30.05.-01.06.2014 - VII. Velký letní sraz MujGLOCK
Srazy které pořádá MujGLOCK, včetně pátečních dýchánků
Upozornění pro všechny ty, kteří váhají a chtěli by případně ubytovat. V penzionu již zbývají POUZE 3 volná místa!
MujGLOCK team
Zbraň: G17, G43, CZ858

MujGLOCK team
Zbraň: G17, G43, CZ858

Případně ho předhodíme Richardovi na drily

Takze zajemci, zbyva 16 volnych prihlasek.

"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca

Jinak bych se rád přifařil k někomu do auta, a to sice k tomu, kdo bude odjíždět co nejpozději. Takže zatím bych rád zkusil Daliho na Opatově, to zatím vypadá jako nejpozdější odjezd.
Mimochodem, chlapi, dokdy se musí zaplatit ta záloha? Raději bych až z květnového rozpočtu, kdyby to nevadilo.
no zrovna u tebe jsem čekal dřívější přihlášení.
https://www.trijicon.com/na_en/products ... id=TA01NSN 
EDIT: střelkyně - beru obě tvé knížky (po tvém infu, že príjdeš jsem je okamžitě zakoupil), myslíš, že bys tam hodila jmenování pro manželku ? Ona tenhle druh literatury strašně žere (Ludlum, Silva, Cussler apod.)
Pokud by byl s tím problém (nedůstojné prostředí, chybějící catering) jsem ochoten sehnat z frcu nějaký červený koberec (důstojné prostředí) a margotkovou buchtu od manželky (catering - mimochodem minule zmizla jako první - Iva to bere jako pochvalu
)
@UI jestli jsi .50 BMG ceremoniář, tak si u mne napiš tři čárky (wiz + 2 kámoši)
@cover72 to je super, že bereš tu malorajdu, alespoň ti ukážu, co dokáže s tímhle 
EDIT: střelkyně - beru obě tvé knížky (po tvém infu, že príjdeš jsem je okamžitě zakoupil), myslíš, že bys tam hodila jmenování pro manželku ? Ona tenhle druh literatury strašně žere (Ludlum, Silva, Cussler apod.)
Pokud by byl s tím problém (nedůstojné prostředí, chybějící catering) jsem ochoten sehnat z frcu nějaký červený koberec (důstojné prostředí) a margotkovou buchtu od manželky (catering - mimochodem minule zmizla jako první - Iva to bere jako pochvalu

@UI jestli jsi .50 BMG ceremoniář, tak si u mne napiš tři čárky (wiz + 2 kámoši)
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pát 18.4.2014, 7:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

(Tedy toho chaotika a prokrastinátora odvolávám, z toho se snažím napravit, abych nemusel v práci oxidovat do půlnoci, ale že bych si pamatoval termíny -- ts, ts, takhle sprostě mne pomlouvat

Wizard-ov: ten Trijicon na tom máš se zvětšením, nebo jako kolimátor-na-světlododná-vlákna? Já abych nenudil a přivezl správně buď nastrojení s kolimošem, nebo MEI:

Strelkyne:
Abys jeste nakonec to autorske cteni preci jenom nezvazila

@ Cover72: No ty brďo - to není žádný airsoft, ale přímo to co vidíš na odkazu takže 4x32 verze bez BAC (nicméně i já, slepýš obecný jsem schopen střílet oběma očima)... Jestli můžeš tak prosím vezmi tu optiku, jsem zvědav.