GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: Glock 19 a jiné
Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére
Ok díky, zkusím to tam objednat , ale chci pádlo tak nevím jestli to zmáknou....ale mám samotné pádlo z fobusu tak ho tam mužou přinejtovat,,,,,, 

Phoenix308: Zkus copshop.cz . Co jsem koukal posledně, tak dělají i s pádlem. http://copshop.cz/index.php?route=produ ... uct_id=160 Co vím, tak udělají na cokoli, jen na tu 30s asi holt budou potřebovat kopyto. Mám x pouzder a nejspokojenější jsem právě s pouzdry od nich - a to jak provedením, kvalitou, domluvou, rychlostí dodání...
Díky ,koukal jsem na to,ale jet 220km až do Brna se mi moc nechce
páč to kopyto as opravdu nemají... Jediné co trošku vytknout - dal bych blíž pádlo k futrálu a zkrátil ten ,,trn,,mezi futrálem a pádlem protože pouzdro je moc od těla a takhle velký trn trhá kalhoty(osobně vyzkoušeno),,,, Naprosto minimálně odstávají pouzdra od Fobusu, ale tam mám s 30S smolíka,,,, nedělají ho..

Koukám na toto http://copshop.cz/index.php?route=produ ... uct_id=152 . Jen prosím o ujasnění. Když mám pouzdro s pádlem, tak je pádlo vždy v kalhotech a zbraň venku. Tedy ne mezi tělem a kalhotami? Předpokládám, že to tak je, ale pak nechápu, že je to na skryté nošení.
Díky za osvětu
.
Díky za osvětu

Skrytého nošení v tomto případě docílíš vhodnou další vrstvou oblečení (mikina, bunda, svetr). Podle kombinace postavy / oblečení / zbraně někdy dosáhneš toho, že jsi v souladu se zákonem - zbraň není viditelná, ale poučený člověk pozná, že jsi ozbrojený. Pak nosíš sice skrytě ale ne utajeně. Utajené nošení je asi ideální stav.
Pokud budeš nosit, stejně zjistíš, že jedno pouzdro ti nestačí. Potřebuješ víc podle situace.
Pokud budeš nosit, stejně zjistíš, že jedno pouzdro ti nestačí. Potřebuješ víc podle situace.
Hele, skryté nošení a pouzdra na zbraně se řeší jinde. Tady se hezky pochlubte a valte ódy na úžasnost vašich/našich radostí.
Pochopeno ??
Pochopeno ??

Tak ať nejsem úplně mimo, tak posílám foto svého milého/nemilého Glocku, ještě jsem se zde jím nepochlubil. G19 se na fotce schovává a moc dobře ví, proč. Stydí se a lituje, že mi učinila tolik problémů 

Smajlík , Na pouzdro se vykašli , ja stříkačku nosím jako Jules a Vincent, vidíš na foto,že není vidět a drží v trenclích dobře... 

Co je lepšího než GLOCK??? DVA Glock!
...aneb G17 dostala dalšího brášku. G30 Gen4.1

Cherro- 45 acp- tak je to správně, budeš spokojenej, mám 30S a 19gen 4 chování obou je stejné, včetně přesnosti.... Každý mě zrazoval od 45 v téhle velikosti , že prý to moc kope,, nesmysl 

no jistě , pořádny kanon.. tak je to správne. Si myslím ,že Glocky by se už měly vyrábět jen jako .45 

Jj, počítám že sedmnácku časem dostane junior. Zamiloval jsem se do 41... 

Zbraň: teprve bude
Tohle je muj mazlík 
G19 4.gen, Truglo TFO, Glockmeister spoušť..

G19 4.gen, Truglo TFO, Glockmeister spoušť..
j.e.n.i.k
...trocha inspirace, když se blíží ten Halloween... 

Zbraň: G17 gen4
Zdravím pánové, jsem tu nováčkem, a nováčkem je i moje G17 gen4., kterou jsem si právě dovezl z Corrada. Zatím je v základu, mám to na obrannou střelbu, takže nějaké ladění a podobně neřeším. Vyskytovat se s tím budu na střelnici v Příboře a okolí.
Měl bych na vás dvě otázky ohledně čištění. První je že mám v kufříku jen ten kartáček a ne tu plastovou tyčku, kterou má na fotce kolega výše. Druhá je, že vyčistit to mám až po 1000 ranách, tak mi to doporučil prodejce, že si to musí sednout a vychodit.
Tak jestli je to v pořádku, že tam nemám tu tyčku, a nečistit to 1000ran?
EDIT: tak jsem se představil jako pěkný idiot
Už tu tyčku vidím, i na své fotce. No co stane se, když má člověk Vánoce 
Měl bych na vás dvě otázky ohledně čištění. První je že mám v kufříku jen ten kartáček a ne tu plastovou tyčku, kterou má na fotce kolega výše. Druhá je, že vyčistit to mám až po 1000 ranách, tak mi to doporučil prodejce, že si to musí sednout a vychodit.
Tak jestli je to v pořádku, že tam nemám tu tyčku, a nečistit to 1000ran?
EDIT: tak jsem se představil jako pěkný idiot

Naposledy upravil(a) AsiJura dne čtv 30.10.2014, 21:48, celkem upraveno 1 x.
Jestli je ta fotka tvoje, tak tu tyčinku na ní vidím
Jinak já poprvé čistil až po cca 500 ranách, a ještě tam byla hromada měděné pasty. Jinak dobrý výběr, taky jsem s ní naprosto spokojen.

Já bych hlaveň a tu kluznou hranu na začátku hlavně jak po ní zajíždí náboje do hlavně určitě vyčistil dříve. Jinak ostatní přesně jak říkal prodejce má to čas. 

CZ 75 TS