Re: CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: 3 kusy
Mi to tak připomělo: "Já sem s nim mluvil jenom po telefoně a řikám... mě to nevadilo, stejně bych musel dát do toho. A von na to: no... žádná sláva to neni..."CRYWOLF píše:Jsem CryWolf... ze mě každý respekt... i někteří prdící zdeza pouze zadávám melodii na kterou by tančíte HAHAHHAHAHA jak jednoduché
Zbraň: Steyr M9A1
Zbraň: HK P30S
No to se musí doplnit! Rád bych si k archivaci vytiskl do PDF kompletní verzi.Carloss píše:Ještě tam chybí, že spolupracoval na tý knize o obranné střelbě!!!
Jak vidím nezklamal.MujGlock.cz
Tento web budí již několik let důvěru avšak opak je pravdou.Proslýchá se,že to nejhorší co může začátečník se zájmem o střelné zbraně udělat,je hledat rady na této stránce.Byl jsem svědkem jak tam tvrdě pomlouvají spoustu lidí,vč.mé osoby.Ale to nebylo důvodem k sepsání tohoto článku.Rád bych upozornil všechny zdravě smýšlející lidi,že existují mnohem lepší stránky a za nejlepší lze považovat strelectvi.cz nebo zbranekvalitne.cz.Mujglock je pouhou uzavřenou komunitu arogantních blbců,honící si ego plastovými pistolemi Glock.
za nejhorší lidské výjevy na tomto webu lze považovat :
Carloss
Sailor
KolaCZek
wizard-OV
těmto lidem je dobré se vyhnout pokud nechcete pochytit hned nějaké nedobré rady,či být atakován v případě,že neznáte to co oni.Vysmějí se vám a jdou dále.
To je škodáááá!!! By to zvedlo návštěvnost a zábavnost.. a nejspíš i poučení...kolaCZek píše: edit: A ted koukam, ze mu to smazli...
Všechno jsou lži, podložené odkazy na ty jeho výplody. Jednoduše nevybočuje z exotologického průměru, vzteká se a mlátí kolem sebe ručičkama, protože mu někdo šlápnul na jeho opuchlé, ale značně zranitelné ego.Tomáš
Pozor většína z toho jsou lží,toho klučinu znám a je uplně v pohodě.Rozhodně neprodává nic z polska a má novou přítelkyni!Většina lidí ho ma rádo toto je jen msta pár dementů z fora. Proč to vím?,jsem jeho bratranec!