je to tak
GLOCK - vady a závady .
Debata o pistolích GLOCK
No kdyz psal, ze zkousel GLOCK sound, tak pocitam, ze vi jak zni a tuhle variantu muzeme vyloucit. Pokud ma nenadrcnuto, tak je to opravdu udernik aneb onen zminovany GLOCK sound.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Tak jsem prave ted videl prasklý zaver na G34 (poprve na vlastni oci) ...praskl mu pod vyhoznim oknem a i pote strilel...vzhledem k tomu , ze sam mam 34ku, tak me to vydesilo, nicmene po prohlidce jsem naprosto v klidu, protoze zmineny kousek mel za sebou podle majitele 30-40 000 a laboruje si do nej naboje s extra rychlym prachem, protoze s tovarnima se mu zda, ze mu chodi zaver moc pomalu
...jinak mi nedovolil zbran nafotit a utikal s brekem ze strelnice domu...
takze tvrdim ze 99.99% prasklych glocku (at komor u 40sw nebo zaveru u 9x19) je zpusobeno nevhodnou munici!
a zkuste mi to vymluvit, stejne se vam to nepovede
takze tvrdim ze 99.99% prasklych glocku (at komor u 40sw nebo zaveru u 9x19) je zpusobeno nevhodnou munici!
a zkuste mi to vymluvit, stejne se vam to nepovede
Black_Onyx: no vono obvykle i ten posledni naboj tam jde dost spatne. A jelikoz suple zespodu tlaci na zaver, tak se nediv, ze jde tuho zandat.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

Zbraň: GLOCK
hrkot - úderník
Zbraň: GLOCK
napumpovanej zasobnik
No za me musim rict, ze ja do svych zasobniku nacpu jen fakt u G19 jenom tech 15 kuli a vic ani tukanec, ledaze bych pouzil nejaky trik ze STARWARS 
Re: napumpovanej zasobnik
No a ja jak blbec se tam snazil narvat 16tej protoze sem zapomel pocitat a nez sem se povidal na "dirky" tak to chvilku trvaloGforce píše:No za me musim rict, ze ja do svych zasobniku nacpu jen fakt u G19 jenom tech 15 kuli a vic ani tukanec, ledaze bych pouzil nejaky trik ze STARWARS