(statečný muž padne, ale neustoupí)
Nákup EFMJ
Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Aspirant na exota
Zbraň: G17
hm, já sem někde četl, že informace je rovná zdroji. mě řekl, že to v závorce za gramy je hmotnost prachové slože v grainech, logické.
jinak to, že vám někdo něco prodá v ofic prodejně neznamená, že to můžete používat. k tomu sloužily zkoušky odborné způsobilosti a také zákony(ap) odpovídající dnešku.
(už vidim obrat žaloby u soudu. byl jste si vědom, že konkrétní střelivo zůsobuje zvýšený ranivý účinek jako střelivo zákonem zakázané? pomatujte, že vypovídáte pod přísahou. ale ten prodejce mi ... Odpovězte na otázku, prča né)
jinak to, že vám někdo něco prodá v ofic prodejně neznamená, že to můžete používat. k tomu sloužily zkoušky odborné způsobilosti a také zákony(ap) odpovídající dnešku.
(už vidim obrat žaloby u soudu. byl jste si vědom, že konkrétní střelivo zůsobuje zvýšený ranivý účinek jako střelivo zákonem zakázané? pomatujte, že vypovídáte pod přísahou. ale ten prodejce mi ... Odpovězte na otázku, prča né)
"Byl jsem si vedom nizsi prubojnosti streliva, tudiz mensi sance prostreleni utocnika v pripade nutne obrany a zasazeni nezucastnene osoby. A dale jsem strelivo kupoval v dobre vire, ze paklize jej muzu koupit, aniz bych musel Policii CR zadat o vyjimku, pak se nejedna o strelivo kategoorie A, tedy zakazane"draven píše:byl jste si vědom, že konkrétní střelivo zůsobuje zvýšený ranivý účinek jako střelivo zákonem zakázané? pomatujte, že vypovídáte pod přísahou. ale ten prodejce mi ... Odpovězte na otázku, prča né)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud by presto prokurator trval na ANO/NE na otazku: "Byl jste si vedom zvyseneho raniveho ucinku?", pak opet odpovim: "Nebyl, jelikoz nevim, co je standardni ranivy ucinek a co zvyseny, protoze kazdy ranivy ucinek je zvyseny proti zadnemu ranivemu ucinku a slepejma na nekoho, kdo me chce zabit, strilet nebudu"
Aspirant na exota
Zbraň: G17
promin, přeformuluji otázku "Byl jste si vědom, že konkrétní střelivo se chová podobně jako střelivo zákonem zakázané a jeho účinek je vesměs stejný?" advokát - "Pozor, neměl by jste dopustit, aby se prokuratura chytla vaší nevědomosti, pokud jste zbraň nosil za účelem sebeobrany v rámci zákona".
ale jinak si myslím, že ty ani advokáta nepotřebuješ, to ten retrívr výde levnějc. z toho plyne noste fmj non expanssive, a střílejte na hlavu(probuh at nikoho netrefim do hlavy, to bych se vez), ušetříte.
ale jinak si myslím, že ty ani advokáta nepotřebuješ, to ten retrívr výde levnějc. z toho plyne noste fmj non expanssive, a střílejte na hlavu(probuh at nikoho netrefim do hlavy, to bych se vez), ušetříte.
"Ne, strelivo odpovidalo dovolenemu vyrobnimu provedeni, bylo prodejne jako B, tady je paragon a na internetu jsem cetl, ze ma snizenou moznost prustrelu cile" - po porade s pravnikem bys to urcite vylepsil 

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
Nebyl. Nejsem strojni inzenyr se zamerenim na deformace materialu. Ale znam zakon o zbranich a strelivu a souvisejici vyhlasky. Strelivo jsem koupil aniz bych na nej musel zadat o vyjimku a strelivo odpovida dovolenemu vyrobnimu provedeni dle vyhlasky ministerstva prumyslu a obchodu c. 370/2002. A z obou techto duvodu se domnivam, ze se nejedna o strelivo zakazane a v dobre vire v toto jsem jej zakoupil, coz dokladam timto paragonem."Byl jste si vědom, že konkrétní střelivo se chová podobně jako střelivo zákonem zakázané a jeho účinek je vesměs stejný?"
Mimochodem - kdyz si proctes historii, zjistis, ze jsem to byl prave ja, kdo nejvic vsem 100% zastancum rikal "neblbnete lidem hlavu, ono to s EFMJ neni tak jednoduchy, kdyz se rika, ze jsou legalni, jetreba i rict, ze to sebou nese tuhle komplikaci"
Jodraven píše:a ty nosíš efmj?
Pac to, co jsem napsal jako odpovedi statnimu zastupci nemyslim jen jako vymluvy pro soud, ale beru je 100% vazne.