Příspěvek
                                        od garf » sob 07.1.2012, 19:08

Lotřiku, rád tě čtu..., po dnešku oslavuju,že s   naživu- a žes přežil a přines zprávy... /pivo platím/..., tož-guláš nebyl ? no ,jak jsem psal, bordel na krkonošské- silnici s vyměňujícími se i zahraničními  tůristy....,  Tv štáby + Pčr v přesile, těch 200 cikánů + hrozná muzika,se očekávalo....
,jen jak si napsal, očekává se policejní okopávání majoritních .Zesílené kontroly ze strany pčr v Tanvaldě, aby si místní,  netroufali-uvědomte si -o ničem jiným to vlastně není,- jako ve smyslu aby si nefoukali  ..., a měli lekárničky v autě ,tažný lano ,a další k bezpečnosti města podstatný věci....,... se přece očekávalo /protože bezpečnostní akci musej zdůvodnit počtem trotlů ,co nemaj lekárničku,tažný lano,nebo ostatní 3,14čoviny/, to si užilo dost místních z okolí při kontrolách...to tak je,
jinak dole v Tanvaldě- se nakupovalo vcelku spokojeně, jako,kdyby byl mrtvolný  klid....
Po mé důkladné  kontrole vozu Pčr, včetně tažného lana a lekárničky, pčr- nechápali fonendoskop,ambuvak, defibrilátor, a pár dalších "zbytečností" ,neb skutečně mám lekárničku v kufříku o objemu 250litrů, a je skutečně plná...občas se to hodí,ani tak né mě....

P.S.
mírně překvapila církev svatá-nic méně je to její povinnost.....
, jsem pokřtěný katolík,praktikující  jen příležitostně, církev katolická, která bez svaté zpovědi- nepodá hostii svému ,bez  ,pokání,odpuštění,požaduje...
Vpustí do vysvěceného chrámu páně-neznabohy-loupežící,odsouzené,a vede církevní obřad-pohřeb, požehná jim...? Jako katolík souhlasím,ač mi to nepřináleží,  ano!!! ,jako pomoc při nesnázích, z důvodů obrácení na víru, a v naději na zklidnění  situace pro všechny...ale toto je nátlak a zneužití ...zastřelený - zemřelý  gauner je  zádušní mší očištěn ? 
I, a hlavně  poškozený,napadený má právo na ochranu , i na motlitbu za to ,co se stalo ,přímluvu v chrámu páně...
a to je další zamyšlení a  jiný, další- pohled na střelbu v Tanvaldě...
P.S.chápu ,že jediná nenásilná možnost ,jak tu romskou komunitu udržet na uzdě je kostel,
ale proč, se toho náboženského - nedržěj v průběhu života....
garf