Re: GLOCK - vady a závady .
Prebijene strelivo je potřeba rozlisit:
a) domaci prebijene strelivo (to, co si kazdej muze sam prebit pro sebe)
b) tovarni prebijene strelivo (to, co dela firma s velkym automatickym lisem uplne stejne, jako uplne nove strelivo jen s tim rozdilem, ze to dava do pouzitych hilzen - nikoliv do novych).
A ted mi, mily Stepane vysvetli, jak to, ze se použita pouzita hilzna, ma vliv na to, ze tam byla dvojita navážka?
Ja si snad radsi odpovim sam - ZADNY !!!
Uplne totez se mu muze i s novym.
To totiz neni o prebijene/nove. To je o vyrobci a kvalite vyroby a kontroly.
Dvojita navazka muze bejt stejne jak v novem naboji, tak tovarne prebijenem tak po domacku prebijenem.
A ver, ze když si někdo doma s nabojema dava zalezet,nedela jich 600 za hodinu, coz umoznuje třeba Dillon 650, ale třeba jen 300 a kontroluje navážku (tedy jestli není zadna nebo dvojita), tak s dobře postelovanym lisem udela naboje, jejichz kvalite vyrazne predci tovarni naboje.
HV to popsal spravne - normalne prinest do MPi, reklamovat - pokud MPi odmitne (coz by nebylo zadny prekvapeni), nechat si vystavit nejakej papir o duvodu odmitnuti reklamace a nasledne jit s timhle papirem a idealne svedectvim nekoho ze strelnice za vyrobcem streliva, popsat mu stav a zadat nahradu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.