ale ja se na Tebe nezlobim
chapu, ze vychazis ze znalosti z zkusenosti, ktere mas... a nemam s tim problem.
jenze musis premyslet dal, nez jen "primitivni" snaha o zachranu zivota... jsou nastoleny urcite principy, ukoly a cile, ktere jsou dane a kterych se snazime dosahnout. k tomu mame k dispozici urcite prostredky ale zaroven jsme limitovani a nektere veci naopak pouzit nesmime.
dal to nejspis nebudem resit... neni mym cilem Te presvedcit o me neomylne pravde
p.s. snad jen k tem vestam... ja nemusim spolehat ze ji nebude mit... v 99% ji proste mit nebude a to hned z nekolika duvodu... velka cast utoku jsou takzvane utoky 10$ talibancu - tj, mistni dostane 10$ za to, ze vystreli po projizdejici patrole - a INS potom sleduji drily a reakce vojaku - tihle bojovnici nemaji vestu a nebudou ji mit z principu toho, ze na ni nemaji
dalsi cast utoku jsou lehkoodeni bojovnici... vystreli par davek, odlozi zbran a mizi v davu jinych mistnich - ti vestu mit nebudou, nebot by podle ni mohli byt identifikovani a jeji sundavani by zabralo dalsi cas, ktery nemaji.
dalsi cast utoku jsou fanatici - ti vestu mit nebudou, protoze se smrti neboji
dalsi castu utoku jsou profesionalni bojovnici, napriklad Cecenci - u tech je sance, ze vestu mit budou... ale zase ne prilis vysoka...
suma sumarum - to spis glock nevystreli, nez abys potkal vestu v A

a toto jsou ma posledni slova na tohle tema - zamysli se nad tim... nebo ne, jak chces