Přečetl jsem tu leccos, tak jsem si taky vzpomněl....
Baví se dva a jeden říká:
1 "Člověče, moje stará mi nechce kouřit a já to mám tak rád, nevíš co s tím?"
2 "No něco bych věděl, zkoušel sis ho namazat nutelou nebo něčím? Ať z toho ta ženská aspoň něco má..."
Po nějaké době se zase vidí:
2 "Zdar, tak co? Pomohlo ti to? Už ti ho kouří?"
1 "Ale kdepak, žena se ke mě už ani nepřiblíží."
2 "Rada nezabrala?"
1 "Ale jo, jenže děcka ji k tomu nechtějí pustit."
Jsa postižen náhlou inspirací, kreslím takový krátký komiks, v němž se objevil i G26.
Kdyby to někoho zajímalo, už jsem uploadoval jeden z mezikroků: http://cover72.net/img/kresby/krecek_G26.jpg
Škoda, že tu (zatím) není uživatel s nickem hamster či křeček, IMHO by to nebyl špatný avatar
A už jsem dodělal zbytek toho komiksu (klik pro zvětšení):
Speciálně pro MG pak existuje i reklamní verze G26 s alternativním zakončením: http://cover72.net/img/kresby/Darwin_co ... in_1-0.jpg
Za kvalitu scanu (nejsou vidět povýstřelové zplodiny z G26 a křečkem naopak prosvítá text) se omlouvám, ale tužka se prostě scanuje dost blbě: buď je toho vidět příliš, nebo málo...
Chlap letí do Chicaga a jeho soused v letadle je celej vyklepanej, nervózni, tak se ho ptá jestli se bojí létat.
"Ale ne, přeložili mne do Chicaga, to je hrozné město, gangy, násilí, korupce, vždyť mne tam zabijou a mojí rodinu taky...."
"To si nesmíte tak brát, najdete si dům ve slušný čtvrti, děti do privátní školy, uvidíte že to bude dobrý, já v Chicagu žiju už třicet let."
"No tak to se mi ulevilo a čím se vlastně živíte?"
"Já? Já jsem zadní střelec na náklaďáku s pivem."
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Americká firma maže náboje proti islamistům vepřovým tukem
Firma v americkém Idahu přišla s netradiční „obrannou zbraní“ proti muslimským extremistům: podle webu televize CBS nabízí náboje natřené barvou s vepřovým tukem.
South Fork Industries tvrdí, že střely zabrání fanatikům ve vstupu do jejich ráje. „S municí Jihawg muslimského teroristu nejen zabijete, ale také pošlete do pekel. Pokud bude nezbytné bránit sebe a své blízké, naše munice funguje hned ve dvou rovinách. Dává rádoby mučedníkům důvod k zamyšlení, než zahájí útok,“ agituje firma pro svůj výrobek, jehož název odkazuje na džihád i na vepře (anglicky mj. hawg).
Další reklamní slogany, jež firma používá pro propagaci své munice, znějí „mír pomocí vepřového“ či „nenásilný a přirozený odpuzovač radikálního islámu“. Inzerce používá i hesla „Nacpěte trochu šunky (anglicky ham) do MoHAMeda!“.
Expertka na náboženství Shannon Dunnová z Gonzaga University ale připomíná, že se firma mýlí, pokud čeká spásu od sádla: „V koránu není trest za kontakt s vepřovým. Podle některých ho mohou muslimové jíst, pokud jim hrozí vyhladovění.“