GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem

Debata o pistolích GLOCK

Zbraň: G17 Gen3, G30 Gen4.1

Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére

Příspěvek od cherro » čtv 25.6.2015, 11:45

Tak jsem při dnešním brouzdání narazil na bílou 42. A jelikož ji má mladá slíbenou na Ježíška a je taky ujetá na bílou, asi mám brouka v hlavě. :wink:
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od Rough boy » čtv 25.6.2015, 11:47

pitt: SZ

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 25.6.2015, 12:19

cherro: luxusni a vkusny kousek! Nicmene uz vidim, jak tu bude od jistych exotu nablito. *71* *24*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Rough boy » čtv 25.6.2015, 12:34

Chtělo by to ale ten závěr vzít nějakou vypalovací práškovou barvou, tna fotce je vidět, že to holstr odrbe. S vypalovačkou to ani nehne, mám s ní velmi dobré zkušenosti.

Příspěvek od Biggles » čtv 25.6.2015, 12:40

No ty kráso :D Proti gustu... ale osobně mi na tomhle nápadu krapet vadí ta zlatá. Možná bych nechal ovládací prvky a hlaveň v černý, takhle je to na mne velkej "cirkus".

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 25.6.2015, 12:47

Ta zlata je naopak v celkovem kontextu vhodne zvolena - viz. barva rucicek a cislovek na hodinkach a nehty *4*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Biggles » čtv 25.6.2015, 14:05

Jo, já jí na tý fotce chápu, myslel jsem to ve vztahu k cherrově uvažování o něčem podobném :wink:

Příspěvek od cherro » čtv 25.6.2015, 14:19

Taky bych to viděl jen na Cerakote rámu, závěru, vypouštění a botky zásobníku. Zbytek bych nechal v černém. K jejím bílým Luminoxům to bude skvělý doplněk! :wink:

Příspěvek od cipis » čtv 25.6.2015, 21:40

cipis píše: Ad levit - zítra nafotím to svoje pouzdro, nechal jsem si ten teklok našroubovat co nejvýš a nemám problém ani s fullsize XDM s 19 náboji. A jen drobná poznámka na okraj, as XDM a real XDM se od sebe bohužel liší šířkou závěru, as verze je tařka o milimetr širší, tak to holt musím šroubovat podle potřeby :(
Trochu jsem to nezvládl, tak alespoň teď:
Přílohy

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Stepan » pát 10.7.2015, 23:54

K tématu barevných zbraní. Kromě argumentů, které tu už zazněly, jsou rozvedené i další - například nepříjemnosti při soudním řízení, jako například, že jste útočníka schválně chtěli zmást, aby si myslel, že máte hračku, protože jste si nepřáli, aby se lekl a utekl, ale aby dál útočil, abyste ho mohli zastřelit.

https://www.youtube.com/watch?v=SI3jsmLUZZE

Příspěvek od Biggles » sob 11.7.2015, 6:11

Téma barevnejch zbraní bylo uzavřený tím, že každej může mít jakou chce. Ale klidně si mel svoje 3,14čoviny :lol:

Příspěvek od Rough boy » sob 11.7.2015, 9:46

Domnívám se, že by z toho nepříjemnosti nebyly. V reálu si dokážu představit takovouhle námitku čmoudova advokáta, kterou advokát napadeného obhájí jednou větou o vykonstruované doměnce a cosi o červeném hadru na býka a rychlosti versus červených autech. Barva zbraně podle mě nebude hrát u případného soudu žádnou roli a bude to to poslední, co bude porotu zajímat. Protože černá je barva rakví, rubáše a funusu, takže potencionálně každý s černou zbraní vyhrožuje smrtí.

cmk

Příspěvek od cmk » ned 12.7.2015, 14:13

Stepan píše:K tématu barevných zbraní. Kromě argumentů, které tu už zazněly, jsou rozvedené i další - například nepříjemnosti při soudním řízení, jako například, že jste útočníka schválně chtěli zmást, aby si myslel, že máte hračku, protože jste si nepřáli, aby se lekl a utekl, ale aby dál útočil, abyste ho mohli zastřelit.

https://www.youtube.com/watch?v=SI3jsmLUZZE
A taky jsem si ja hajzl zasranej bilej pracujici zatim jeste zdravej heterosexual dovolil mit majetek, kterym jsem ho rozdrazdil k nepricetnosti, az mi ho musel chtit ukrast a pri tom me vykuchat... Je to moje chyba, to je jasny...

Stepane; po ctvrte ti rikam, ze barva zbrane je to posledni, co drban vnima (tedy nevnima) ve chvili, kdy se kouka do blbe strany hlavne..., ale klidne si to sladke tajemstvi ignoruj. Za debila jsi tu nasledne ty, ne ja...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Stepan » ned 12.7.2015, 16:31

Je zbytečné oslovovat mě, já o další diskuzi na tohle téma nemám zájem.

Dal jsem sem jenom odkaz na video, které je v souladu s názory, které jsem zde vyjádřil já, a které už vidělo 15 tisíc lidí a soudě podle liků/disliků s ním 96% lidí souhlasí.

Příspěvek od Biggles » ned 12.7.2015, 16:45

Je zbytečný tě oslovovat, protože jsi "znalec". A když nemáš zájem o diskuzi, tak proč opruzuješ? :lol:
O zhovadilosti posuzování relevantnosti na základě pár "palců" nemluvě. Ostatně pokud bych měl stejně posuzovat tvojí osobu, tak podle reakcí na tebe na všech fórech, kde jsi se vyskytl, a to i různě odborně zaměřených, jsi naprostý nýmand. :lol: Bereš? :D Něco jinýho ovšem je, když se shoduje hodnocení na základě "reakcí"/"palců" a na základě dlouhodobý zkušenosti... 8-)

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 12.7.2015, 18:41

Vážení,
mám na vás prosbu. Tedy hlavně asi na Štěpána. Pokud máte někdo pocit, že barva rámu má potenciál k vytěžení, tak založte patřičné vlákno. Tady je to o něčem jiném. Osobně si myslím, že téma zneužitelnosti zbraně-hračky nebo hračky-zbraně má cosik do sebe, ale nemělo by se to řešit v topu o fotkách nových přírůstků.
tomík

Příspěvek od SWAX » pát 18.9.2015, 19:00

Zdravím, konečně jsem se dočkal a dotahl domu G19 4gen. Datum vyroby, podle kodu, září 2015 :P
Už se těším na střelnici.

Příspěvek od cherro » stř 14.10.2015, 19:20

Dnešní pošta ze "států"... :wink:
Přílohy

Příspěvek od Fox4077 » čtv 15.10.2015, 13:58

Tak nový člen rodiny G22 4gen. je doma. Jsem nadšen, no jak jinak. Nechal jsem si tam hned kopnout 2kg stojinu a přibral jsem další dva zásobníky. Trochu jsem se obával gripu s bobřákem, jestli bude hezky sedět tam kde má, bez vůlí a jiných pitominek. Obavy však byly liché, je suprovej. 8-)

Měl jsem G17 3gen. tak se dopustím malého srovnání. Povrch závěru je stejný jako u G42, tedy mírně do šeda a hladší než u 3gen. Ta má povrch, no k čemu bych jej přirovnal, jo už vím, jemnější kydex, to je vono. :idea:
A ještě mám dojem, možná mylný, nemám možnost reálně porovnat, ale úchopové drážky na závěru se mi zdají hlubší. Někde tady jsem už psal, že ty drážky by mohli dělat výraznější, což pro mě byla vlastně jediná piha na kráse u Mloků. A ejhle u 4gen. mám z nich dobrý pocit. Ale jak poudám, je to subjektivní, nemám možnost porovnat.

A proč .40SW?
Nóóó, je to takový niterný, těžko reprodukovatelný pocit. Prostě jsem tak nějak uzrál pro .40SW a nic s tím nezmůžu. :)

PS: Zarazilo mě, že tam není ani ťuk měděné pasty. Je to můj čtvrtý Glock, ale první bez té měděné pasty.
Takže buď na ni zapomněli nebo je tak precizně vyroben a slícován, že není potřeba? :o
A nebo už se na ni ofiko vykašlali?
Máte k tomu někdo nějaké info?
Přílohy

Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.

Zbraň: glock42

Příspěvek od Ohes1 » ned 18.10.2015, 16:40

Já jsem koupil G 42 taky bez pasty. Myslím si, že ho před prodejem v prodejně testovali a pak vyčistili ( prodejna má i střelnici). V té době jsem však neměl zkušenosti, abych se jich na to zeptal ( byla to má první zbraň).

Zpět na „Pistole GLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz