Policie.cz - Zastřelil muže

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Zbraň: 3 kusy

Re: Policie.cz - Zastřelil muže

Příspěvek od Carloss » pon 10.11.2014, 21:27

Nemusíš jím nutně být... Stačí tak vystupovat, čéče... ;-) Nebyl bys ani první.. ani poslední... ;-)
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zbraň: G17 gen 4, g43

Příspěvek od Jurda » pon 10.11.2014, 22:02

Intimithy napsal jsem: "do konce roku" a "koupil" a "Plzeň"....(pokud vím, tak v Plzni právníci nestudovali, ale tituly kupovali) tím jsem chtěl naznačit, že je zbytečné se tu ohánět, že je někdo právník, nebo že máš diplom, protože i kdyby, tak to nemusí nic znamenat. No nebylo pochopeno příště se budu víc snažit.

Zbraň: Glock 19 a jiné

Příspěvek od Phoenix308 » pon 10.11.2014, 22:12

zdravím vespolek... jelikož jsem práva nevystudoval a to ani v Plzni ))Už se to profláklo :lol:)) Tak už smím jenom mlčet,na nic nepoukazovat, poslouchat zkušeného JOSHE s ,,dlouholetou,, praxí, který nezná žádný švindl a klam, .......( a nebo nechce znát) :wink: Ještě dodatek k tomu tlachání u piva- tak to mám také smulu. protože jsem abstinent :roll: :mrgreen:

Zbraň: glock

Příspěvek od josuk » úte 11.11.2014, 8:54

Josh: máš naprostou pravdu! I s tím hrachem! :D ale nenech se, prosím, odradit a aspoň občas něco napiš! :wink:

Zbraň: Glock34,Norinco1911

Příspěvek od MRBLUE » úte 11.11.2014, 9:14

Int1m1thy píše:Podle me je to MRBLUE a proto odesel nebo byl odejit ze svazu Polovniku a je to ten duvod proc sem nic na vanoce nedostal uz dlouhou dobu :D
Na teba sa neda hnevat. Zijes si svoj zivot vo virtualnom svete pocitacovych hier. A keby som ta stretol osobne, tak si vitaz. Umrel by som od smiechu. :lol: :lol: :lol:
(Tvoju "drsnu" partu som zaciernil,aby si nemohol namietat ze sem davam cudzie osoby. ) :lol:
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od Žížal » úte 11.11.2014, 11:44

Tomu říkám slovenská TEČKA .:mrgreen: Jo , a ty fotky by mohly být ještě větší ...

Zbraň: Glock34,Norinco1911

Příspěvek od MRBLUE » úte 11.11.2014, 12:35

Zizal
Nemal som zaujem s tym clovekom diskutovat,co som myslim dal jasne najavo. A ked jeho niekolkonasobne narodnostne a ani osobne utoky a ani sustavne snahy o vyvolavane flame moderator nestopol, tak som poslednu urazku mojej osobyriesil takto. Na inych forach by jeho prispevky boli davno vymazane a al by ban.

Příspěvek od Carloss » úte 11.11.2014, 12:40

Tady se obecně příliš nebannuje. Ať se znemožní a utluče sám... ;-) (není to myšleno nijak adresně) A hle.. ono to vcelku funguje... :-)

Zbraň: Glock 26

Příspěvek od vodas » úte 11.11.2014, 15:04

Jsem jediny,komu asi posledni 2strany diskuze prijdou OT? Co treba zalozit vlakno urcene pro osobni urazky,vyhruzky,fotky odpurcu a protivniku,dohadovani souboju atd. Abych vedel,kde muzu hledat ty nejlepsi hlasky a nemusel prochazet zbytecne cely forum :D

Příspěvek od Phoenix308 » úte 11.11.2014, 16:18

Máš recht, už se mi to také nelíbí, raději bych rád nějakou ,,nezaujatou reakci,, od JOSHE na případ P.Houštecký a jsem rád, že jste zde tento případ vytáhli na světlo (tak trošku jsem ho měl na mysli v mém prvním příspěvku viz nutná obrana :lookround:

Příspěvek od Carloss » úte 11.11.2014, 17:44

OK... taky souhlasím.. By se to mělo pročistit...

Zbraň: Glock 26

Příspěvek od vodas » úte 11.11.2014, 18:10

Phoenix308: Proc tady stale chcete resit pripad Housteckeho?Z vykonu trestu mu stejne nepomuzete.A kdyz tady nekdo vyjadri svuj nazor na vec,ktery je odlisny od vetsiny,tak to hned slizne.Budte (budme) radi,ze sem chodi lidi jako josh,ktery zde rekne ze sveho pohledu pravnika,jak by se vec v praxi resila a jaky on na to ma nazor.Predpokladam,ze je josh statni zastupce a je dobre i pro nej,ze vidi nazory laiku na vec.Kazdy se prece muze ucit od druheho.Takze se,prosim,prestante urazet a reste veci s klidem a uctou k ostatnim (i treba ke Stepanovi ;) ).

Příspěvek od Carloss » úte 11.11.2014, 18:41

1. Řešit to tu jistě nikdo nechce, přesněji anni nemůže.
2. Nikdo nemá nic proti názoru kohokoli. Ale pokud se tu někdo ohání bůhví jakou právnickou praxí a jen na základě toho vyjadřřuje názory k věci, na kterou ani nekoukl, tak to oprravdu dobré není. To totiž není pohhled právníka, za kterého se tu dotyčný prezentuje a čím své názory obhajuje, ale pouze běžného diskutujícího, který o věci vůbec nic neví, pak si ho ale jako právního názoru vážit opravdu nelze.
3. Jestli je to státní zástupce a takhle přistupuje ke všem kauzám, tak to teda fakt potěš prso...
4. Od takového člověka se raději nic učit nehodlám. Ono by to totiž mohlo vést k docela závažným škodám.

Příspěvek od Phoenix308 » úte 11.11.2014, 18:43

RE Vodas No právě o tom to je,že bych rád (a ne jen já) slyšel Joshuv názor na tento případ a co za ,,zapeklitost se tam mohlo stát,, ,že byl posouzen tak jak byl a když teda všechno v tom našem soudnictví funguje jak má a sodci nejsou nezávislí :lol: , tak jak je možné, že i přes jasný znalecký posudek ve prospěch obžalovaného mohl být případ takto posouzen, a jak je možné nechat soudit naprosto zaujatého soudce, který to na sebe navíc vytrubuje do světa, a státní zástupce nezasáhne :?: :?: :?: ,,,, nic víc,,,,

Příspěvek od Int1m1thy » úte 11.11.2014, 19:01

MrBlue: tak ted si me dostal, nasel si fotky na open profilu :D
G17gen4

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Kmoch Vladimír » stř 12.11.2014, 11:54

Mám pocit ,že zde žádný soudce, ani st. zástupce otevřeně "neotevře" jakousi "revizi" případu HOUŠTECKÝ! Uvědomte si co po Joshovi vlastně chcete! Pokud by poodhalil svoji identitu, byl by z něho po takovém kroku profesní sebevrah. Pokud jsme ho až dosud zcela neodradili od jeho původního záměru "nějak pomoci", dáme mu "jeho" prostor pro to, aby jsme poznali to, co je nám skryto jako laikům v trestních kauzách. proto mě dovolte, abych se za nás Joshovi omluvil za naše některé nevhodné reakce, které jistě vyplynuly z nepochopení, a bez primárně zlého úmyslu nás všech!
Josh: Tady Jsi poznal tu zpětnou vazbu, o které jsem výše psal. Nesuď však negativa jako čistý úmysl. Jsou to převážně podrážděné reakce těch kteří ctí zákon tak, jak jej třeba i chápou, a jsou o své pravdě a výkladu "přesvědčeni"! Zkus to preventivně změnit! Možná Tě to časem naplní stejně, jako represe. :) :)
Kdo se mnou a tím co píši nesouhlasí, nechť se vymezí proti, nebo mlčí. Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!

Příspěvek od Carloss » stř 12.11.2014, 12:17

Ačkoli si Tvých výkladů většinou vážím, tentokrát se, myslím, mýlíš. Nikdo nechce, přesněji ani nemůže otevírat jakoukoli revizi... Nikdo nechce aby tu někdo odhaloval svou identitu. Osobně mě celkem pobouřilo to, že tu píše, jak je s trestními kauzami ve styku denodenně profesně, a komentuje něco o co nezavadil ani pohledem. A s takovou přistupuje nejen ke zmiňované konkrétní kauze, ale jak jsem vycítil, tak i obecně k tr. právu... A z toho mám fakt docela strach.

Příspěvek od Žížal » stř 12.11.2014, 20:46

Josh píše:Však počkej, Satane, až dostaneš někomu z nás pod ruce... A ty, se svým nezdrženlivým a zkaženým charakterem, se dostaneš. Pak si vzpomeneš, jak drzý jsi byl, a budeš litovat :wink: Co jeden každý nesnášíme, to je odpor sprostých pachatelů a mudrování "odborníků" typu satan a spol. :lol:

Dělám si, samozřejmě, legraci. Jen klidně diskutuj, když cítíš, že na to máš. Neboj se, směle do toho.
Vypadá to, že Kmoch V. dostal strach z Joshových výhružek a už si umetá cestičku. Ten sice vzápěti vyhrůžky mírnil úpravou , ALE JÁ SE PŘESTO PTÁM , KAM ZMIZEL SATAN ?! :mrgreen:

POW MIA

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » stř 12.11.2014, 20:47

Žížal: ja se radeji drzim stranou. Preci jenom, mam nahnano! *49* *40* *47*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Josh » stř 12.11.2014, 22:05

Chlapci, vrátil jsem se z tréninku, abych přežil tu vaši lesní bojovku :lol: Přemýšlel jsem v mezidobí, co jsem se zabýval prací, o tom, co jsem zde zažil. A nebylo to nic hezkého, protože pokud má někdo jiný názor, tak se chováte nepěkně. Carlos vykládá, že se mého přístupu k právu bojí. To opravdu netuším, z čeho má strach. Pokud z toho, že se měří všem stejně, že se nenechám ovlivnit, a zaujímám tvrdý postoj k hloupým řečem místních rozumbradů, pak jeho obavy chápu. Jsem opravdu zklamán z úrovně některých místních diskutérů. Jistě, nikdo mne nenutí tady být a s vámi debatovat. Ještě si to rozmyslím, protože předpokládám, že i mezi vámi se najdou rozumní lidé s pevnými morálními zásadami a nepokřiveným právním vědomím. A ty ostatní se budu snažit ignorovat.

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz