S474N píše:Tak to verim, ale o to je tezsi druhej den pozrit nejakej plnic, ne?

No po pravdě já mám po praso dnu tak rozhozenej organismus, že se těším jak zase nasadím normální stravu (např. vánoce už jsem se těšil na leden jak začnu zase makat ono se pak za prvé lépe cítíš a neznáš větry, pocit přežranosti, že myslíš, že umřeš jak je ti zle...vše má své, ale ideální je to držet v rozumné míře, to co provádíš Satane ty je taky hovadina pokud bys měl trochu režim pak by sis to nezdravé jídlo vychutnal daleko více), já osobně se snažím jíst kvalitně a aby mi to i chutnalo proto různě experimentuji teď jedu Robi maso, no a třeba posranej cotagees se dá jíst
cotagees+tunak+hořčice
mýchaná vajíčka+ cotagees
cotagees+šunka+hořčice
cotagees+vajíčka na tvrdo
cotages+pečené kuře
Nejsem sice gurmán, ale zase co mi vysloveně nejede nežeru a praso dny mám, abych tělo neodvyklo od nezdravého a taky abych si občas mohl dát zmrzlinu, hranolky, makovec a pod. nejsem kulturista tak nepotřebuji mít papírovou kůži úplně bez tuků.
Jinak k Jasikovi Vy jste úplní blázni ten člověk nikdy stravu neřešil a směřujete ho do extrému (i když správného, ale extrému) takhle se na to vysere dřív než začne je potřeba to do lidí hrnout postupně až se naučí jíst třeba 6x za den (i když blbě je to lepší k dalšímu levelu) pak se může začít osvěta co vynechat, ale z nuly na sto je předurčeno k tomu, že si řekne hele tak na to se můžu vysrat.