GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem

Debata o pistolích GLOCK

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére

Příspěvek od S474N » úte 16.6.2015, 23:52

Kreuz: naprosto luxusni zalezitost a do damske kabelky skvely doplnek!

Jinak nic si z nekterych nedelej, jsou proste veci, ktere panic nemuze pochopit. Ostatne proto je i panicem.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » stř 17.6.2015, 6:01

Kreuz:
Co pouzdra na trenink? Taky pujdou v obdobnem barevnem duchu?? :wink: . Jsi hodny manzel a manzelka ti ted urcite vyplni, co ti na ocich uvidi :mrgreen:

cmk

Příspěvek od cmk » stř 17.6.2015, 8:15

RH Holsters delaj pouzdra, ktera by k tomu sedla ;-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Rough boy » stř 17.6.2015, 8:27

Kreuz: prosímtě, co bylo vše použito při nástřiku? Myslím jako aktivátor na plasty atd...dík.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Kreuz » stř 17.6.2015, 8:49

To CMT: u RH Holters už jsme poptával ,ale venkovní dělaj jen jeden typ a ten je moc velký. Ale kydex maj taky růžový, stejně jedovatou barvu jako je na G26. Zatím jí dám svůj starý od Blackhawku. Doba je zlá a já chci, aby se žena uměla bránit až na ní poběží opičák s mačetou :)

Aktivátor plastu nevím, nechal jsem to dělat přes Armed, barva je Ceracote.

Příspěvek od cipis » stř 17.6.2015, 8:54

Poptej u nich vnitřní pouzdro, ale s úchytem na "špatné" straně, https://www.facebook.com/RHHolsters/pho ... =1&theater

Příspěvek od Kreuz » stř 17.6.2015, 9:37

Jo, já to s nima tak nějak řešil, ale moc mi nedoporučovali nosit vnitřní futro venkovně, ale to s tím teklockem vypadá v pohodě.
Díky

Příspěvek od cipis » stř 17.6.2015, 9:42

Mně neřekl ani slovo, akorát jsem si nechal sweatlock z obou stran, takže je zbraň chráněná zepředu úplně. Mám v tom as XDM, tahané už několikrát několik dní v kuse a naprosto v pohodě, sice má už trochu šrámy od šutrů a zdí a všeho, kam jsem zapadl, ale drží naprosto v pohodě.

Zbraň: CZ85

Příspěvek od dimpag » stř 17.6.2015, 14:41

Dobrý den, minulý měsíc jsem si splnil poslední zbraňový sen, a to GLOCK. Velmi výhodná nabídka G23 za 8k se třemi zásobníky. Je už starší, gen3, ZDT=6/1998, bez větších známek opotřebení. Střelba s plnotučnými náboji je poměrně nepříjemná, proto na cvičnou střelbu jsem si přebil "čajíčky" s faktorem IPSC cca 138 a na "nošení" f=152, střela 140 grs RN olovo.
Velikost pistole je tak akorát, dobře se drží, pěkně vypadá, ráže velká, přesnost vyhovující, kapacita zásobníku dostatečná, srdeční záležitost, mám radost...

Zbraň: Glock 19 Gen 4

Příspěvek od XMike » stř 17.6.2015, 16:50

Pánové. Představují Vám svou první krásku. Pro Vás jistě nic unikátního, pro mě je to ovšem unikát. Úplně nový Glock 19 Gen 4. Kod výroby BWM (duben 2015). Je nádherná a tímto bych rád poděkoval uživateli jemen, který mi pomohl ve volbě tím, že mi tu svou svěřil do rukou. Doufám, že svou první volbu jsem zvolil dobře.
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od Žížal » stř 17.6.2015, 19:20

Kreuz růžova pistolka to asi nebude přesně to co chlapa s mačetou odradí od útoku. Jasně,že za svoje prachy si s bouchačkou děláš co chceš, ale na obranu to nebude.
V nebezpečné situaci manželka vytahuje krochnu a utočník vidí marcipán ve tvaru pistole. :mrgreen:
Každopádně dávám bod za kreativitu.

Příspěvek od Tomm45 » stř 17.6.2015, 19:36

Jsem toho názoru, že střelná zbraň nemá sloužit k zastrašení svým vzhledem, ale ke střelbě...
Spoléhat se na to, že se útočník lekne a uteče je, dle mého názoru, cesta do pekel...takže barva super a nechť manželka hlavně natrénuje... :D

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Stepan » stř 17.6.2015, 19:47

Názor, že zbraní se hrozit nemá a když už se vytáhne, tak jenom protože se už nutně musí použít, existuje a nechci hodnotit, jestli je správný nebo ne, nicméně takhle hloupě nabarvená pistole hrozbu vylučuje, protože by naopak mohla přimět útočníka udělat něco, čeho by mohl litovat nejenom on, ale potom i vlastník růžové zbraně.

Nejsem si jistý, jestli nabarvení zbraně tak, že připomíná hračku, není zakázané, protože z ní dělá zákeřnou zbraň, která je zakázaná.

Barvit stroj na zabíjení na růžovo může znamenat, že se vlastník zbraně nevyrovnal tím, co ta zbraň vlastně je a jak ne nebezpečná, případně že se jí bojí a snaží se jí pro sebe tímhle nátěrem zlidštit. Je potom otázka, jestli by takový člověk v nouzi dokázal zbraň vůbec použít, a jestli jí vlastně nenosí zbytečně a jenom neriskuje, že jí někde zapomene nebo mu jí někdo ukradne.

Příspěvek od Levit » stř 17.6.2015, 20:10

cipis píše:Poptej u nich vnitřní pouzdro, ale s úchytem na "špatné" straně, https://www.facebook.com/RHHolsters/pho ... =1&theater

Tak tohle konkrétně je moje pistole G19 a bohužel musím říct, že s teklokem to na vnější nošení není. G19 je samozřejmě težší, ale jak je to pouzdro dál od těla a drží jen na 3 šroubky tak právě díky tekloku to nění moc stabilní. Jestli vnější pouzdro tak asi jedině s poutky.

Příspěvek od cipis » stř 17.6.2015, 21:32

Technická - specifikace "zákeřné" zbraně jaksi už nějaký ten pátek neexistuje ...
Stejně tak neexistuje nic, co by zakazovalo zbraň jakkoliv nabarvit.
Kuchyňské nože jsou také různě barevné, stejně tak auta, a nikdo nepochybuje, že se dají použít na zabití. Řeší se tu kravina, když se jí líbí růžová, tak ať má klidně i růžové náboje v růžovém zásobníku v růžovém glocku, každému je to u prdele ...

Ad levit - zítra nafotím to svoje pouzdro, nechal jsem si ten teklok našroubovat co nejvýš a nemám problém ani s fullsize XDM s 19 náboji. A jen drobná poznámka na okraj, as XDM a real XDM se od sebe bohužel liší šířkou závěru, as verze je tařka o milimetr širší, tak to holt musím šroubovat podle potřeby :(

Příspěvek od pitt » stř 17.6.2015, 21:43

štěpáne, štěpáne........tvorba zákeřné zbraně barvou :lol: :lol: :lol:
já bych naopak řekl že růžová zbraň v ruce ženy může znamenat to že dotyčná svou zbraň má ráda a pravidelně s ní manipuluje, takže ji asi bude mít zmáklou. Protože mít něco takovýho růžovýho, to už chce mít koule.....za mě :thumbsup:

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » stř 17.6.2015, 22:38

Za mě taky super... Přinejmenším super nápad... Nakonec... Zbraň je rodu ženského, pistole taky... ;-)
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

VIP člen

Příspěvek od reddog » stř 17.6.2015, 22:58

Jaka je tedy ta spravna barva a ktere jeste jine jsou ty spatne?

Osobne bych si ruzovy Glock nekoupil, ale predpokladam, ze strely z nej litaji uplne stejne dopredu jako treba z cerneho. Vzhledem pak k faktu, ze zvukovy projev treba pri varovnem vystrelu bude taky stejny a pripoctu-li nazor ze se zbrani se nevyhrozuje, tak mi vychazi, ze je naprosto jedno, cim dotycneho drbana zastavim. Cerna ci ruzova, je to jedno.

Ale mohu se mylit a tedy budu rad za objesneni. Tak jak je to tedy s temi barvami a jak doopravdy na lidi pusobi?

Cele mne to napadlo, kdyz jsem si predstavil, kterak muze dospela osoba u sebe nosit ruzovou hracku vlastne jen tak. Hracku jakoze fakt hracku. Ne hracku jakoze "hracku". Aby jako mohlo dojit k zamene za skutecnou zbran.

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Stepan » stř 17.6.2015, 23:11

Zákeřná zbraň je zákeřná, protože něco, co vypadá nevinně, je ve skutečnosti smrtící zbraň, například střelná zbraň v tužce, v holi, atd. Střelná zbraň, která vypadá jako hračka, je zákeřná zbraň.

Na to, mít růžovou pistoli, jsou potřeba nejenom koule, ale taky mozek, který by se měl použít k tomu, aby si majitel barevné zbraně rozmyslel, jak by v případě nějakého problému na takto neobvyklou věc různé strany reagovaly a jestli to náhodou nemůže za určitých okolností přínést víc škody, než užitku. Komplikující faktor může být, že v případě nějakého konfliktu nebo nebezpečné situace můžou být různé strany různě vystresované, pod vlivem různých látek a podobně a neuvažují úplně rozumně.

Já si dovedu představit pokračování útoku a způsobené škody různých druhů z důvodu, že útočník nebral růžovou zbraň vážně.

Ale jestli zbraň nebude slečna nebo paní nosit pro případ reálného použití, ale jenom jako zajímavý talisman, "ozdobu" a konverzační téma pro kámošky, tak je opravdu jedno, jakou má barvu.

Už jsem názor vyjádřil dost jasně, další diskuze se pravděpodobně zdržím, protože tady to stejně nemá smysl.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » stř 17.6.2015, 23:20

Stepan: a to, ze ten kver bude dotycny (nebo dotycna) pouzivat pouze na strelnici te nenapadlo? Evidentne ne, ale taky proto ses tim, cim ses.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zpět na „Pistole GLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz