Proč nosíte zbraň ?

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Příspěvek od Nikdo » stř 17.12.2008, 16:19

Pokud je to jen ve slovech, tak je to relativně neškodné a dost možná i léčitelné :twisted:

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » stř 17.12.2008, 16:41

draven píše:... pramení mé pohrdání k vám co zahrnujete CCW(concealed carry weapon) do EDC ...
O je, nějaký draven mnou pohrdá ... to si z toho nejspíš sednu na prdel.
No, možná ... bychom to mohli tlumočit třeeeeba těm rodinám, jejiž máma se nevrátlila z procházky po Modřanech, protože ji někdo znásilnil a zabil ... neeebo rodičům té holky co ji její přítel držel, zatímco jeho kamarád ji utloukal kladivem ... neeeebo rodinám obětí spartakiádního vraha ... neeboo čerpadlářům z okolí Šumperka, ty už se taky nevrátí domů ... nebooo rodině toho řidiče, kterého zabil můj spolužák ze základní školy, protože se mu zachtělo jeho auta ... ti všichni v městské džungli bojovali stejnými prostředky, jako ona zmíněná babka ... a halt prohráli.

Myslím, že 9 mm je přesně to, co chlap může (měl by) některým konkrétním lidem nabídnout ... poměr cena/výkon je ohromující. Za 3,80 Kč bude mít spousta rodin mámu, nebo dítě, co vypiplávaly od narození ... a jejich členové se nebudou muset do konce života v noci budit hrůzou ze vzpomínek.

VIP člen

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Smith » čtv 18.12.2008, 0:06

draven píše: ...Nemám zbraň zahrnutou v EDC. Proč? Protože si k tomu nezadám důvod. Lépe řečeno, std okolnosti mi k tomu nezadají důvod...
To je individuální věc. Podle mě stát sám naznal, že existují okolnosti, jenž odůvodňují, aby platil X ozbrojených mužů a žen, střežících mou bezpečnost. Nemám důvod, abych zaujal jiné stanovisko a pomohl státu tím, že se zkusím bránit také sám.
"No jo, dvě dávky..." Vražkov, 6.9.2008, stage 5

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz