Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: G19
Isto to pripadalo úchylné aj tomu majiteľovi 2 psov (tuším kokršpanielov) ktorých pri prechádzke napadol nezvládnutý Tosa Inu. Kým ho stihol zatreliť tak prišiel o jedného psa a získal uhryznutie do nohy. Spomínal to buď na tomto fóre, alebo na "susednom".A střílet na psa? Proboha zkuste trefit nafukovací balonek. řeči typy toho psa bych smahnul mě přijdou hodně uchylný.
Aspirant na exota
Zbraň: G17
me by zajímalo, proč se říká o stošest, proč né třeba o stosedm...S474N píše:Me to prijde, ze to Pitte zbytecne hrotis. Prece nikdo netvrdi, ze kdyz se neco semele, tak okamzite bude tahat kver a strilet o 106. Naopak, dle meho to kazdy bere jako posledni moznost, ale prave jako tu MOZNOST. Kdyz vycerpas predchozi veci, co udelas dale, kdyz uvidis, ze to proste "nedavas"?
Aspirant na exota
s těmi pásy to chápu, vystavujete se jistému zvýšenému riziku a vyplácejí se, aniž by vznikala zodpovědnost za smrtící nástroj a jeho možné důsledky v konfliktu.cmk píše:Kdyby umel clovek carovat a zbran si pricarovat jen v primem ohrozeni zivota jinym clovekem nebo zviretem (leckdy se rozdil nepozna), taky bych asi nenosil...
Resp. take jsem dosud zbran nikdy nepouzil a nepredpokladam, ze bych ji do konce zivota potreboval v ramci NO nebo KN, ale kdo vi...
Pasy v aute mi taky prekazej a ujel jsem uz asi 430.000 km, aniz bych je "pouzil" ve smyslu "potreboval, aby me zachranily" a presto se (vetsinou) pasam (ted vzdy, pac mam hrozne prudivy auto a jakmile se rozjedu bez pasu pipa a pipa).
Aspirant na exota
Ty jsi fakt jak z jiného světa.draven píše: jistou logiku však vidím, pokud si vezmete zbraň za účelem něco zabít, neboť je velmi pravděpodobné že k tomu dojde.
Zbraň: GLOCK