Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére
Adam píše:Ok, tak abych nebyl také Off Topic tam sem dám fotku svého "M"LOCKA 19. I když ho mám asi 4 měsíce tak jsem z něj vystřílel zatím jenom 200 nábojů, takže to je nová zbraň. Nenapadla mě žádná originální fotka tak jak to někteří máte a tak jsem ho prostě vzal a vyfotil mobilem, kvalita taky nic moc ale z mobilu lepší neudělám...
Adame Adame, uz je to tady zase. Tobe vazne nerika slovo LOGICKE MYSLENI vubec nic. Podle vseho co tady pises jsi nastrilel z Glocku 200 ran. Coz by asi odpovidalo tvojim schopnostem, o ketrych neni pochyb.
Celkem smutne je, ze tvoje pamet nesaha asi ani na okraj tveho stolu, takze si uz nepamatujes to, ze jsem pred par mesici upozornoval na tvoje UDAJNE vystrilene naboje

Viz tady: Příspěvek Re: Adam vs zbytek světa
Dne 28. září jsem napsal, že jsem byl na střelnici párkrát se svojí CZ 75. V době kdy jsem to psal jsem ještě neměl průkaz zbraně na Glock 19. Kolikrát jsem byl střílet s CZ 75 jsem přesně nevěděl, asi tak pětkrát, možná šestkrát... Přesně to nevím, proto jsem použil slovo "párkrát". A potom jsem dostal průkaz zbraně na Glocka (asi před dvěma týdny) a od té doby jsem byl s Glockem střílet asi tak třikrát nebo čtyřikrát. Pokud to sečtu, tak jsem byl na střelnici přibližně desetkrát, přičemž jsem během každé jednotlivé návštěvy vystřelil 100 nábojů, což odpovídá tomu co jsem napsal - "vystřelil jsem pár stovek nábojů" a v penězích "pár tisícovek korun" když 10 návštěv střelnice * 100 nábojů = 1000 nábojů (tj. "pár stovek") * 5,- Kč za náboj. Všechno co jsem tady napsal spolu naprosto souhlasí, všechno všemu odpovídá a nic ničemu neodpovídá. Takže nechápu jak příspěvek Zajíce a teďka ještě co napsal S474
Kdyz to zase tak ctu, tak v prizpevku ze 28.zari.2010 Jsi uz musel mit, ze sveho Glocka nastriele podle tebe, bud 300 nebo 400naboju. Jak mi teda prosimte vysvetlis jak je to mozne ze ted uz mas zase jen 200

Ty jsi skolu vubec nemohl udelat, protoze logicke mysleni a vubec pocitani ti dela velky problem.
Lepsi je chytrym byti, nezli se snazit chytre vypadat