Cvičení a strava

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: CZ75

Re: Cvičení a strava

Příspěvek od Gemator » sob 11.1.2014, 21:47

Diky nastavim si ty tabulky na nejakych 1700 a budu drzet dole tuky a sacharidy. Jinak ty tabulky pocitaji kCal tak aby byl ubytek vahy cca 0,5kg tydne, proste ti od bazalniho metabolismu daji dolu cca 500kCal ale vse se da nastavitdle libosti, je to hlavne pomocnik pro pocitani kCal a BST.

Příspěvek od Sailor » sob 11.1.2014, 21:58

Dělěj co říkám a za pár tejdnú zase budeš skákat přes kaluže :D
Hele aby si měl bazální metabolismus 1500 to by ses nesměl přes den vubec hejbat.Prostě experimentuj,a i hubnutí jde v takovejch vlnách,prostě někdy víc někdy míň,není to rovná přímka dolú,prostě i během hubnutí,třeba na 3 dny trochu břibereš,takže po tejdnu zhodnotit a větší změny po 10-14 dnech.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

MujGLOCK team

Zbraň: G17, G43, CZ858

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 19:32

AREYOU: Tak nakoupeno nějaké ovoce, musli tyčky, cukrovinky (rozinky, Margotky atd..), tvarohy, kuře se peče v troubě, tak zítra začnu s tím víc žraním a s tím cvičením (dal jsem si pro začátek úkol na 6-5-4-3-2) :-) Jinak s chůzí nemám problém, při normálním tempu se nezadýchám (tep neměřím), akorát to spíš nechám na víkend, v týdnu chci být z práce doma co nejrychleji (třeba dneska jsem ušel v klídku s dcerkou cca 3km za 45 minut).

Příspěvek od Pařez » ned 12.1.2014, 19:52

Jasik: hlavně s tím víc-žraním opatrně.Ať tu za rok neřešíš jak se dostat ze 160 kg aspoň na 120... :lol: :lol:

Příspěvek od Sailor » ned 12.1.2014, 19:53

Jasik píše:cukrovinky (rozinky, Margotky atd..),
*3004* *78*
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

MujGLOCK team

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 19:58

Sailor:??? Psal mi tam AREYOU,že dopoledne před obědem nějaký rychlý cukry můžu (rozinky, ořechy, čokoládu). Nehodlám se tím cpát celý den, neboj.. Ale počítat každý gram sacharidů a bílkovin a tuků, to zatím řešit nepotřebuji.

Příspěvek od Sailor » ned 12.1.2014, 20:00

A já ti říkám,že to ve stravě nemá co dělat.

MujGLOCK team

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 20:15

OK, tak čím to mám nahradit dopoledne? Ráno si dám nějaký sacharidy (proteinový pití a třeba ten polystyrén) hned po probuzení, pak v práci nějaký jogurt s musli, pak ovoce nebo "něco" (abych jedl nejdéle každé 2 hodiny), pak oběd...
No a to něco mělo být právě to výše popsaný..
Hele, stáhnul jsem si nějaký ty Kalorický tabulky a podle cílové hmotnosti nastavené zatím na 75kg bych měl mít příjem - výdej energie cca 6800kJ. Zatím co si to od pátku zaznamenávám, tak to mám při mým minimálních výdejích energie někde kolem 5000kJ, takže musím ještě nějaký kJ jídlem přidat...

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 12.1.2014, 20:19

Nacelniku, uz ted pocitas :mrgreen: . Hlavne vydrzat, vydrzat. Ja ti samo drzim palec :!:

MujGLOCK team

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 20:27

Redpes: No tož, když už tu se mnou pár lidí ztratilo čas, tak to zkusím zatím ty 2 měsíce nějak zmenežovat a počítat a uvidíme..

Příspěvek od Sailor » ned 12.1.2014, 20:45

Jednoduchý cukry ani teď,ani o půlnoci a ani za 50 let,přesto vlak nejede.
No co místoho toho?Přece kompexní cukry.Rejže,vločky,celozrné těstoviny,brambory,nic lepšího ještě nikdo nevymyslel.Na musli pozor v ČR je velmi těžké sehnat kvalitní,v 99% sou to přislazovaný sračky.
Ty potřebuješ držet inzulin(jeden z nejanaboličtějších/růstovejch hormonu) ve stálé hladině v krvi,Jednoduchý cukry ti udělaj to,že ti vyleti nahoru nepřiměřeně k hladině v ostatních částech dne a přesně to je nebezpečné pro nabírání tuku a přesně to je špatně.
Mě zajímá kde ste vzali pocit že jednoduchý sacharidy jsou pro tělo lepší než kompexní.Nebo si někdo myslí že po jednoduchejch cukrech nabere líp/rychlejš než po komplexních?Ani hovno.Leda tak tuk.Chceš nabrat tuk-o.k. dej si margotku.

MujGLOCK team

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 20:53

Sailor: OK, tak hoď seznam "komplexních" sacharidů a je to :-)Takže případně rýžový "polystyrén" třeba mázlý Lučinou je ideál? No dobrá, nechám si poradit...
Ale je fakt, že bílé pečivo, co jsem jedl doposud nahradím celozrnným a hned to bude lepší atd.. No snad mi vydrží disciplína :-)

Příspěvek od Gemator » ned 12.1.2014, 21:06

Komplexni sacharidy jsou polystyrenovy chleba, ryze, ovesne vlocky, mene pak brambory. Kdyz si na netu vyhledas potreviny ktere maji jizky Glykemicky Index tak mezi nimi budou i ty vyjmenovane. Je o to ze po potravinach ktere maji. Nizsi GI ti nevyskoci nahoru inzulin a telo nebude mit hned za chvili chut na sladke. Doufamz e to pisu spravne :)

Příspěvek od AREYOU » ned 12.1.2014, 21:15

Jasik
Když máš metabolismus jako kyselina (můj dřívější případ) tak je lepší jest rychlé cukry než nic pokud chceš přibrat, ale je pravda, že pomalé cukry jsou lepší, ale chce to mít furt nachystáno (vločky, těstoviny, a pod.) a to je docela problém kdežto tatranku koupíš na každém rohu. Jednoznačně pokud můžeš bez problému jíst komplexní cukry tak se cukrovinkám vyhni, ale než hladovat, protože sis nestihl vzít porci vloček je dle mě lepší si dát tatranku pokud chceš nabrat.
Hele já se těma cukrovinkama cpal taky a stejně jsem tuk nepřibíral, ale zase sem chodil 6+1 do posilky takže to tam hrálo taky svoje.
Pokud můžeš mít pravidelně ve stravě pomalé cukry tak se rychlím cukrům vyhni, ale než hladovat tak bych si tu cukrovinku dal můj názor (mě to tak fungovalo) :-).

MujGLOCK team

Příspěvek od Jasik » ned 12.1.2014, 21:19

AREYOU: Díky. No asi to bude v tom jak psal pitt, že jsem "línej se nažrat" nebo spíš když prostě nemám kontrolu, klidně jsem půl den bez ničeho a pak mi to chybí a samozřejmě nepřiberu. A pak asi hrst rozinek z pytlíku v práci v šuplíku bude lepší než řešit vaření těstovin.
O tuk mi půjde až budu vážit 85 a ne 70 :-)

Příspěvek od Gemator » ned 12.1.2014, 21:53

2sailor: nastrelim tady jidelak co na nej rikas, pro mne jako takovy zaklad ?

Snidane: polystyren a protein
Svacina: tvaroh a zelenina
Obed: co bude, nejmene tucne, pokud mozno ryze a maso, zelenina
Svacina: zeleninovy salat a vejce, tunak,
Vecere: cottage syr, tunak, tvaroh, vlocky (podle treninku zda byl nebo ne)

Příspěvek od Sailor » ned 12.1.2014, 21:54

Jasík:kompexní sacharidy jsem ti vyjmenoval já i Gemator,polistyren je jen naběhlá rejže,je to v postatě to sámé.Celozrné pečivo,no je to u nás problém,většinou jsou to přibarvované a přislazované sračky,dříve narození pamatují chléb Graham,teď už sem ho léta neviděl.Dobrý je třeba žitnej chleba.Ale i tak existujou lepší zdroje sachrú.
AREYOU píše: tak je lepší jest rychlé cukry než nic
Je něco shnilého ve státě dánském :D Tak chceš nabrat,tak si prostě zařídíš aby ta situace "než nic" nenastala ne?
Jasik píše:A pak asi hrst rozinek z pytlíku v práci v šuplíku bude lepší než řešit vaření těstovin.
Hochu hochu,ještě si ani nezačal a už se mi tu cukáš :lol: Už teď si ospravedlňuješ to že si občas neuvaříš a místo toho si vezmeš tatranku :crazy:
Edit:Gemator to vypadá parádně,ještě bych přidal druhou večeři před spaním,nejlépe tvaroh+hrst(dejme tomu 30g) ořechu,nebo jestli máš potíže s trávením tvarohu tak tučnější rybu(losos)

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » ned 12.1.2014, 22:08

Kdyz si vezmu, co jsem jedl za posledni tyden, tak je to presny opak toho, co se tady doporucuje. Na druhou stranu musim rict, ze jsem si vzdycky kralovsky pochutnal - domaci pizza, strudl, gyros, nakladany hermelin, grilovane kure, lasagne, pizza sneci, zemlovka, domaci langose,... (kamaradi na FB moc dobre vi, o cem mluvim *3* :lol: )

Asi si ani nedovedu predstavit, ze bych do sebe ladoval ty "plnice zaludku" - sorry, ale jinak to nazvat neumim, protoze se mi zveda kufr jenom z pocitu jist nejakej polystyren bez chuti. Tohle borci fakt denne jite? Da se to vubec dlouhodobe provozovat?

EDIT: ze bych sem nahazel par fotek? Jen si nejsem jist, aby to nektere doslova nepolozilo *40* *47*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Gemator » ned 12.1.2014, 22:17

2S474N: Jsou dve moznosti jak hubnout, bud budes kazdy den makat jako dabel, fyzicka prace na sachte nebo budes tydne behat aspon 60 kilaku. Mam kolegu v praci, ktery zere jako nezavreny a to sladkosti, prasarny ale tim ze beha jak das tak je jako tycka. Druha moznost je cvicit mene a vice hlidat stravu.
Nevim jak ostatni, ja jsem ve stavu kdy to delat nemusim kdyz nebudu chtit ale ten rozdil mit 108 a 85 kilo je fakt nepopsatelny :) prisnejsi strava a vice cviceni je dalsi level :)
Druha moznost je pro telo asi prospesnejsi a na venek je vice videt

Příspěvek od Sailor » ned 12.1.2014, 22:35

S474N píše:domaci pizza, strudl, gyros, nakladany hermelin, grilovane kure, lasagne, pizza sneci, zemlovka, domaci langose,
Závidím.Nekecám :D
S474N píše:Tohle borci fakt denne jite?
No minimálně posledních 10 let,jinak stravu hlídám cca 20 let,ale samozřejmě tam přestávky byly,třeba rok vojna a tak.
Gemator píše:Mam kolegu v praci, ktery zere jako nezavreny a to sladkosti, prasarny ale tim ze beha jak das tak je jako tycka.
To že po tom neztloustne ještě neznámená,že to tělu dělá dobře(kornatění a zsírání cév,obalování orgánú tukem,vnitřní tuk je ještě nebezpečnější než ten podkožní),tací lidé pak dostanou v 50. cukrovku a v 60. infarkt a pak čuměj a říkaj-vždyť já sem hubenej,jak to?
Edit:sem hodím info obrázek s těma vašima sušenkama/oplatkama
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz