Co aj ja? Jinak plynovka je dobra vec maximalne na jednu vec - na zmirneni pripadnych nejasnosti, proste ji supnout utocnikovi do rukyglock gunner píše:S474N:aj ty?

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
No a proc koulis tema ocima? To je to, co nechapu.glock gunner píše:S474N: myslel som ten spolocny ranny prispevok
Proc zkouset jiz overene veci? Navic nevidim vubec zadny duvod, proc pouzivat takove kombinace. Proste v zasobniku jenom EFMJ a kdyz to bude treba, tak jich pujde co nejvic ven.Iren píše: Vrtá mi hlavou ten první plastový. Na jednu stranu dáváš protivníkovi ještě šanci, ale na druhou stranu, aby mi ten čas někdy nechyběl......... A fakt se ten plasťák někomu z vás někdy sekl, nebo jste to jen četli v ABC??????
Normalni slzak, teda spis neco kvalitnejsiho, treba TW1000 ci podobny.Iren píše: Co je to tekutá střela??????????????
No to je pouze na tobe, ma to sve jak vyhody tak i nevyhody. Ale to ma jakykoliv zpusobIren píše: Nosit zbraň s nábojem v komoře - tak to teda taky nevim, asi nee. A neptejte se mě jak natáhnu, když budu mít spocený ruce a děcko za krkem
No je, hroznej. Proto je lepší s ním kamarádit, než mu přijít do cesty jako nějaký nepřítelIren píše:S474N píše: Proc zkouset jiz overene veci? Navic nevidim vubec zadny duvod, proc pouzivat takove kombinace. Proste v zasobniku jenom EFMJ a kdyz to bude treba, tak jich pujde co nejvic ven.
Ty seš, myslím, pěknej divoch
Tak to gratuluji, no suseni je potreba - teda jestli to chces nekam dotahnout. Ja to treba totalne flinkam a podle toho taky vypadaji vysledkyIren píše:Ahoj po víkendu, nemůžu se nepochlubit. KONEČNĚ jsem byla na střelnici vyzkoušet to moje zlatíčko a bylo to super. Nemluvím o svých výkonech
, ty byly hlavně na mířenku slabší, než bych si přála, ale při dynamické střelbě jsem si malinko vyspravila náladu (ony ty železa jsou dost velký, že jo
). Byla jsem z toho tak unešená, že jsem vystřílela všechnu svou munici a ještě si musela pujčit dvě krabky. Jestli to tak půjde dál, musím jen doufat, že zvýší mateřskou
. A taky jsem pochopila, že to bude chtít hooooodně trénovat "nasucho" a příště to snad bude lepší. Výměna zásobníku asi nemá trvat málem pět sekund, co
?
Ty aby sis nerejpnul, coikar píše:Zeby dosla motivace ?