Ja mam 2kg stojinu, prelestene plochy ktere na sebe dolehaji a upraveny ram aby se mi lepe drzel.
A nejlepsi na tom je, ze zezacatku semi vsichni smali co to delam za upravy atd. a tedka uz jsem par tech smisku videl jak si to upravujou stejne protoze kdyz pak drzeli toho meho krasavce v ruce tak cumeli jak se jim to nadherne drzi a to jsem si ty upravy delal na svou ruku takze kdybych to udelal na jejich pazouru tak budou v sedmem nebi.
--- IkaR ---
!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!! kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize
takze u mne k zachytu zaveru pribyly zasobniky 15+2(zase diky Jasikovi) a vcera zaslepka do pazby (skutecne me udivilo, jak tak mala vec zvysi uzitnost zbrane, i vizualni ...) - diky SATANovi a CMKovi ...
M a r c e l
nejdůležitější je stát na správné straně hlavně B-)))
Mám Glock 26 a uvažuji o záslepce do pažby. Prý se ale musí nějak upravovat - co ta úprava znamená ? A dělá to někdo na zakázku pokud se v tom raději nechci vrtat sám ?
Díky za radu.
to: WINTR
pokud neoplýváš manuální zručností tak se do toho nepouštěj.
Není to jen o vyvrtání dirky do patřičného místa, ta botka chce docela dost "doladit" (mimochodem dirka není nutná, stačí vybrousit důlek zevnitř šachty)
vím o čem mluvím, WINTR dotazoval úpravu botky do G26, dělal jsem to před měsícem.
Botka je řešená tak aby u standartního rámu zapadla do půlkruhového vybrání na zadní straně šachty, G26 jej tam nemá (alespoń ten můj ne)
dále má botka o pár stupnů jiný úhel náběhu než je u G26 zapotřebí.