Re: CRYWOLF - co s ním?
stím asi nic neudělášCRYWOLF píše: NEPŘEJI SI VYSTAVENI SVÉ FOTOGRAFIE ....

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: glock 17
stím asi nic neudělášCRYWOLF píše: NEPŘEJI SI VYSTAVENI SVÉ FOTOGRAFIE ....
Zbraň: 3 kusy
Ať jsi psal cokoli (a ubezpečuji Tě, že všichni tu dávno mnohokráte tvrdili, že jsi kecka), pak věz, že cos zasel, to též sklidíš. Jestli je pravda aspoň to pod čarou, pak nastává čas sklizně. Měl sis, chlapečku, mnohem dřív uvědomit možné důsledky svého chování. Za vše, co se stane si můžeš jen a pouze Ty sám.CRYWOLF píše:Pánové změna jelikož jsem si překalkulizoval veškeré výdaje za náboje ráže 40 SMÍS WÉSON TAK JSEM UMOUDŘIL SE K TOMU,ŽE PŘEJDU NA PĚTAČTVÉROŠ A KOUPÍM SI ČÍZU 97KU KTERÁ BUDE SKVĚLE REFLEKTOVAT MÉ MNOHA LETY NABYTÉ STŘELECKÉ ZKUŠENOSTI.
Kde jsem vzal na tento kvertajbel? Prodal jsem kuši barnet Comando se specialní úpravou pro tiché likvidace ze zálohy,kterou jsem používal na svých misích jako jeden z nejmladších žijicich lidí u GCP.Velice musím děkovat Stanovi Gazdikovi který mne i přes muj tenkrát nízký věk naučil spoustu věcí.
-----------------------------------------
ve vašem případě to zkusim jen jednou NEPŘEJI SI VYSTAVENI SVÉ FOTOGRAFIE ANI JMENA NA EXOPEDII PROTO VYZÝVÁM ABYJSTE SMAZALI ME JMENO,A FOTOGRAFIÍ KVULI OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TOTO SI PŘEJE I MÁ RODINA.Mějte prosím ke mě i k memu jmenu úctu před třemi měsici mi zemřela moje mamka a ja vážně již nemám sil... sbohem...
pokud jsem někoho urazil omlouvám se,99% věcí z tohoto vlákna je smýšlených a pro inteligentní,i tento můj posledni přispěvek před čarou...Jen bych nerad abych do budoucna byl nějak špatně znám proto věřím,že smažete lespon mou fotografii a přijimení.
jelikož jsem si našel přítelkyni a ta konečně vnesla do meho života trošku štěstí,už nebudu moci vás zde provokovat ani bavit a rád bych se věnoval jí.ještě chci podotknout že entita Jessi je mnou smyšlená.
ještě jednou se tedy omlouvám všem skvělým střelcům a slušně vás žádám neplette se do mých inzercí ani mého života a smažte mou fotografii i jmeno..
S pozdravem
Matěj.
Zbraň: glock 17