaci..
osobně tohle považuji za TOP na trhu s pouzdry IWB, měl jsem kde co.. a jsem celkem náročný uživatel, nosím denně, běhám s tím, peru se s tím, boxuji, občas i nějaký grapling na zemi, různé semináře od KM až po plavání ve vodě v oblečení :wink: a funguje to dobře..
Měl jsem dastu, kožené, od BHcku, ale zde se mi líbí to že pouzdro drží tvar a zbraň se v pohodě strká opět donitř ( když máte kurz a sušíte třeba 8 hodin tak to do toho pouzdra strčíte 1000 krát za den což je pro mně důležité..ten komfort reholsteringu
Výrobci jsou v podstatě dva, jeden upeče pouzdro, druhý vyrobí povrchovku.. je to nový testovací vzorek, bude možnost toto zakoupit..na e shopu, G26 se do něho vleze taky..ale primárně je to na G17/19
bohužel ho nemohu zatím prozradit ne že bych nechtěl, ale nejsou v pořádku ještě nějaké papírové záležitosti..

Příspěvek od glopet » stř 20.11.2013, 9:11

Díky za info. Tak až se dořeší papírování, dej vědět ;)

Příspěvek od Reccol » stř 20.11.2013, 10:15

A měl si možnost to s tím incogem porovnat? Nerejpu, fakt mě to zajímá, protože jsem ho chtěl objednávat. Dík

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » stř 20.11.2013, 16:29

Incoq je primárně na apendix carry, je širší ( dáno konstrukcí ) a u mýho pouzdra ti žádnej klip neleze do úchopu, jinak to má stejnou retenci. Travis se snaží, není to špatné pouzdro, Povrchovku má jinou..ani horší ani lepší, prostě jinou..
to co mám já se tomu vyrovná..
šel bych cestou toho, že bych si ho nechal vyrobit, povrchovku bych si na něj udělal a ještě ušetřím..

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » čtv 21.11.2013, 15:06

john.hawk: INCOG IWB vypada velice dobre. Jenom se te chci zeptat, jak je to s pohodlickem? LSHcko ma cely bok prilehajici k telu z platu kuze, takze nic netlaci. Nebude tohle krapatko neprijemne treba po celem dni na hole kuzi (treba v lete)?
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Příspěvek od glopet » pát 22.11.2013, 10:38

To pouzdro INCOG IWB vypadá opravdu parádně. Bude ho někdo objednávat? Asi bych se přifařil :twisted:

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pát 22.11.2013, 11:11

člověk si zvykne, ten samet ani neucitíš..a v létě to bude stejný..mně osobně to netlačí ani když řídím, sedím, ale to je otázka spíš jestli tento typ pouzdra bude používat i prostorově výraznější jedinec, tak by to teoreticky vadit nemělo..ale to se musí testńout, já nikoho v okolí kdo by měl výrazně přes míru nemám, že bych mu to šoupnul, u nás sou jen samý blonďáci 185 na 80 Kg.

Zbraň: Glock 17,26

Příspěvek od DeadlyOne » pát 22.11.2013, 11:47

Pouzdro INCOG uz nejakou dobu mam. A je to hodne super vec. Diky umisteni uchytu sedi hodne u tela. Nosim jak AIWB tak na strane a nemuzu si stezovat. Udelam par fotek a kdyztak to sem hodim.

Zpět na „Příslušenství“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz