GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK 17
jo mam to v devitce a efekt to ma zatim to zkousim ale super vcera mi to doslo tak se uvidi ale jestli chces muzes si to zkusit a uvidis
Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére
HENRY: to mas na devitce? A realnej efekt to nejakej ma?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Co se to děje s těma návlekama na pažbičkách, jeden je zkrabacený, druhý okousaný od veverky
Jestli můžu poradit s tou duší z kola, tak ideální je ho ustřihnout jen tak na hrubo nůžkama a raději trochu delší = pár cáků, bo duše je hodně takže to je v pohodě. Pak ho natáhnout a pěkně vyrovnat a potom vzít novou žiletku (klasiku) a opatrně si to oříznout jak nahoře tak i dole, jen dole to chce trochu opatrně bo jak je to naplé tak se to malinko smrskne, takže opatrně. A pak to bude vypadat daleko pěkněji
I když ten kousek staré červené záplaty není špatný design hehe 

Jestli můžu poradit s tou duší z kola, tak ideální je ho ustřihnout jen tak na hrubo nůžkama a raději trochu delší = pár cáků, bo duše je hodně takže to je v pohodě. Pak ho natáhnout a pěkně vyrovnat a potom vzít novou žiletku (klasiku) a opatrně si to oříznout jak nahoře tak i dole, jen dole to chce trochu opatrně bo jak je to naplé tak se to malinko smrskne, takže opatrně. A pak to bude vypadat daleko pěkněji

Zbraň: GLOCK 17

Až po mnoha zkoušení jsem zjistil, jak na Glocku udělat to, aby mě dobře seděl ruce a byla příjemná i spoušť

Bacil hřebíček na hlavičku bacil
Ten Hogue má huri navlečený opačně.

mě se spíš zdá, že huri89 má ten grip nasazený hlavou dolů. jinak já s Hogue gripem neměl nikdy problém. Jen jsem před aplikací pořádně styčné plochy pořádně odmastil.
Glock mit uns...
Zajic: ten návlek je totiž špatně aplikován
Je třeba ho stáhnout na straně dlaně. Ale je fakt, že časem ztratí přilnavost a musí se odmašťovat aby držel a neklouzal.
Ten pachmayr návlek nevypadá zle.

Ten pachmayr návlek nevypadá zle.
...zbraně, mám zbraně
Aspirant na exota
Fox4077
Kde se dá sehnat? Díky
.-)
Kde se dá sehnat? Díky

Jo, třeba tenhle 

Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jen si ten návlek na pažbičce něčím přilep a nebo dej jiný=který drží, nějak se ti to krabatí 

Zbraň: Star B
Už se můžu taky řadit mezi majitele této zbraně. Je to G17 2gen., střílí se s ní parádně (foto den po koupi)
Doporucuju nacist vsechny jiz napsane. Na to, ze ta sranda ma asi 33 dilu tu o tom bylo napsano snad uz vsechno. Nekolikrat 

Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zbraň: Glock 17 4gen.
Čerstvo registrovaný majitel nového G17, verím že sa tu dozviem vela nových vecí
nettik: To jsem byt mohl... Ale to bych pak nebyl v 10 ve Slanym a dostal bych po cumaku.
V sobotu rano bylo vsechno spatne. Nic nevychazelo jak melo... Ale priste vam tam vsem ukazu, jak se to nema delat a hrde obsadim jedno z poslednich mist.

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Hele jak jsem psal...tys prisel o pekny postrileni...desata ve Slanym...tzn. kolem pul desaty jsi mohl byt na strelnici a pak bys to mel kousek
byli jsem tam asi do ctvrt na jednu kdy uz byly rozdany i pohary a ceny... tak treba priste 

nettik: Sorry... sorry... Moooc sorry... Cely sobotni rano bylo sileny. Vsechno pobalit, nacpat pritulku i se psem do auta... A kolem desaty uz jsem byl ve Slanym u potencionalni tchyne. 

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Aha, jasné, tak to je pak asi normální
Tombak, jasné, pardon, to jsem se seknul. Nicméně, u nich, i přes stejný tvar střely, problémy nebyly.
D.

Tombak, jasné, pardon, to jsem se seknul. Nicméně, u nich, i přes stejný tvar střely, problémy nebyly.
D.
Nezabíjejí zbraně, zabíjejí pouze lidé!
Aspirant na exota
david_p: U těchto poloplášťů je to normální jev vlivem tvaru komolého kužele střely..
Jen pro upřesnění, Blacky Mamby njsou potažené teflonem, ale černým Tombakem
Jen pro upřesnění, Blacky Mamby njsou potažené teflonem, ale černým Tombakem

Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne ned 10.6.2012, 12:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Tak jsem konečně koupil G 17 gen 4 a pohoda, mám radost Nicméně, testoval jsem různé druhy střeliva a vše OK, až na SB 100 grs SP, kde, asi vlivem tvaru střely, se mi několikrát stalo, že se dobře nenatáhl náboj do komory (z 50 ks asi 4x). Zvláštní je, že u Black mamby, se stejným tvarem, jen potaženo teflonem, se to nestalo. Má s tím někdo zkušenost ? Že Glock tyhle náboje nebere ?
Díky
D.
Díky
D.
Nezabíjejí zbraně, zabíjejí pouze lidé!