Cena 530,-€.
GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
Gratulujem vsetkym, ktori sa tesia z noveho Glocka 19.
Tiez som dnes bol kupit toho svojho a prekvapili ma iba mieridla, ktore boli na lavej strane mierne zdeformovane zrejme padom alebo sa jednalo o tovarensku vadu. Kazdopadne som volal distributorovi a ten mi posle zdarma nove mieridla, takze si ich mozem vymenit sam alebo mi to urobia u nich v Skalici. Je to taka drobnost, ktora nema ziadny vliv na kvalitu pistole, ale opticky to dost vadi. Pokial by bol zaujem o foto, dam ho tu. Faktom vsak ostava, ze ani tato mierna vada nepokazila moju radost z tohoto krasavca. 
Ahoj, hosi.
Od zajtra budem cerstvym majitelom noveho Glocka 19.
Bola to naozaj strastiplna cesta, ktoru som podstupil, aby som si tuto hracku mohol konecne zadovazit. Teraz zrejme lezi niekde v boxe a caka, az ju otvorim a zoberiem ho prvykrat do ruky.
Toho glocka samozrejme.
Pre glocka som sa rozhodol aj vdaka tomuto foru..o CZ tach som tolko ako o Glocku na nete nenasiel a asi ani nenajdem, jedine zeby to bolo v anglictine. Aj ked sam som sa rozhodoval medzi CZ SP 01 a Glockom vzhladom na to, ze zastavam nazor, ze ta suma CZ je prehnana som sa predsa len rozhodol pre Glocka.
Dufam, ze vsetky chvaly, ktore som si o nom precital budu mat opodstatnenie. 
Tak jsem z rámu shodil ta debilní hrby (grips)
Takže mám spodek jako rám 1generace a konečně se mi tam vleze tlapka,ty hrby mi končili přesně v půlce prstu.
Jo nevíte kdo k nám vozí takové kompenzátory a jestli sedí závity?

Takže mám spodek jako rám 1generace a konečně se mi tam vleze tlapka,ty hrby mi končili přesně v půlce prstu.
Jo nevíte kdo k nám vozí takové kompenzátory a jestli sedí závity?
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.