Islám ve světě
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Re: Islám ve světě
Jelikož sme se tu o tu norku na mujglocku začali zajímat,tak v Dubaji dostali strach a byla propuštěna
http://www.novinky.cz/zahranicni/308430 ... volna.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/308430 ... volna.html
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Zbraň: STI TROJAN
Jsem na pochybách zda to dát sem nebo k cikánům, platí to na oboje.
Putin oslovil Dumu a přednesl projev o napětí s menšinami v Rusku.
Putin oslovil Dumu a přednesl projev o napětí s menšinami v Rusku.
" V Rusku žijí Rusové. Kdokoli menšinový, odkudkoli, chce-li žít v Rusku, pracovat a jíst v Rusku, by měl mluvit rusky a měl by respektovat ruské zákony. Pokud upřednostňuje zákon Šaríja, pak doporučujeme aby šel tam, kde toto právo mají. Rusko nepotřebuje menšiny, menšiny potřebují Rusko a my jim nebudeme poskytovat zvláštní výsady, nebo se snažit změnit naše zákony, aby vyhověly jejich touhám, bez ohledu na to, jak hlasitě křičí "diskriminace". Měli bychom se poučit od hromadných vražd Ameriky, Anglie, Francie a Holandska, pokud máme přežít jako národ. Ruské tradice a zvyky nejsou kompatibilní s nedostatkem kultury nebo primitivními způsoby většiny menšin.
Když tento čestný zákonodárný orgán myslí na tvorbu nových zákonů, měl by mít na paměti národní zájmy se zřetelem na to, že menšiny nejsou Rusové".
Putina nemám rád a rusko rozhodně neberu jako vzor, ze kterého bychom si měli brát příklad. Ale za tohle má u mě palec nahoru
.

Zbraň: STI TROJAN
Tak to jsme na tom úplně stejně.
Tak svlíkat a cvičit!!!
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... spela.html
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... spela.html
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Islám ve světě? Spíš Islám v EU, kolem nás a v ČR. Ignorance EU, občanů a politiků ČR vede k tomu že se Islám bez problému usazuje i v ČR. Plány na zavedení práva Šaría jsou v plném proudu, nedávno byl v ČR i známý radikální Imám z Anglie, který řešil zavedení tohoto práva na území ČR. Jinak každý asi zná staro-známou smlouvu, či plán o vyvážení demografického úbytku obyvatel EU pomocí imigrace několika desítek miliónů imigrantů z oblasti středního východu a afriky. Je to super. Nejdřív nás EU odzbrojí a poté předá nadvládě Islámu. Muslimové jsou prolhaní všichni do jednoho, každej kecá sračky o tom jak jsou mírumilovní. Podstata jejich víry je lhát nevěřícímu a zatím jim to funguje. Takže co s tím? Nic. Protože za chvilku bude trestní kritizovat Islám.
Co dodat. Proc by mel islam tolerovat cizi nabozenstvi, az zaplni svym lidem zemi? Rozhodne si myslim, ze fanatikum verit proste z principu nelze. A nebudeme si nic nalhavat, mohamedanska vira se jinak, nez fanaticky, ani neprojevuje.
Mě určitě ne.A ostatní rozumní se taky nenechají.Možnosti jsou.DeadlyOne píše:Nejdřív nás EU odzbrojí
reddog: v tomto ohledu jsou i opačné názory
Schwarzenberg: Mešity ať v ČR rostou. Islám mi nevadí
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... mi-nevadi/
Schwarzenberg: Mešity ať v ČR rostou. Islám mi nevadí
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... mi-nevadi/
Doporučuji se podívat na Facebook profil Islamisty Hamzy Jana Veličky a jeho další stránky jako Sharia for Czech, nebo Cestak víře pro Česko. Občas se jen člověk diví. Rád všechno překrucuje, ty kdo kritizují Islám nazývá rasisty (nějak mi nedošlo že muslim je rasa), romům nabízi řešení všech problémů formou konvertování na Islám. Dále jsem také četl jeho prohlášení "Odstranění současného politického systému a návrat k islámským hodnotám-to je řešení" (asi tu už Islám by v ČR když chce návrat). Islamizace EU a ČR je v plném proudu, v obchodních řetězcích běžně koupíte Halal maso i jiné produkty. Islamisté zneužívají i třeba zákaz pití alkoholu na veřejnosti v centru Prahy a pochvalují si to, a nazývají to Islamizace a nejradší by zavedli kompletní prohibici. Sám Hamza je znám jeho idiotskými a proti-Izraeli zaměřenými kázáními, focením se s airsoftovým kalachem v mešitě v Brně.
Jo jo,to je dobrej komik
Nějak mu ale nedochází,že kdyby odstranil vládu,moc,policii,tak lidi si naprosto veřejně budou vyřizovat účty s nepřispůsobivejma a dalšíma podobnejma zmrdama jako je on.A jediný co mu umožnuje přežít další den je právě naše vnímání světa a způsob života.

Nějak mu ale nedochází,že kdyby odstranil vládu,moc,policii,tak lidi si naprosto veřejně budou vyřizovat účty s nepřispůsobivejma a dalšíma podobnejma zmrdama jako je on.A jediný co mu umožnuje přežít další den je právě naše vnímání světa a způsob života.
Bohužel to není komik............. a není sám. Alrawi má kolem sebe nohsledů dost. Od konvertitek, které pro zásun jsou ochotné mlátit čelem k Mekce, přes takové exoty jako je právě Velička nebo Goldman (StopČechům, ale také Auto-mat) až třeba po zeleného Lišku............
Nevím jestli to už tady je, toto téma nesleduji takže v případě duplicity nechť je příspěvek smazán...
https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jm ... ata_player
https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jm ... ata_player
Někde jsem na razil na zajímavou studii, že právě toto je pro ČR enormní bezpečnostní riziko, protože hrozí, že se dospěli romové nechají za pár zlaťáků koupit a "přestoupí" na islám, načež jejich potomstvo už bude vychováváno od dětství jako muslimové a na rozdíl od svých rodičů to budou brát vážně. S trochou financí a trpělivosti tu za dvacet let najednou mlže být velmi početná muslimská menšina, která zde bude doma a nebude se s ní dát dělat vůbec nic.DeadlyOne píše: romům nabízi řešení všech problémů formou konvertování na Islám.
Albert: Dobrý video ...
Že by cikáni přestoupili k islámu ??? No nevím, nevím
. Studii co o ní píšeš jsem sice nečetl ale mohu přidat osobní zkušenost s rozhovorem právě s cikány. Před lety jsem pracoval coby vrchní v jedné hospodě kam chodila partička 5 až 8 lidí (jak kdy) dvakrát do měsíce (v termínu podpóra a v termínu přidávky) na pivo. Po úvodním rozhovoru s nimi kdy jsem nastínil jasná pravidla hry, za jakých okolností pivo dostanou a za jakých okolností mají zákaz vstupu jsem si na ně časem zvykl a oni naopak dodržovali stanovená pravidla. To časem vedlo k jejich větší důvěře ke mě a mohl jsem se s nimi bavit o věcech za které by ostatní byly osočeni z rasizmu atd. Právě proto taky píšu cikáni a nikoliv romové (protože to oni mi řekli že jsou cikáni). Dával jsem jim často a spoustu otázek. Normálně na drzovku:
Proč cikáni nemakaj...?
Proč máte tolik dětí?
Proč kradete? atd.atd.atd. + mě samozřejmě zajímalo spousta jinejch věcí ohledně jejich pro nás divnejch zvyků. Vydalo by to pomalu na knížku co mi všechno navyprávěli...
Proč to všechno takhle píšu (?)... dostalo se mi možnosti poznat je trochu jinak než veřejně vystupují a jedna věta mi celkem utkvěla v paměti "cigán bude vždycky cigán a nikdo s náma nikdy nehne" čemuž asi většina z nás odporovat nebude
Takže jestli někdo chce předělávat cikány na muslimi, bude muset sakra hodně platit a jen co bude přesvědčen o tom, že se to podařilo (a přestane platit) zjistí že je tady zpátky ten samej vychcanej cikán co tu byl na začátku a tlemí se muslimovi do xichtu
...

Proč cikáni nemakaj...?
Proč máte tolik dětí?
Proč kradete? atd.atd.atd. + mě samozřejmě zajímalo spousta jinejch věcí ohledně jejich pro nás divnejch zvyků. Vydalo by to pomalu na knížku co mi všechno navyprávěli...
Proč to všechno takhle píšu (?)... dostalo se mi možnosti poznat je trochu jinak než veřejně vystupují a jedna věta mi celkem utkvěla v paměti "cigán bude vždycky cigán a nikdo s náma nikdy nehne" čemuž asi většina z nás odporovat nebude

Takže jestli někdo chce předělávat cikány na muslimi, bude muset sakra hodně platit a jen co bude přesvědčen o tom, že se to podařilo (a přestane platit) zjistí že je tady zpátky ten samej vychcanej cikán co tu byl na začátku a tlemí se muslimovi do xichtu

Takze, nasli jsme jednu spolecnou markantu techto dvou. Maji "svou pravdu" a umi kvuli ni velmi dobre lhat a mlzit.
Zbraň: Glock (až bude věk)
https://www.youtube.com/watch?v=SjqA94I ... ata_player
V Norsku už jsme byli, tak pro změnu na skok k sousedům do Švédska na jejich pojetí multi-kulti obohacení
V Norsku už jsme byli, tak pro změnu na skok k sousedům do Švédska na jejich pojetí multi-kulti obohacení