Příspěvek
od Martin Hartl » stř 08.7.2015, 19:24
Příspěvek
od Martin Hartl » stř 08.7.2015, 19:24
Nemám potřebu tu někomu lhát. A už vůbec ne o Glocku. Jsem jeho ortodoxním zastáncem! Ale závada, která se vyskytla byla u této serie opravdu jen u pistolí Glock. Byť jsem tomu sám nemohl uvěřit... Nevylučuji závady i na jiných zbraních, ale popisuji jen svou vlastní zkušenost. U všech se opakovala stejná závada. Během střelby při nabytí nového náboje nedošlo k úplnému dovření závěru. Závěr nešel dorazit a ani nešel z táhnout zpět. Na rozebrání zbraně a odstranění nedovřeného náboje musela být použita značná fyz. síla a pouhými rukami to nebylo možné. Později jsme začali pytlíky s této série před použitím promazávat běžnými mazacími prostředky (WD40, Balistol atd.) a problém byl odstraněn. Střelivo bylo a je používáno do všech možných zbraní v ráži 9x19 a to včetně automatických a opravdu jsme s ním neměly zatím mimo toho žádný problém! Nemám důvod ho lživě chválit. Protože by mi to k ničemu nebylo a hlavně by se mi neprodávalo. Protože ukázaná platí!!! A spokojenost našich zákazníků na střelnici i v obchodě je ta nejlepší zpětná vazba a reklama. Vím, že popisované závady a destrukce zbraní byly s tímto střelivem, ale osobní zkušenost jsem zatím neměl

a tak to i doufám zůstane

. Podělil jsem se jen o moji vlastní zkušenost, protože tu můžu doložit. A ta byla zatím dobrá.