Příspěvek
od havran » stř 10.6.2015, 12:29
Hoši,
nezdá se Vám že po Štěpánovi pasete tak nějak jakoby z principu?
To že se názorově odlišuje, odlišoval, nebo vyčnívá, ještě přeci nemusí znamenat, že se do něj při OPRAVDU KAŽDÉ příležitosti musí někdo nasrat, a to ještě obvykle zcela mimo téma.
Za mě navrhuju ho z exotů vyřadit a přeřadit ho do skupiny normálních uživatelů, bo jednak kvality, dnes již legendárního exota, nedosahuje (nesahá mu ani po kotníky) a jednak, alespoň já, nemám pocit že by byl až natolik mimo, aby si tu nálepku zasloužil. Diskutuje poměrně věcně, rozhodně slušně, a obvykle i k tématu, což se o některých reakcích na něj říct nedá.
To že s Vámi/námi občas nesouhlasí, nebo vidí věci jinak, ještě přece neznamená, že je exot.
To co se tu v poslední době děje (na fóru) je dle mého názoru slušnej propad oproti standartům let minulých, a nezlobte se na mě, ale na základě událostí a děje zde v posledních několika týdnech až měsících, mě jen utvrzuje v tom, že jsou zde podstatně "kvalitnější" jedinci a kandidáti na tu krásnou růžovoučkou hvězdičku.
Nehodlám nikoho jmenovat, nebo to nějak obhajovat, takto to na mě v poslední době působí. Toto je můj čistě soukromý názor, který činím za plného vědomí, a stojím si za ním.
Opravdu se Vám nezdá, že to zde, právě kvůli takovým píčovinám a žabomyším válkám, upadá a odebíra se, postupně, leč stále rychleji do kytek?
Zkuste se prosím zamyslet, jak to působí na člověka, kterej hodlá začít se zbraněmi, nemá jinej zdroj, než třeba ten net, a jako první narazí na toto fórum a tady uvidí, jak se do sebe lidi čímdál víc nasírají, uráží se a chovají s odpuštěním jak hovádka?
Toto není o svobodě projevu, ale o elementární slušnosti.
Není Vám to trošku líto?