Policista zbil účastnici demonstrace Kateřinu Jacque

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od SINCITYMAN » čtv 01.6.2006, 9:24

Nevím jestli jsem to tady už ventiloval,ale člověk jako já,který má rád jen tři věci :sex,maso a střílení :twisted: prostě flanďáky,zelený a socany volit nemůže :shock:

Příspěvek od Salamoun » čtv 01.6.2006, 10:51

Hele Ferdo ještě si zapomněl na komouše,jestli je budeš volit,tak s Tebou přestanu kamarádit,rozšiř svůj seznámek Tebou nevolených nezbedů,nebo je po sympatiích... :lol: :lol: :lol:

Příspěvek od SINCITYMAN » čtv 01.6.2006, 11:34

No o těch ani nemluvím :D ty mám v rodině,já jsem vlastně takovej politickej renegát :lol: :lol: :lol:

Příspěvek od pitt » čtv 01.6.2006, 22:36

kopukám na primu.a ta máňa co měla ještě včera na ruce obvaz,dnes tleská jako o život.Já to nechápu,asi jsem z jiného světa a budu volit stranu budhisticko-islámské koalice.

Příspěvek od Glockmaniak » pát 02.6.2006, 8:53

To co se tam odehrálo byl dopředu připravený předvolební tak Jacquesové. Policista jí vyzval, aby opustila prostor, čehož neuposlechla, když ani po druhé výzvě neuposlechla, přišel k ní, aby jí odvedl z prostoru. Ona mu však utrhla služební odznak a zahodila ho. Poté ji chtěl předvést na služebnu, ale protože se bránila tak musel použít donucovací prostředky. Uvědomte si, že zákrok byl v pořádku a a kdyby tam byl kdokoli jiný, tak se vůbec nic nestalo. Ty poélicisté co tam byli, jsou prostě obětí předvolebního boje. Apropos, spousta lidí, co předtím uvažovali o Straně zelených, dlaa po tomto incidentu od nich ruce pryč. Když se podíváte, jakého složení jsou "zelení", na to, že se strana štěpí před volbami na dvě frakce, na to, že ještě nejsou v parlamentu, ale už s ní otřásají korupční skandály a přičtete k tomu herečku Jacques, tak máte jasno. Ještě jedna důležitá věc. Většina Zelených v čele s p. Pencem jsou zapřísáhlí pacifisté, pro něž je slovo "zbraň" sprosté slovo a kteří prosazují absolutní zákaz držení legálních zbraní mezi civilním obyvatelstvem. Tak se naposledy pomazlete se svým Glockem a hurá ho odevzdat na služebnu PČR. Samozřejmě oproti potvrzení :-)

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pát 02.6.2006, 8:57

Glockmaniak: kurňa a me ho zrovna tedka nekdo ukradl i se sejfem *40*.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od abeille » pát 02.6.2006, 9:37

Glockmaniak píše:To co se tam odehrálo byl dopředu připravený předvolební tak Jacquesové. Policista jí vyzval, aby opustila prostor, čehož neuposlechla, když ani po druhé výzvě neuposlechla, přišel k ní, aby jí odvedl z prostoru. Ona mu však utrhla služební odznak a zahodila ho. Poté ji chtěl předvést na služebnu, ale protože se bránila tak musel použít donucovací prostředky.
Že ty jsi policista ? :)
G17, a když ne G17 pak G10 nebo G12.

Příspěvek od markony » pon 05.6.2006, 6:33

Ahoj a dival sm se jak dopadla Kateřinu Jacque ve volbach male přeskočila Bursika tak se nahanějí voliči .

Příspěvek od Gamba » pon 05.6.2006, 10:09

Vidíš a donedávna ji nikdo neznal.
Lepší je mít zbraň a nepotřebovat ji, než potřebovat zbraň a nemít ji.

Příspěvek od stengan » pon 05.6.2006, 12:50

abeille píše:
Glockmaniak píše:To co se tam odehrálo byl dopředu připravený předvolební tak Jacquesové. Policista jí vyzval, aby opustila prostor, čehož neuposlechla, když ani po druhé výzvě neuposlechla, přišel k ní, aby jí odvedl z prostoru. Ona mu však utrhla služební odznak a zahodila ho. Poté ji chtěl předvést na služebnu, ale protože se bránila tak musel použít donucovací prostředky.
Že ty jsi policista ? :)
A že ty jsi rejpavá včelka :twisted: stengan :twisted:

Příspěvek od pitt » pon 05.6.2006, 22:26

......kurnik šopa......je to měsíc co jsem znal dvě katky.První jsem ve školce koukal pod sukýnku a druhá je Neumannová.A teď ta třetí máňa přeskočila i Bursíka.Tak jí to vyšlo!!!Budete litovat že ji policista čermák neumlátil při zásahu,až Nám zvedne spotřební daň u benzínu,zakáže topit uhlím a mlíko se bude znovu prodávat ve skleněných flaškách.Jí to bude všechno u prd...,protože bude mít min.50prutů měsíčně.A to by mě byl taky nějakej litr benzínu v řiti.

Příspěvek od Salamoun » úte 06.6.2006, 7:14

S tím mlíkem se pleteš,rozumější pro přírodu je mléko v plastové lahvi nebo tetrapacku.Představ si cestu skleněné láhve.Výroba skla,velice energeticky náročná činnost,její doprava do mlíkárny,před naplněním nutno desinfikovat,odpady z desinfekce-ekologická zátěž prakticky neodbouratelná,plná láhev jde k prodejci,nutno kalkulovat z cenou o něco těžší láhve,z hypermarketu odvoz,znovu nutno kalkulovat cenu spotřebovaného paliva,vypiješ a navrátíš,zase cesta do Tesca,cesta láhve do mlíkárny,zase energie,vymytí láhve,opět ekologická zátěž,několikrát dokola,až se láhev mechanicky poškodí,vyřadí a vyhodí,kam,na skládku,kde za pár tisíc let bude dělat hlavu archeologům a hlavně žákům ve škole,až se budou učit o věku lahví od mlíka,sklárny totiž už neexistují a tolik žádaný střep není v kurzu.Na druhou stranu si vezmi cestu plastu nebo tetrapacku.Upozorňuji,že nemám ekologické vzdělání,ale pouze kupecky počítám,tetrapack se dá bez větších problémů ekologicky spálit a plast recyklovat.

Příspěvek od abeille » úte 06.6.2006, 9:34

Hele, tohle fórum není o ekologii, ale o zbraních, ne? !!! :evil:

:lol:
G17, a když ne G17 pak G10 nebo G12.

Příspěvek od Salamoun » úte 06.6.2006, 10:06

Fčela se metamorfovala v potrefenou husu,kdo tu furt píše o politice?Mlékem jsem byl odkojen,posléze pivo,nyní pouze minerálky,mám na něj dobré vzpomínky,ale když politika,hned mi bliká vo jednu diodu navrch. :evil: :evil:

Příspěvek od stengan » úte 06.6.2006, 10:14

To se ale včelce nebude líbit máš černej puntík tak si rosvit další diodu dnes druhou :lol: :lol: :lol: stengan
P.S ale je to hezky napsaný přeba si konečně včelka uvědomil co tady píše???že by se :idea: ????

Příspěvek od pitt » úte 06.6.2006, 10:45

Salamoun píše:S tím mlíkem se pleteš,rozumější pro přírodu je mléko v plastové lahvi nebo tetrapacku.Představ si cestu skleněné láhve.Výroba skla,velice energeticky náročná činnost,její doprava do mlíkárny,před naplněním nutno desinfikovat,odpady z desinfekce-ekologická zátěž prakticky neodbouratelná,plná láhev jde k prodejci,nutno kalkulovat z cenou o něco těžší láhve,z hypermarketu odvoz,znovu nutno kalkulovat cenu spotřebovaného paliva,vypiješ a navrátíš,zase cesta do Tesca,cesta láhve do mlíkárny,zase energie,vymytí láhve,opět ekologická zátěž,několikrát dokola,až se láhev mechanicky poškodí,vyřadí a vyhodí,kam,na skládku,kde za pár tisíc let bude dělat hlavu archeologům a hlavně žákům ve škole,až se budou učit o věku lahví od mlíka,sklárny totiž už neexistují a tolik žádaný střep není v kurzu.Na druhou stranu si vezmi cestu plastu nebo tetrapacku.Upozorňuji,že nemám ekologické vzdělání,ale pouze kupecky počítám,tetrapack se dá bez větších problémů ekologicky spálit a plast recyklovat.
A vůbec nejekologičtější bude,když si pro mlíko budem chodit do kravína s konvičkou. :D

Příspěvek od pitt » úte 06.6.2006, 10:46

abeille píše:Hele, tohle fórum není o ekologii, ale o zbraních, ne? !!! :evil:

:lol:
Co tě bere...nezůčastňuj se a máš klid.

Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««

Čermákův advokát přešel do protiútoku, obvinil Jacques

Příspěvek od MarK » čtv 24.8.2006, 12:48

Čermákův advokát přešel do protiútoku, obvinil Jacques
23. srpna 2006 11:35
Advokát Jaroslav Janeček, který zastupuje obviněného policistu Tomáše Čermáka, podal na Nejvyšší státní zastupitelství v Brně trestní oznámení na poslankyni za Stranu zelených Kateřinu Jacques a jejího kolegu Petra Slunéčka. Podezírá je z útoku na státní orgán při prvomájové demonstraci.

Kateřina Jacques s několika členy Strany zelených protestovala na prvního máje proti demonstraci neonacistů. Při tom proti ní zasáhl Čermák, který ji podle Inspekce ministra vnitra brutálně napadl a bezdůvodně zbil. - více zde

Policista byl obviněn ze zneužití pravomoci veřejného činitele, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody. Městské státní zastupitelství v Praze zamítlo jeho stížnost na obvinění. - více zde
Janeček podal oznámení na Jacques pro podezření z trestného činu útoku na státní orgán. Hrubě prý jeho klienta urazila a pomluvila. "Žádám, aby nejvyšší státní zastupitelství případ důkladně prověřilo," sdělil advokát.

"Byla policistou Čermákem minimálně třikrát vyzvána jménem zákona, aby nevstupovala na nezbytně nutnou dobu do prostor, kde by mohla kontaktovat zadní voj neonacistů, kdy každý je povinen příkazu policisty uposlechnout, což zcela záměrně a účelově neučinila za účelem se před stávajícími volbami zviditelnit," uvedl Janeček.

Podle něj šlo o naplánovanou akci s cílem buď vyprovokovat policisty, nebo se dostat do střetu s neonacisty.

"Je jisté, že v takové situaci, v jaké je, se bude bránit všemi možnými prostředky," reagovala poslankyně zelených. "Platí zde lidové rčení, že nejlepší obrana je útok. Já žádnou vinu necítím," dodala Kateřina Jacques.

Jacques křivě vypovídala, tvrdí advokát
Jacques se podle Janečka dopustila také trestného činu křivého obvinění a křivé výpovědi.

"Dne 13. července jako svědek nevypovídala pravdu, a to i dříve do sdělovacích prostředků. Podle její verze měla být fyzicky napadena na místním oddělení policie nejen mým klientem, ale i jinými policisty. Tyto skutečnosti nejsou pravdivé," uvedl s tím, že se opírá o záznam policejních kamer i výpovědi osob.

"Je to kuriózní, protože je to naopak - oni mě neustále křivě obviňují a pomlouvají," podotkla Jacques.

Do prvomájového incidentu u pražského Palackého náměstí se vložil i Petr Slunéčko, který se kolegyně zastal a byl za to obviněn.

"Fyzicky napadl policistu Čermáka tak, že se slovy 'ty prase, ty hovado' ho vší silou kopl pravou nohou do levé hýždě," uvádí se v usnesení o zahájení trestního stíhání, které však státní zastupitelství zrušilo, ačkoliv Slunéčko potvrdil, že Čermáka kopl.

Právě kvůli vulgárním výrazům a kopancům se Janečkovo trestní oznámení týká i Slunéčka, a to pro útok na veřejného činitele.

iHeute

Příspěvek od MilanP » pon 23.10.2006, 1:53

Vážení,
Z vlastní zkušenosti vím, že jakýkoli služební zákrok proti ženě je velice obtížný. Když jí "pomůžete" obuškem je to brutalita, Když ji chytíte rukou tak začne ječet na celou zeměkouli, že si osaháváte.
Jsou lidi, kterým naskočí modřina i když na ně fouknete na deset metrů(viz moje matka).Nechci se zastávat toho policajta=selhal, na druhou stranu je to jenom člověk a keci o profesionalismu a výcviku, ty mají lidi co nikdy v takový státní složce nebyli. Možná, když byste stáli na Václaváku 17 hodin v mrazu a za tu dobu se šli jednou vymočit do metra a ještě vás každou chvíli vysílačkou buzerovali, kde jste, že nejste vidět v kameře. Po tom by k vám přistoupila nějaká vzdělaná dáma a chtěla s vámi diskutovat, taky by vás to možná trochu vyvedlo z míry, mě se to tedy stalo. Nyní k paní J.
Když slyším "jménem zákona" prchám závodní rychlostí pryč, ať jsem stokrát v právu, protože vím že mohu dostat do držky, ale když to chci vyprovokovat, tak potom nebrečím. Ke svědkům a objektivitě: Zažil jsem stížmnosti na policistu, kterého bezpečně poznalo 12 svědků, že se dopustil brutality, a pak to inspekce zastavila, protože se zjistilo, že v uvedenou dobu ležel na operačním sále se slepákem. Jednání paní J. podle mě to byla jasná provokace a bohužel se povedla.

Příspěvek od Lala » pon 23.10.2006, 2:35

MilanP : Tak tady myslim, ze jses vedle jak ta jedle... Protoze dle meho nazoru je ta pani pekna kr..a a snad jeste neco horsiho, az se za to na co myslim, stydim :oops:

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz