střelivo do G17-poradíte mi, prosím?

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od glock gunner » sob 04.6.2005, 9:24

S474N:sorry Nevsimol som si ze je manual aj tu;-)
Iren:prestuduj si ho a co nepochopis, tak sa spytaj, nedavaj dole zadny kryt, kym si to nepozries v tom manualy. vylamovat to srobovakom nie je dobry napad ;-) a pozor,ked ho vytiahnes tak vlastne zaver mozes cely vykuchat-je tam malicka strunka, ktora odpruzuje poistku v zavere-ten strieborny cudlik z vnutra,a zaroven pridrziava vytahovac nabojnic.tak ta strunka sa rada straca!!!!!
Ak mas cas, tak to vsetko rozober a vycisti, bude to napatlane vsetko konzervacnym olejom-humus, nechaj tam ale tu medenu pastu!
To ALL:vcera mi konecne dosla Lugerova hlaven do G31 :-) od fi. Ares-Slovensko

Příspěvek od Iren » sob 04.6.2005, 13:30

glock gunner píše:Iren:prestuduj si ho a co nepochopis, tak sa spytaj, nedavaj dole zadny kryt, kym si to nepozries v tom manualy. vylamovat to srobovakom nie je dobry napad ;-) a pozor,ked ho vytiahnes

Jasně, že prostuduju, už to tisknu. Ovšem, že bych to SAMA rozdělávala-to snad nemyslíš vážně :-). Technické vzdělání mě nějak extra nepoznamenalo, takže asi požádám o pomoc kamoše. Mám pocit, že jsou určité věci, které holky nemusí hned umět :lol:.
Iren

Příspěvek od glock gunner » sob 04.6.2005, 17:51

Iren:raz ti to niekto ukaze a uz ku tomu nikoho nepustis, jediny problem na glocku je vytlacit z ramu ten plastovy kolik co drzi zaroven aj zachyt zaveru, musis tlacit kolik a aj pohybat so zachytom zaveru,lebo su v nom drazky a ostatne je malina - chod podla toho manualu a skusaj,to je naj skolenie
Neviem ako to bude tento vikend so strelbou, nejako moc sa tu mraci-asi len net a TV :-)

Příspěvek od glock gunner » sob 04.6.2005, 18:50

no a uz sa to tu zacalo fuci, bucha blyska sa a leje ako z krhly - a je po strielani :-(

Příspěvek od SINCITYMAN » ned 05.6.2005, 7:05

Iren:Hlavně proboha Glocka "neutop"v oleji.Co se týče ladění spouště byl bych opatrný.G je výborné v tom(mimo jiné aby mě místní neutloukli),že je poměrně stresuodolné.A to je vykoupeno trochu jinou spouští :) Kromně výměny stojiny bych se v tom nehrabal.

Příspěvek od markony » ned 05.6.2005, 18:14

Za 15 minut se da poladit chod spoušte je to velmí jednoduché a daseto vratit spět navrhoval bych ješte spouštové tahlo a stojinu jemně přeleštit an hadrovem kotouči a do ničeho jineho bych nezasahoval kamarad ladil Glocka tak až mu vystřilel celý zasobnik na jednou .

Příspěvek od glock gunner » úte 07.6.2005, 8:20

Iren: no co ako si dopadla? si spokojna?

Příspěvek od Jonny » úte 07.6.2005, 8:37

To je to, co jsme říkal. Jsou bezpečné úpravy (vyměňování továrních dílů) a méně bezpečné – broušení, blokování a stříhání pružin.

Pokud chceš střílet IPSC, tak do něj moc nešahej a budeš v Productionu. Jakmile vyměníš stojnu za 2 kg, tak už jsi ve Standardu a tam budeš faktorově znevýhodněná. Ovšem je to jen na tobě.

Ostatně je to jedno. Pokud se naučíš pořádně střílet, tak to nastřílíš s 2,5 kg stejně jako s 2 kg. Jen nesmíš dělat chyby. Odladěná spoušť některé ještě toleruje, ale neodladěná ne. Zase můžeš nosit zbraň nabitou a nemusíš se bát, že ti spustí (při nabíjení nebo úderu).

Příspěvek od Iren » úte 07.6.2005, 10:54

glock gunner píše:Iren: no co ako si dopadla? si spokojna?
Ále, ani mi nemluv. Prostě mi nevyšlo jít si zastřílet :cry: , tak zatím jen studuju - naložili jste mi toho tolik, že mám furt co číst.
Ale tento týden to prostě musí klapnout, kdybych měla dát děti k sousedům :-).
Iren

Příspěvek od glock gunner » úte 07.6.2005, 11:27

Iren: nic si z toho nerob :-), ja som sa v nedelu nakoniec na strelnicu dostal , bol som skusat novu hlaven, mam GLOCKA 31C je to v .357Sig a u nas stoji 11-13 slovenskych penazi tak som si dal spravit hlaven v 9m luger. Bol som ju 1x vyskusat a vcelku to slo len si na nu zvyknut :-) mierene liietali kade tade ale rzchla strelba na 12.5 m bola v 15 cm kruhu. Ta mierenka mi nejako nejde :-)

Příspěvek od Iren » úte 07.6.2005, 11:39

glock gunner píše:............ Ta mierenka mi nejako nejde :-)
Tak držím palce ať ti to začne chodit jak bys rád :-). Byla bych nesmírně šťastná, kdyby mi nešla JEN ta "mierenka" :lol:
Iren

Příspěvek od glock gunner » úte 07.6.2005, 11:47

Iren:no co musime viac trenovat, ten SIG mi moc sedi tak isto aj .40 aj si prebijam, ale dostupnost prazdnych nabojnic v tychto razach je dost mala, Lugerov je kopu teraz ich mam nachystanych na prebitie nejakych 5000, lenze teraz som na skoleni v Liptovskom Mikulasi a nejako na to neni casu v piatok vecer pridem a cez vikend sa venujem rodinke, dufam ze pojdem na chalupu to je pod horou na samote-super da sa aj zastrielat :-) a Katka-dcera sa tam vzdy moc tesi, vyblazni sa zo psom trha kvetinky... ja sa tam sice narobim ako kon ale zrelaxujem-treba vymenit PC,RoutreSwitche aj za manualnu robotu :-)
Ty sa kedy dostanes na tu strelnicu? :roll:

Příspěvek od Iren » úte 07.6.2005, 12:16

glock gunner píše:Iren:...Ty sa kedy dostanes na tu strelnicu? :roll:
Popravdě jsem ještě moc nepochopila jak to s naší střelnicí chodí. Byla jsem tam vždycky s tím známým a netuším kdy se tam dá vůbec jít, jestli jsou tam nějaké "ordinační hodiny", nebo jen po dohodě se správcem, čí o víkendu....... Zítra to musím zjistit. Jsem na mateřské, takže já bych mohla relativně kdykoliv, ale jít tam sama je prej blbost a tak se musím na někoho přilepit.

Ještě mě napadla jedna věc. Nemáš (te) strach, že vám někdo venku, při běžným nošení zbraň vezme? Jak se připravujete pro to, aby se vám to nestalo.
Iren

Příspěvek od Iren » úte 07.6.2005, 12:23

Teď mi došlo-mohla bych já vlastně střílet, když nemám průkaz zbraně (jdu ho vybavit zítra)? Asi ne, co? Teď už je to každopádně fuk, já jen abych věděla pro příště :-)
Iren

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 07.6.2005, 13:00

Iren píše: Ještě mě napadla jedna věc. Nemáš (te) strach, že vám někdo venku, při běžným nošení zbraň vezme? Jak se připravujete pro to, aby se vám to nestalo.
A jak by ti ji mel vzit, kdyz ji nosis skryte ? Tzn. dotycny ani nevi, ze ji mas. Pokud te nekdo vezme traverzou zezadu pres hlavu, tak se neubranis stejne nijak, takze je lepsi tohle neresit *4*

VIP člen

Příspěvek od S474N » úte 07.6.2005, 13:01

Iren píše:Teď mi došlo-mohla bych já vlastně střílet, když nemám průkaz zbraně (jdu ho vybavit zítra)? Asi ne, co? Teď už je to každopádně fuk, já jen abych věděla pro příště :-)
No ciste teoreticky ano, protoze to vubec nikdo nekontroluje, ale... *40*

Příspěvek od glock gunner » úte 07.6.2005, 13:04

Iren: S474N ma pravdu, aj preto je dobre mat puzdro ktore moc neoddaluje zbran od tela, v lete to riesim takou nylonovou tastickou co sa da dat aj cez pleco a aj na opasok, vojdu tam doklady, PocketPC,nejake tie prasule...
Pripevni ju zospodu kocika :lol:

Příspěvek od Iren » úte 07.6.2005, 13:16

S474N píše:[A jak by ti ji mel vzit, kdyz ji nosis skryte ? Tzn. dotycny ani nevi, ze ji mas. Pokud te nekdo vezme traverzou zezadu pres hlavu, tak se neubranis stejne nijak, takze je lepsi tohle neresit *4*
No to jsem čekala :lol: . Takže ty to neřešíš a doufáš, že si nikdo nevšimne. Tak tato odpověď mě neuspokojila :roll:

Jinak do kočárku je to dobrej nápad, viděla bych to mezi plínky :-)
Iren

Příspěvek od glock gunner » úte 07.6.2005, 13:21

Iren: ono ked tu zbran nejakym sposobom zabezpecis proti odnatiu aleb napr zamknes, tak uz ani tebe neposluzi lebo sa vcas ku nej ani nedostanes.
Najlepsie je neukazovat ju nechvalit sa-ziskas tym aj moznost prekvapenia pripadneho utocnika.
Ak ho zastrelis este ho pre istotu 2-5x prejdi kocikom aby to bolo iste :twisted:

VIP člen

Příspěvek od S474N » úte 07.6.2005, 13:53

Iren píše: No to jsem čekala :lol: . Takže ty to neřešíš a doufáš, že si nikdo nevšimne. Tak tato odpověď mě neuspokojila :roll:

Jinak do kočárku je to dobrej nápad, viděla bych to mezi plínky :-)
No me nejak unika to, co by te teda uspokojilo. Pokud si ji nekdo vsimne a bude ti ji chtit vzit, tak te vezme zezadu prknem, vezme ti ji a co chces delat? Odpovim ti - neudelas stejne nic, protoze budes lezet v bezvedomi na zemi. Rozhodne ale radim tu zbran mit na sobe a netahat ji po kabelkach ci v kocarku nebo v batohu - vsechno tohle ti muze vyrvat z ruky i normalni zlodejicek s tim, ze ani nemusi vedet, ze tam mas zbran. *4*

Zpět na „Střelivo“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz