To SniperWolf"
chlapi strielal uz niekto z vas na divu zver,alebo to aspon na vlastne oci videl????debaty okolo 357mag 10auto a podobne alebo o akejkolvek inej razi ma privadzaju do uzasu.to si tu naozaj niekto mysli ze po zasahu nejakou takouto vcelickov nejak vyznamne ublizi napr.macovi ci jelenovi???...
Nestrielal! A ani si nemienim kvoli tomu, ze idem so psom na prechadzku robit polovny listok a kupovat gulovnicu. Nemienim chodit na polovacky. Nepaci sa mi, ked si niekto zaklada na tom, ze je polovnik. Nie je kumst postavit sa do posedu a odtial gulovnicou poslat akukolvek, co sa velkosti tyka, zver do vecnych lovist.

Nic v zlom, ja viem, ze to je len mala cast polovnictva, ze to su brigady, starostlivost o zver...
Vies, ja mam ten problem, ze mam "tazku zver hned za humnami. A to nekecam! " a v krajnej nudzi pokial nemam gulovnicu, pokial existuje zakon o zbraniach a strelive taky aky je, tak mozem len snivat o niecom inom, ako su pistolove raze. To ale neznamena ze ich nepouzijem, ked mi pojde o kejhak.

Okrem toho ak budem mat tu prilezitost, tak na rozdiel od teba z posedu, alebo marshallovyh tabuliek, nebudem hovorit o jednom projektile, ale mozno o piatich ci desiatich, a to si myslim by pri rozumnom umiestneni aspon niektoryh z nich zamenalo viac, nez jedna tazsia gula plna JOULOV.
...a poviem vam ze som neraz videl ako diviacik s usmevom odhopsal este pekne daleko aj po zasahu 9,3x62 s vykonom cez 5000j a hmotnostou strely cez 18g rychlost myslim okolo 800m/s ....
Kecas