GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére
Blahe pameti tady bylo (ono jeste je) jedno tema, venujici se Zbrani a pritelkyni, kde se i neco takoveho jako vysvetlovani ci postoj ke zbranim ve spolecne domacnosti resilo. Nicmene bylo soucasti reseni jednoho konkretnejsiho problemu. Nechci otevrit pandorinu skrinku, takze bud hledejte top k Pritulkam/zenam a zbranim jiny, nebo jej vytvorte. Tady to nehejme hezky pro chlubeni se novym kverem
(varuji vas, dobre zvazte, nez rozjedete neco, co uz dlouho v klidu spi spankem zapomeni
, starsi vedi)

(varuji vas, dobre zvazte, nez rozjedete neco, co uz dlouho v klidu spi spankem zapomeni

Hlásím se jako další napravenej odmítač Glocků - donedávna jsem prosazoval, že mi Glock nesmí do domu, ať už z důvodu, že je to vcelku šeredná zbraň, nebo už jen z principu, že jí má každej druhej.
A co čert nechtěl, G19 gen3 je už pár dní doma a dokonce jsem oželel pár starších hraček, abych na ní udělal místo
Celkovej pocit ze střelby a robusnost, jednoduchá rozborka & všude chválená spolehlivost mě holt nakonec zlomila...
Jenže to má jedno negativum, které jsem si hned neuvědomil... Když otevřu nabídku příslušenství a náhradních dílu, připadám si jako tlustý dítě před cukrárnou, takže to bude chtít hodně krotit vášně (minimálně se s ní pořádně rozstřílet, než člověk zjistí, co skutečně potřebuje).
A co čert nechtěl, G19 gen3 je už pár dní doma a dokonce jsem oželel pár starších hraček, abych na ní udělal místo

Jenže to má jedno negativum, které jsem si hned neuvědomil... Když otevřu nabídku příslušenství a náhradních dílu, připadám si jako tlustý dítě před cukrárnou, takže to bude chtít hodně krotit vášně (minimálně se s ní pořádně rozstřílet, než člověk zjistí, co skutečně potřebuje).
Já dával jen 2 kg stojnu a ocelovou mouchu. Časem ještě asi ocelové hledí ale zatím to střílí lepší než já mířím tak že nespěchám 

CZ 75 TS
Hehe... To mi neco pripomina.Wobrazek píše:Tak asi tak doma sem rekl jen o tom ze si delam zbrojak na to odpoved ze fajn ale ze doma zelezo nechce ze bud zelezo nebo zena...
- Coze? Zbrojak? Na co?
- Ok, zbrojak, ale kver doma nechci.
- Dobre, tak mas kver, ale nebudes ho nosit, kdyz jdeme nekam spolu.
- Coze? Ty ho mas s sebou, i kdyz jedeme s nasima na chatu?
- Kdyz ja nevim. Me by asi ten malej Glocek v kabelce prekazel...

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Tak tohle vam panove nezavidim.....
Tak dneska kdyz mi prisel z ebaye balik tak telefon co ze sem si to zas objednal ze je to velky jak krava tak rikam to je jen pouzdro a zena vsak to ti prislo uz min tyden tak ji rikam to je na pusku takovou lehci snipru to je takova vzduchovka a v tom zena js moc dobre vim co je snajpra
tak rikam ze to mam jen na strelnici a ona a tu malou tu mas jako kam ? No rikam tu taky na strelnici ale tohle mam jen na takove kravinky no co stoho vypliva ?? Ze sem vlastne uplne zakecal ze je v baraku nove zelezo a ona ani moc nemamrala coz sem byl mile prekvapen
sem zvedav jak okecam az domu donesu Rugra 

La Vida Loca Tattoo Familia
Glock 19/3GEN , S&W M&P 15-22 MOE
Tak si rikam, ze jsme magori doma asi oba, kdyz polovicka chce do obyvaku jako dekoraci UK59

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Zbroják? Proboha proč???
AHA! Ale to zvládne PČR, tak ne vždycky...., dobře!
KPZ? Ale nebudeš jí nosit!?
Ty máš kulovnici (858T)?
To doma nechci!
A kolik má člověk nohou lásko?
Opravdu těch 100 (cca) párů bot není moc? Mě stačí tak 10 párů, zbytek je zbytečnej, to doma nechci
.....
Tak jo, ale koupíš si na ně trezor! Víš, že zbraně nemám ráda!
Nějak se to najednou dá ...
Edit:
A po příslibu šatníku a nového botníku, bude vlastní "místnost" na zbraně.... (pracovna).
AHA! Ale to zvládne PČR, tak ne vždycky...., dobře!
KPZ? Ale nebudeš jí nosit!?
Ty máš kulovnici (858T)?
To doma nechci!
A kolik má člověk nohou lásko?

Opravdu těch 100 (cca) párů bot není moc? Mě stačí tak 10 párů, zbytek je zbytečnej, to doma nechci

.....

Tak jo, ale koupíš si na ně trezor! Víš, že zbraně nemám ráda!

Nějak se to najednou dá ...

Edit:
A po příslibu šatníku a nového botníku, bude vlastní "místnost" na zbraně.... (pracovna).
Hmm, asi to máme doma nastavený jinak... Každopádně při představě, že bych se musel dohadovat o tak užitečný věci, jako je zbraň, tak bych nejspíš vyměnil tu osobu, která by se dohadovat chtěla...
U mě byl zpočátku hlavní odpor o tom, že o zbraních nevěděla nic - a měla je zaškatulkované jako něco, co člověka změní ve vraždící bestii, nebo jako posilovače ega - resp. obojí 
Až nějakou ideovou osvětou, střeleckým sportem a hlavně bezproblémovou historií se s tím naučila žít.
Zbraně pořád nejsou její hobby, ale s naprostým přehledem je toleruje.

Až nějakou ideovou osvětou, střeleckým sportem a hlavně bezproblémovou historií se s tím naučila žít.
Zbraně pořád nejsou její hobby, ale s naprostým přehledem je toleruje.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Samozřejmě je v tom popisu "trochu" nadsázky...
Poslední kousek, co jsem si přinesl, se prostě začlenil
Edit:
Ano, zbraně nemá ráda, ale s tím se poprala po svém...
(máš-li problém, svěř se kamarádce, ta to poví dál a ta dalším, pak to probere celá vesnice a problém je vyřešen...)

Poslední kousek, co jsem si přinesl, se prostě začlenil

Edit:
Ano, zbraně nemá ráda, ale s tím se poprala po svém...
(máš-li problém, svěř se kamarádce, ta to poví dál a ta dalším, pak to probere celá vesnice a problém je vyřešen...)

Zbraň: Glock 19 4 gen.
Je pravda že ženatý milovník zbraní musí býti velkým diplomatem.magicglock píše:Já jsem doma začal už něco naznačovatale po necelým měsíci od koupě našlapuju na tenký led.
Co takhle nové téma "Jak doma politicky zdůvodnit nákup nové zbraně?"
1. Dobře zbrojak si udělej ale doma to nebude
2. Dobře ale jen v trezoru
3. Stačí ti jedna
4. No tak chápu že se jedna může rozbít tak dvě tedy můžou být ale koupim si kosmetický přístroj
Dal jsme se zatím nedostali bojím se že třetí bude opravdu velký psychologický boj

Tak už jsou doma dnešní první společná noc

Wobrazek: Pekne, pekne! 

Starosta
No, na Srazu se můžeš pochlubit i naživo 

Jo jo to je jasne v pondeli je jedu prihlasit a pak uz jen rychle na strelnici 

Ano, zelezo je hezka vec, ale papiry jsou potreba 

Bohuzel jsou prislusnici pro Stredocesky kraj jen v Po a St a jelikoz sem je dovezl az v 10 vecer tak musim vydrzet az do pondeli :-/