Trosicku "tvrdych" faktickych dat:
5.3.2017 byla uverejnena anketa, kde bylo mimo jine napsano:
Tato anketa je výsledkem nevyjasněného postoje k různým metodám prosazování střeleckých zájmů. Ve zkratce řečeno se na poslední schůzi představenstva vedení LEX shodlo, že otevřeně nepodpoří demonstraci chystanou na 15.3.2107.
Důvody, proč jsme tak učinili Vám pár dní nechám skryté, abychom Vás jimi neovlivňovali a napíšu je sem řekněme koncem týdne.
8.3.2017 byla vsem clenum LEX rozeslana soukroma zprava, ktera mimo jine obsahovala:
Predstavenstvo LEX se na posledni schuzi rozhodlo nepodilet se na organizaci teto manifestace a ani ji otevrene nepodporovat.
Nasledovala zadost o zucastneni se v ankete, viz. vyse.
Ja sam tehoz dne napsal dotaz sem na forum, nasledne na FB akce a jeste do jedne FB skupiny. Bohuzel jsem se dockal od puvodniho clena vedeni (alespon myslim, ze nejakou funkci mel) reakci ve smyslu: "Nejsi clenem? Tak je ti po tom prd!".
Dnes rano jsem vyuzil ciziho dotazu na FB LEX, ktery se rozvetlil v diskusi, ktera se ve finale ptala na to same, tak jsem pridal pod nej svuj komentar. Diskuse pokracovala tak, ze ja se odvolaval na konkretni stranky diskuse a byl jsem osocen z toho, ze si vyzobavam veci a stavim na nich pohadku.
Nasledoval muj ban a vymaz vseho, co jsem napsal. Takze takto se to dela s nazorovymi oponenty?
Mezitim se tu objevuji ruzne prispevky o uvadeni veci na pravou miru. Je to opravdu usmevne, kdyz nam se preci nemusi nikdo zpovidat/zodpovidat a ve stejny cas (konkretne 10.03.2017, 19:59:21) na samotnem foru LEX pise dalsi ze clenu, ze je zmaten a zada si vysvetleni. WTF teda?!?!
Takze mozna by bylo vhodnejsi nejprve "uvadet veci na pravou miru" svym clenum, nez tady lidem, kteri cleny nejsou, ne?
Kdyz se jeste vratim k uvodnim zprave + ankete, tak muj slepici mozek to zpracoval tak, ze Lex vystoupi a otevrene nepodpori demonstraci (kdyby ji chtel chtel podporit tajne, tak to snad napise uplne jinak). Nemaji jasno, ale zaroven vypisuji anketu, to proto, aby se asi podle ni mohli zaridit? Je par dni do manifestace, kdy tedy prijdou se stanoviskem? Neni nahodou primo na webu LEX napsano, ze brani zajmy vsech legalnich drzitelu zbrani? A to uplne prechazim to, ze realne zastupuji fakticky necele 1% majitelu ZP (kdyz uz se OPAKOVANE odvolavaji, ze neclenum je po tom prd). Proc i clenove jsou na jejich foru zmateni a zadaji vysvetleni?
Vyse uvedene vety (citace) nejsou nijak vytrzeny z kontextu, protoze ostatni vety jsou nepodstatne (nejsou v primem kontextu) a za tim si stojim. Nechci delat jakekoliv zlo, ale pokud me bude nadale kdokoliv osocovat z toho, ze vytrhavam vety z kontextu nebo ze neco prekrucuji ci vypravim pohadky, tak to sem vlepim v komplet celem rozsahu, at si kazdy pocte.