Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
zdarec lidi, koukám sedmnáctka, devatenáctka...ale skoro žádný větší čísla..
už rok mám G38 a spokojenost..předtím jsem měl o něco divočejší G33. no a ještě předtím CZ75(rám matný nikl, závěr černý mat,pažbičky Hogue, a brzda zpět.rázu místo tyčky na pružině závěru).na číze mi vadilo jen jedno, že chytala lišku, při častém nošení.pořád se musela čistit a mazat.
už rok mám G38 a spokojenost..předtím jsem měl o něco divočejší G33. no a ještě předtím CZ75(rám matný nikl, závěr černý mat,pažbičky Hogue, a brzda zpět.rázu místo tyčky na pružině závěru).na číze mi vadilo jen jedno, že chytala lišku, při častém nošení.pořád se musela čistit a mazat.
Glock mit uns...
Zbraň: GLOCK
Oni uz nemeli cerny, zes vzal tuhle hnus-velebnosti-barvu? Hele mam v garazi jeste trochu cerny barvy ve spreji, mam ti to nekdy vzit na Avim? ;-D
EDIT: jeeee koukam do galerie a uz to vidim. Zbran se ti z ty hnusny barvy sama planuje obesit, jinak si ten spagat nedovedu vysvetlit
Ale jinak samozrejme uprimna gratulace a preju at Ti dobre strili a nikdy nemusis pouzit (protoze na nekoho vytahnout tuhle hnusnou zelenou... )
EDIT: jeeee koukam do galerie a uz to vidim. Zbran se ti z ty hnusny barvy sama planuje obesit, jinak si ten spagat nedovedu vysvetlit
Ale jinak samozrejme uprimna gratulace a preju at Ti dobre strili a nikdy nemusis pouzit (protoze na nekoho vytahnout tuhle hnusnou zelenou... )
provarenec píše:Tak já se teda taky pochlubím novým miláčkem. G27 - ráže .40SW. Nádhernej pocit ze střílení. Fakt úžasnej mazel![]()
![]()
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zbraň: GLOCK