Fobus: pokud si přečtete můj příspěvek, jasně v něm říkám, že je to můj první Glock. Jsem tedy greenhorn se vším všudy. Dle vás blb. Ano, beru, byla to moje chyba. Ještě pro upřesnění. Ptal jsem se u jednoho nejmenovaného prodejce v Olomouci, kde jsem viděl vystavenou pažbičku pro G17, zda ji mohu mít i na G19
gen. 4. Ochotně ji chtěl hned objednávat, naštěstí jsem neměl sebou dosti peněz na 100% zálohu a karty nebral. Z toho jsem usoudil, že zde není problém s kompatibilitou.
Nechci a ani jsem nechtěl výhradnímu distributorovi nic vracet, pouze jsem se jej snažil upozornit na něco, co by mohlo být především v jeho zájmu a také ostatní nováčky zde v tomto vláknu, kde lze předpokládat největší výskyt greenhornů na tuto skutečnost výrazně upozornit. Také jsem jej požádal, jako potenciální zákazník o radu, kde koupit kompatibilní pažbičku. Nic víc a nic míň. Jste tedy se svojí argumentací poněkud mimo mísu. A pokud vás iritují směrnice EU, vězte, že mne též.
Pokud potřebujete exhibovat svoji převahu znalce oboru, založte si prosím pro tyto exhibice vlastní vlákno. Nicméně děkuji za upozornění na moji hloupost. Také bych chtěl tímto veřejně poděkovat prodávajícímu, že s mojí omluvou anuloval naši ústní kupní smlouvu a vše se vrátilo na počáteční stav. Lze tedy závěrem konstatovat, že inzerent se chová podstatně lépe než výhradní distributor. Toť vše. Radost z nového Glocka 19 trvá. Přeji všem krásný den

.