Pouzdro: vnitřní pouzdro na pistole Glock

Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK

Re: Pouzdro: vnitřní pouzdro na pistole Glock

Příspěvek od Black_Onyx » úte 15.2.2011, 20:53

Evu Chadimovou mohu doporučit. Super domluva i provedení. Včera jsem objednal Comp-Tac MTAC Minotaur.

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Adam » stř 16.2.2011, 10:21

Už jsem jí napsal a podle reakce vypadá docela ochotně. Krátce poté se mi ozvala ještě jednou, že už má hotové vnitřní pouzdro na G17 a že si myslí, že by možná mohlo pasovat i na G19. To se mi ale nezdá, G17 je přeci jen o něco větší a já bych uvítal pouzdro přesně "na míru" pro G19, aby v tom ta pistole nebyla volná nebo tak něco. Jaký na to máte názor? Pouzdro původně na G17 a nosit v něm G19? Podle mě nesmysl.

cmk

Příspěvek od cmk » stř 16.2.2011, 11:03

G17 ma vuci G19 rozdil ve 2 rozmerech.
Delka zaveru (ramu a laufu) dopredu a delka pazby dolu.
Delka pazby se te netyka, takze jedine, co hrozi je, ze to pouzdro bude cca o 1 cm delsi (Eva je holka sikovna, urcite to bude umet zkratit).
Sirka, poloha a tvar luciku a vsechno co je pro pevne drzeni v pouzdre nutne ma G17 a G19 stejne (coz jsem myslel, ze je jaksi na prvni pohled zrejme a jasne - a kdyz ne na prvni poled, tak na prvni zamysleni se).
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Adam » stř 16.2.2011, 12:41

Nepopírám že máš pravdu, ale stejně si raději nechám udělat pouzdro které bude od začátku děláno výhradně pro G19, myslím že to je lepší. Než něco zkracovat, upravovat atd., - však si to na G17 koupí někdo kdo má G17.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Sobull » stř 16.2.2011, 13:06

Ještě se optej jestli má to na G17 otevřený spodek, pak by to mohlo být opravdu úplně jedno.

cmk

Příspěvek od cmk » stř 16.2.2011, 14:47

Adam píše:Nepopírám že máš pravdu, ale stejně si raději nechám udělat pouzdro které bude od začátku děláno výhradně pro G19, myslím že to je lepší. Než něco zkracovat, upravovat atd., - však si to na G17 koupí někdo kdo má G17.
Vis, jak se dela pouzdro na G17?
To se vezme kus kuze a ustrihne se a sesije.

Vis jak se dela pouzdro na G19?
To se vezme kus kuze a ustrihne se (v jednom miste o 12mm jinak) a sesije se.

Vis jak se dela pouzdro na G17 z pouzdra na G17?
Vezme se pouzdro na G17, ustrihne se o tech 12mm a sesije se :-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

HV

MujGLOCK fotograf

Příspěvek od HV » čtv 17.2.2011, 8:33

cmk: Hele, jsi ajťák a ne švadlenka. ADAM ví o čem mluví. G19 je výjimečná zbraň a zaslouží si unikátní a naprosto jedinečné, na míru šité pouzdro. Jen pakt fakt netuším, proč většina pouzder je dělaná na oba modely. Např GL-2ND. Je na G17, G19 a já v něm dlouhou dobu nosil i G26. Tak to mi fakt nejde na rozum. *51*
...zbraně, mám zbraně

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Adam » pon 21.2.2011, 21:12

smazáno

Příspěvek od Black_Onyx » úte 22.2.2011, 21:44

Dnes dorazilo. Už proběhla malá úprava v podobě uříznutí kusu kůže dole (je to univerzal na všechny délky).
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » ned 27.2.2011, 20:13

vypadá moc hezky..

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » čtv 10.3.2011, 7:48

tak jsem skusil objednat to bulharský pouzdro z actionzone, tak uvidíme jak to bude provedené.. 1450,-Kč je trošku víc než je zdrávo, ale pokud se bude nosit tak dobře, jak tedka nosím zásobníkový IWB dvojče tak to bude v pohodě hlavně na léto..:)
:wink:

Příspěvek od THE-SAD-MAN » ned 13.3.2011, 12:03

Po vyzkoušení různých pouzder jsem zjistil,že nejlepší vnitřní pouzdro je mexiko.Nepřekáží a je zadarmo. :wink:
...a pouze ON má právo nás soudit...

Zbraň: SHADOW, Walther PPS

Příspěvek od Albert » ned 13.3.2011, 18:26

Mexiko praktikuješ s nábojem v komoře ? Jestliže ano, tak je to docela voHubu ne ?

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pon 14.3.2011, 16:02

já bych to mexiko zaklipoval, sichr je sichr.. :wink:

Příspěvek od THE-SAD-MAN » pon 14.3.2011, 22:51

Aplikace samozřejmě bez náboje v komoře.Sem tam se potřebuju poškrábat a jedna díra je tak akorát. :wink:
...a pouze ON má právo nás soudit...

Příspěvek od cityshark » pát 18.3.2011, 17:14

Tak mi ten slavnej lan kydexu dorazil :-)
Je to fakt hezky, netlaci to, pekne se tam boucho vejde, variabilni nastaveni na opasek (tedy vyska i sklon)... jsem spokojenej. Je to krapet vetsi, ale to jsme cekali. Bouli na kalhotech to nedela, takze cajk. Jde zatim tahat z pouzdra trochu ztuha, ale tak to se ochodi.

Jak se to nosi venku pujdu teprve vyzkouset, zatim muzu rict jenom to, ze se s tim sedi dobre a chodi po byte rovnez ac je to fakt pocitove nezvyk. O vnitrnim Fobusu jsem po par minutach nevedel, tady o tom vim. No taky je to s tou baterkou tezsi...

Jak se to foti jeste vyzkouset nemuzu, ale slibuju, ze o vikendu poridim propr fotodokumentejsn. ;)

Příspěvek od cityshark » pát 18.3.2011, 23:50

Tak mam vyfoceno. Pouzdro muze byt v kalhotach jeste vic utopene, ale takhle mi to nastaveni vyhovuje, zejmena kvuli sklonu, kdy pazba tolik nepresahuje obrys tela.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » sob 19.3.2011, 23:31

Sigi12: To vypadá dobře, jaký máš model? Jsou tam variace, TR226 je pro praváky na G19, ten bych chtěl. Máš možnost to srovnat např. s dastou pro vnitřní, nebo s tím IWB NANO ? Zajímal by mě matroš, tloušťka plastu ve srovnání s NANO. Překvapuje mě, že tak chválíš ten jeden klipr. Objednával jsi to přímo z té stránky, kterou jsi tu hodil ?

Zbraň: Spingfield XDM,Glock

Příspěvek od Sigi12 » sob 26.3.2011, 14:47

Ano mám ho přímo s těch stránek mám model Galco TR 225 pro leváka dodnes a to suším de facto denně nemá pouzdro tendenci se pohnout je tam kde se připne klip drží a při tasení nemá vůli vyjet k opasku.Opasek používám kožený 5.11.Zbraň jde perfektně uchopit nevyčnívá moc vysoko nad opasek.Materiál je tlustý asi 1mm cca zdrsněný kydex myslím,že je stejný jako u NANO to jsem bohužel v ruce neměl.Dastu mám je to takový univerzál moje první vnitřní pouzdro vadilo mi,že se "kynklalo" za opaskem stalo se mi u tlustých opasků,že po vyjela spona a hlavně při zamdávání zbraně splasklo.Měl jsem i vnitřní kožené od pí.Chadimové naprosto pěkná ruční práce ale klip opět malý a vyjížděl.U tohohle nemám problém,jak vyndám-tak zandám. O Nanu jsem se dozvěděl později už jsem měl toto,ale upřímně chválím a to ke klipům jsem byl dost skeptický.........
Demokracie je,když se dva vlci a beránek dohodnou co bude k večeři..
Spravedlnost je,když se dobře vyzbrojený beránek dokáže ubránit!!!!

Zbraň: SHADOW, Walther PPS

Příspěvek od Albert » pát 01.4.2011, 18:33

Tak mi dneska přišlo vnitřní pouzdro od KM Saddlery. Mám ho cca hodinu takže info o jeho životnosti by bylo ještě bezpředmětné ale přesto pár postřehů.
Spracování na nejvíší úrovni. Od této firmy mám (a měl jsem) již několik pouzder a co do kvality byli a jsou stále vynikající. Pistole v pouzdře není úplně sevřena takže ven jde jako po másle a dovnitř taky.
Koupil jsem si ho samozřejmě na denní nošení ale hlavně na letní LOSy abych mohl střílet v kraťasech a tričku a nemusel řešit v tropických vedrech mikynu ohledně skrytého nošení.
Jediná vada tohoto pouzdra je: že není na Glocka :oops: ale Glockaři jistě prominou :mrgreen: (samozřejmě na Glocka lze taky objednat)
Takže nějaké to Foto a odkaz :
http://www.kmsaddlery.eu/_c37_l3_p13950 ... -dabl.aspx

Zpět na „Příslušenství“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz