Gratuluji, vítej doma, hehe, dneska jsem byl navštívit střelnici v Kolíně, jeden z přítomných pánů (asi spolumajitel) se ptal, čímže to budu střílet, a když slyšel G19, vypadal, že mě snad pozve domů na oběd, taková jedna velká rodina
Gratulujem a prajem vela presnych ran mozno sa niekde na strelnici uvidime. Ked uvidis tipka s G22 a svaca jednu od druhej s nepricetnym pohladom tak to som ja
kuro159 píše:Gratulujem a prajem vela presnych ran mozno sa niekde na strelnici uvidime. Ked uvidis tipka s G22 a svaca jednu od druhej s nepricetnym pohladom tak to som ja
POdľa toho kam chodíš strielať. Ja sa pohybujem v okolí BA.
Chodieval som do dubravky v BA na strelnicu T&T ale rozmyslam silno nad strelnicou v Castej. Nechce sa mi v krytych strelnicach furt dychat to svinstvo, tak preto skusim tu Castu. A moj znami je majitelom kamenolomu za Medenymi Hamrami a aj tam sem tam idem svacat a hl. experimentovat.
No Častú mám na skok ) Kamoš - policajt - mi už sľúbil výlet aj so zoznámením sa s majiteľom ).
Ešte zladiť môj a kamošov program a šup šup do Častej ( mám ju asi 8 Km od domu).
Zakže niekedy tam môžeme dať stretko )
HB: no.. veruze nielen priatelka z nich ma radost ale aj ja.. a vsetci okoloiduci Ja ako spravny glockar som im hned nasiel prakticke a nesexualne vyuzitie
jj su z plastu, z termoplastu.. cize su vyrabane vstrekovanim, rovnako ako ram glocku. takze vlastne su z polymeru, kedze kazdy plast je polymer, avsak mam pocit ze tie boty toho tolko neznesu ked som na tych co mala pred tym nasiel prasklinu.. tak som si spomenul na ten nezmar material glockacky a sam seba som sa pytal preco to nevyrabaju prave z neho