CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od S474N » ned 23.9.2012, 23:58

Hoang1: jak jestli by mel nekdo nervy to cist, tady snad naopak, vsichni hori nedockavosti. *40*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: G17 Gen4

Příspěvek od wizard-ov » pon 24.9.2012, 7:09

@Hoang1:
Hele a nebyli jste tak náhodou i na Patriotu před pár měsíci ? Viděl jsem tam Mistra s nějakým týpkem a stříleli na terč typu rukojmí...

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » pon 24.9.2012, 7:14

Tak Hoang tady vypotil svá často arogantní moudra a nyní uvedu pár maličkostí, které jsem chtěl uvést dávno ale bohužel již nemám čas se věnovat střelectví ani tomuto foru.

Fakta:
1) Měl jsem nějaké staré pistole to ano ale proto, že byly za výhodnou cenu.Žádná z ních nebyla vergl vše bylo slícováno z hlediská vůlí a v dobré kondici.Také je pravda,že jsem je všechny prodal leč se strátou asi 1000kč.Důvod -jelikož nejsem ve vatě a nemám bohaté rodiče jako kolega Hoang který vráží 10ky tisíc do pistolí tak jsem potřeboval finance na svoji vytouženou kosu a G17ku. (Ano Kosu mam novou G17ku jetou (2700ran) .

2) Hojně nabízená ČZ 83 Je dle prodejce u kterého jsem ji koupil opravdu skontrolovaná po puškařské stránce a byl na ni odstraněn známý nešvar,kdy spoušt v SA mírně dopíná kohout a tím se stává spouštění méně komfortni.Zřejmě pilování ozubů na kohoutu.Dle stavu vývrtu a povrchovky usuzují že nástřel je shodný se slovy prodejce max 2000 ran.To,že ji nemohu prodat je proto,že mi píšou lidé bez ZP nebo z dálky,nebo neakceptují mnou danou cenu.3000kč za pistoli v tomto stvu s příslušenstvím je OK.

3)Matěj prodává z Polska
Matěj prodával harapandí ktere nakoupil v jednom českém brněnském velkoskladu za super cenu.jedná se o ty tašky a svítilnu.Na vše jsem měl český záručák.Tašky jsou opravdu původně na fotoaparát ovšem tím nechápu proč je uvnitř Dastácka velcro platforma uni.velikosti.Koupil jsem je od jednoho střelce za 300 kč kus.To za kolik prodám sve tašky je čiste osobní věc.V současné době nejen že nemám co nabídnout ale také opravdu již nic neprodávám.Mým účelem nebylo osobní obohacení na úkor jiných toto by mi morálka nedovolila,ale chtěl jsem se zbavit pár věci a nakoupit něco do světa střelectví (střelivo)

4) Matěj je velice milý a sympatický člověk na první pohled.
Ti z vás kdo mě znají například ty HOANGU mě znají jako v pohodě synka s úsměvem a dobře mířenýma radama.Ty sám HOANGU víš,že už v mých 16 letech se zajimam o zbraně protože můj otec i strýc dělá v ozbrojených složkách a mám k tomu vztah.Když mi bylo 17 let Nabídl jsem svou vlastní příručku kde řeším problematiku použití pistole a revolveru .Bohužel jsem po netu prodal jen 4 výtisky a beru to jako šlápotu vedle.Od tebe HOANGU promin,že tebe uvádím jako jediného kdo ,,mistra zná,, mě velice mrzí, to žes mne odsoudil na základě pár písmen na nějakem foru jako je mujglock.Ale chapu kdo nemá peníze jako ty nemůže mít STíčko či kosu pokrytou drahým vrzajicim plastem je u tebe nula . Vpohodě

Romové a vietnamci mají na útrátu většinou vždy více než běžný člověk na výplatu.

5)
Jsem nebezpečný blázen který někomu brzy ubliží.
Samozřejmě jsem svým způsobem blázen jsem ulítlý vymýšlím pí**iny jako každý mladý kluk.Hergot ale musím říct,že mam smysl pro zodpovědnost a nikomu bych střelnou zbraní neubližil bezdůvodně.Pokud bych však měl chranit sebe či svou rodinu.Klidně člověka zastřelím .Tím myslím,kdyby zmíněným šlo o život.

6)
Matěj je samozvaný mistr ve střelbě.
Tak je pravdou,že jelikož to mám v rodině tak jsem v pubertě střílel lepe z tátovy 75ky než pionýr ze vzduchovky ale toto je zásluhou hlavně mé píle a chutí se učit zbran držet,ovládat a ovlivnovat své výsledky svou pílí směrem k lepšímu.Jelikož jsem potom o tátu přišel,zajímam jsem se sám a mým prvním krokem do této problematiky byla kniha manual obranné střelby (mimochodem v řijnu vyjde u Grady pokračování pro kulovnici a broknu)
Komerční kurzy jsem neabsolvoval a jelikož veškeré zakonné i praktické dovednodnosti mám,odmitl jsem také kurz u p.Žurovce na Corradu

7) Matěj připravuje lidi na zkoušky k ZP
Za poslední dva roky jsem učil střílet 3 lidi z toho jednu ženu.Ano i v dobách kdy sám jsem střelcem nebyl jsem doporučoval zbranekvalitne.cz na otázky a učil jsem zbran držet,rozebírat a pochopit principy.Nicméně v to době bez ostré střelby.

8)Maty a Jessinka
Tato Entina je bohužel má druhá identita používaná i na emiminu.Veskutečnost se holka jmenovala jinak ale přiznávám,že jsme měli problémy s jejim přistupem k sexu znáte to divka ma problém neumí jej řešit chlap chce a nemůže (nakonec se ukázalo že dotčná byla pohl zneužita)rozešla se semnou loni.Tímto krokem jsem si chtěl zjistit informace a názory duhých vč. diskuze zde o zbranich a přitelkyni.

9) Dle adminů mám možnost být vymazán z exotopedie když naplním dvě podmínky.jednou je že se zde veřejně omluvím za své netradiční a a nekonvenční jednání a tímto se opravdu omlouvám všem druhá věc,že přestanu prodávat což jsem učinil a inzerce které nalezáte jsou již dávno neplatné.

1O)
Je nepochybné,že jsem se svými výroky a chováním dostal do nepsané kroniky tohoto webu a pevně věřím,že to lze dobře využít.Rád bych totiž aby s odstupem času mohl poznat některé z vás a zastřílet si s vámi,protože mým cílem není poštvat střeleckou komunitu proti sobě ale rád bych vám také časem dokázal přimo na stavu,své dovednosti a nechal se případně poučit .

Díky všem
váš pláčicí vlk z Ostravy -CRYWOLF

(chyby v textu mne vždy mrzí,bohužel píšu rychle myšlenky které ve mne proudí berte to prosím s rezervou)
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pon 24.9.2012, 8:30

Tady je moje natažená ruka na usmířenou.. :wink:

Příspěvek od Hoang1 » pon 24.9.2012, 9:22

wizard-ov : Jestli jsi neviděl mladého vietnamce tak jsem to nebyl já, protože chodím jen na Corrado.

CRYWOLF : Když na to mám peníze, proč bych nemohl vrážet 10ti tisíce do zbraní?
Co máš proti moji 858? To je jedno co si na ní dám ne? I kdybych na ní měl mikrovlnku, tak je to moje věc.
Ano, a jsme u toho. Všechny věci co mám, mám z ilegálních činností (distribuce drog, alkohol, okrádání státu apod.) Kdybych toto dělal, nebo dělala moje rodina, nežili bychom tu už skoro 30 let. A takoví lidi jako jsi ty, mi jen tiše závidí a pomlouvají za zádama.
Je tu plno dalších lidi co mají zbraně v hodnotách sta tisíce.
Proč jsi od začátku nevystupoval jako normální člověk? Teď se najednou všem omlouváš a jak je ti to všechno líto.
Dal jsem si práci a přečetl vlákna kde jsi přispíval. 50% to byly výblitky, které sis vymyslel.
Nevím kdo tady někde psal že absolboval seminář obranné střelby, a teď se sám přiznáš že jsi na žádném kurzu nikdy nebyl.
Když teda jsem jediný, který tě zná osobně. Myslím si, že ses nechtěl ani netkat a seznámit se zdejšími, protože co vím, tak ti ne jeden člověk nabízel setkání nebo pozvaní na závod.

MujGLOCK team

Zbraň: G17, G43, CZ858

Příspěvek od Jasik » pon 24.9.2012, 9:27

johny: Hele až tu nataženou ruku přijme a podá Ti svojí, prosím, moc ho nemlať, jo.. :-P
I když, dovedu si představit Matěje na příštím srazu v roli dobrovolníka při simulacích - to by se teprve ukázalo jaký jste proti němu "profíci" :-)

Hoang: Díky za to, že si reagoval na můj dotaz.

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pon 24.9.2012, 9:54

Takže to shrňme: Omlouváš se ne proto, aby ses omluvil, ale abys byl vymazán z exoto. No... nevím... o Tvé inteligenci svědčí i to, že to sem klidně napíšeš.

A 6e Tvým cílem není proti sobě poštvat kohokoli (komunitu - střeleckou).. Hochu.. už se stalo... Na to jsi měl myslet dřív, ještě dřív a dokonce ještě před tím a předtím... Mockráte Ti to tu spousta lidí říkalo. Vždy jsito leda vyperlil k dokonalosti... No... uvidíme.

Celkově musím říct, že z Tvého posledního příspěvku zase necítím nic jiného, než pouhou vypočítavost, aroganci a doufání v to, že si toho nikdo nevšimne. Ono by to chtělo kapku pokory před realitou od každého. Od Tebe navíc tolik pokory navíc, oč jsi tady tu pokoru neprojevil.

Hodně štěsí. Budeš ho potřebovat nejen tady, ale asi i v životě.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » pon 24.9.2012, 10:02

CW: Jestli myslis vazne to, co jsi tu ted napsal, tak ukaz, ze jsi chlap a pojd nam to vsem rict pekne nazivo na dalsi MG sraz. :wink: Ono forum snese hodne. Ale mit koule na to, uprimne se omluvit a vysvetlit svoje chovani po to vsem na srazu je uuuplne o necem jinem. :wink:
Je jasny, ze vtipnym narazkam a rejpani z rad ucastniku se zcela urcite nevyhnes, ale urcite te nikdo neukousne. :wink:
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 24.9.2012, 10:44

CRYWOLF: no co na to rict? Na jednu stranu dojemne, na stranu druhou nezname ty primarni duvody, co te sem "zenou", respektive je zcela jasne, proc to delas a tim je tebou zminena Exotopedie. Omlouval ses uz nekolikrat a vzdycky to bylo potom jenom horsi a jeste vic to eskalovalo. Nezlob se na me, ale ja uz tobe neverim ani nos mezi ocima a na nasledujicich bodech ti ukazu proc ne:

3) Brnensky velkosklad? Neni to nahodou tento (pro neznale, vietnamsky "velkoobchod" aka trznice)?
:arrow: http://goo.gl/maps/pMy2c

4) A to tvrdi kdo? Ty sam o sobe? Mas vubec nejakeho kamarada, na ktereho by ses mohl spolehnout? Me to prijde, ze se snazis az tak moc mit kamarady/pratele, az nikoho nemas.

Mimochodem, tvuj otec dela v ozbrojenych slozkach? Proc teda psal na Exotopedii, ze je lekarem nemocnice v Ostrave?

Prodaval si prirucku a bylo to fiasko? Proc si ji tedy nedal k dispozici zadarmo? Je zcela evidentni, ze cokoliv delas, delas ze zistneho charakteru - cimz se vracim i k tem kamaradum, coz je duvod, proc asi zadne nemas.

A nakonec k bodu 4 - pekne ses odkopal tim vietnamcem. Ac je kazdemu jasne, ze podle prezdivky bude dotycny asi "sikmooky", tak si nemyslim, ze je koser to jakkoliv spojovat s penezi a uz vubec ne s cikany. Oni totiz ti "zlutaci" si ty penize alespon vydelali a necerpaji penize ze statniho rozpoctu. A uz vubec to nema zadnou souvislost se situaci tady, ale moc dobre chapu, ze sis chtel "taky do nekoho kopnout", kdyz uz ne kvuli penezum, tak kvuli tomu, odkud pochazi.

6) Zde vidim dost velky rozpor s tim tvym otcem - nejdriv dela (prubezny cas)v ozbrojenych slozkach, jinde je lekarem v nemocnici v Ostrave a nakonec vlastne ani neni a prisel si o nej. Zde dalsi z faktu, kde nejsi schopen drzet linii ani v ramci jednoho sveho prispevku - jedna lez strida druhou lez a tu nasobi treti lez.

7) To, ze si nekoho "ucil", tomu naprosto verim. Sam ses zde pasoval do role ucitele a verim i tomu, ze na neznaleho cloveka si mohl pusobit velmi sebejiste. Takovy clovek potom v tebe vlozil duveru, ze jsi opravdu ucitel a ja se jenom desim toho, cos ho ucil. Pokud to bylo jen promile toho, cos predvadel tady, tak teda potes koste.

8) Opravdu si stojis za tim, ze Jessinka neexistuje, respektive, ze to nepsala ona a ze je to tvoje alter-ego? OPRAVDU? Pokud to i presto budes tvrdit, tak pamatuj na to, ze lez ma kratke nohy. Nakontaktovat tu divku nemusi stat az tolik usili a ze to dopad bude mit predevsim na tebe. Takze se znovu ptam - OPRAVDU tvrdis, ze ty texty nepsala ona?

9) Osobne tve omluve neverim ani za mak, v kazdem druhem bode tvrdis neco, co se da jasne prokazat jako lez. Ani neverim tomu, ze to nepsala Jessinka a fakta/dukazy si zatim necham pro sebe. Dle meho nazoru je toto jedina vec, o kterou ti jde - abys mohl dal nerusene kseftovat. Jinak inzerce je opravdu DAVNO neplatna?
Datum uverejneni inzeratu:
26.8.2012 - http://ostatni.avizo.cz/zakupte-neco-pr ... 64655.html
11.9.2012 - http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/34 ... -top-stav/
19.6.2012 - porad platny - http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/29 ... acni-cenu/
14.9.2012 - porad platny - http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/34 ... usa-levne/

Ma smysl hledat dalsi? Tohle bylo jenom za posledni tri stranky nazpet tohoto tematu.

Obrázek

Zbraň: HK P30S

Příspěvek od nico » pon 24.9.2012, 11:10

CRYWOLF píše:Romové a vietnamci mají na útrátu většinou vždy více než běžný člověk na výplatu.
Tohle bylo zbytečný, ubohý a kontraproduktivní.

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » pon 24.9.2012, 11:22

kolaCZek píše:...ale urcite te nikdo neukousne.
Po Certove prispevku beru tuhle cast zpet. :lol:
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Příspěvek od Carloss » pon 24.9.2012, 12:03

Nemyslím, že by bylo nutné to brát zpět... Nikdo si ho přece nebude brát do huby...

Jsou zajímavější způsoby, jak dát najevo antipatie, než ho pokousat... ;-)

Příspěvek od Hoang1 » pon 24.9.2012, 12:30

Ano, jsem velice arogantní člověk, to jsi mi říkal.
Ráno jsem neměl tolik času a tak se teď vyjádřím se k tvým bodů :

1.) Od rodičů jsem dostal jedinou věc co se týká střílení. Pistoli jako dárek k vánocům. Na všechno ostatní jsem si vydělal sám! Tak sem netahej moje rodiče že mi to všechno financujou. Máš tu typickou Českou povahu - závist, s tím se setkávám často. (Tím se nechci dotknout normálních lidí)

2.) Ano, tvé oblíbené slovo : Zkontrolovano puškařem. Co vím, tak obě CZ 75 nebyly zkontrolované puškařem ale přesto si to psal v inzerátech. Po narážkách na forech jsi to už přestal psát.

3.) Tak si ty věci koupil od střelce nebo z velkoskladu? Nějak v tom mám zmatek.

4.) Nikdy ses mě neptal na názor co si o tobě myslím. Podle sebe sis myslel že jsi fajn kluk. Naštvalo mě, jak jsi prodal ty náboje za vyšší cenu. Proto jsem si řekl že už s tebou nechci mít nic společného. Co je na tom špatného? Já rozhoduju o tom s kým se budu bavit a s kým ne. vlastně jsi mi to řekl. Jsem povrchní.

5.) -

6.) Tak byl jsi na nějakém samináři nebo ne? post94316.html#p94316
Jednou píšeš že jo, jednou zas ne.

7.) Hodně si protiřečíš. "Za poslední dva roky jsem učil střílet 3 lidi z toho jednu ženu." " .....Nicméně v to době bez ostré střelby." ... Jak můžeš učit lidi střílet aniž by si nevystřelili? Co vím tak jsi ZP dostal až po mě, takže máš ZP něco přes půl roku.

8.) :lol: Dobrééé, sám si založit dva nicky abych si mohl sám se sebou pokecat.

9.) -

10.) -

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » pon 24.9.2012, 12:36

TO S TÍM DOKTOREM PSAL KAMOŠ vymyšlí vždycky nějaké pitominy .Já s otcem už víc než 11 let nežiju vím u které ZJ dělá ale chapete že nemohu řikat podrobně nic a ani vic nevím nesměl nikdy nic říkat. a letos už nemam ani mamku :( kamarády a přátelé divte se mám .Krom toho vůbec se nenavážím do Hoangova původu ale je prostě faktem že menšinoví příslušnící se mají často lepe než běžny pracujici pražák. To mi nikdo nevymluví.Vůbec mu nezávidím,já bych ovšem tolik peněz do zbrani nevrážel.
Jessinka neexistuje existuje sice holka která napsala pár příspěvků na obranu ale potom jsem to už vedl já z druheho compu .Jak jsem řekl mým ukolem bylo pouze načerpat nazory druhých.
Inzeráty platí ale kdybyste volali na me čislo odpovim vam že aktualni neni a rozloučim se s vámi protože jen už nemam email ke smazani
učím lidi ke zkouškám a právě mám v merku jednu slečnu která děla zkoušky na corradu za 3 měsíce,připravuji ji dosti důkladně včetně problematiky použití zbraně přímo v obraně.
Zde musím veřejně ačkoliv nerad atakovat paní,která pod p.Žurovcem učí teoretický kurz před zkouškama.Byl jsem na třech hodinách zdarma a jsem velice vděčný za to p.Žurovci.
Ale nezlobte se aby paní řekla v učebně že varovný výstřel můžeme klidně vystřelit do chodníku pod nohy,protože civilni střelivo se jen rozprskne a nic se nestane je prosím do nebe volající.Po této mystifikující informaci jsem znechuceně odešel z učebny a jsem rád,že kurz jsem nezaplatil. Právě tyto doměnky ,mystifikace a chybné údaje já nenabízím a nabízím holá fakta přebraná z úst profesionálů,mé rodiny a vlastních vědomostí.

k Hoangovi :náboje jsem prodal protože jsem neměl devítku a za tu cenu jsem nakoupil střelivo do kosy proto netušil jsem citlivko že se tě to tak dotkne,kdybych věděl že nesmim s náboji nakladat po svém vživotě bych jej od tebe nevzal.Měl by ses víc starat o své železa a meně o to kdo čí naboje a za kolik prodává :)
vůbec si v ničem neprotiřečím sice jsem si tu nějake věci minule vymyšlel ale jen proto abych vás zmatl a aby to bylo zajimavějši.Nicmeně v realu jsem pruměrny střelec a diky svemu zdravotnimu stavu jsem ted střelbě dal ahoj a nechodim střílet vůbec.

takže znova co je duležite
Omluvil jsem se abych měl už klidne spaní a neštval vás když už vás štvát ani nechci
náboje jsem prodal protože jsem kupoval jiné střelivo
nejsem rasista
a k učení. V dobách kdy jsem neměl ZP jsem učil dotyčné jak rozebrat zbran,jak ji správně čistit,jak na správné návyky,jak správně mířít a spouštět.Ukázala jsem jim způsoby nošení,tašení,zapíchnutí na cíl,a perličky z realneho života které si denně čtu.Nyní již ZP mám a se zmíněnou dívkou brzy jdu na corrado naučit ji střílet tak,aby zkouškama prošla v pohodě a byla připravena případně zbraní chranit svuj život
Naposledy upravil(a) CRYWOLF dne pon 24.9.2012, 12:45, celkem upraveno 1 x.
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Zbraň: Weaponized sarcasm

Příspěvek od jry2000 » pon 24.9.2012, 12:40

Drzte si fusekle a kupte mast na branici. Pokracujeeeeeeeem :)
Lajte mi lhu-li

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » pon 24.9.2012, 12:51

nepokračujem omluvil jsem se a stejně jste zlí a arogantni nemáte uznání ani respekt takže zde zase už přestavam chodit ahoj všem

Zbraň: HK P30S

Příspěvek od nico » pon 24.9.2012, 12:52

Kde je sakra smajlík s popcornem? :)

Příspěvek od Carloss » pon 24.9.2012, 12:56

blablabla... To už tu bylo tolikrát, že stejnou písničku Ti fak nikdo neuvěří...

Než něco plácneš, tak si to máš především dobře rozmyslet. A když chceš lhát, tak to se teprv musí umět... A Ty nedokážeš dát dokupy dvě (ne)souvislosti... Natož takový životní příběh. Jestli Tvůj táta dělá něco tajnýho, a Ty víš něco, co bys nesměl říkat, pak je někde chyba... A teď si to přeber sám... No.. vlastně Ty seš ten specialista s prověrkou TajDůvMob, viď... ;-)

Zbraň: G17 Gen4

Příspěvek od wizard-ov » pon 24.9.2012, 12:58

Mistře Crywolfe,
tvá obhajoba je poněkud průhledná... Važ si toho, že jsi na exotopedii dostal "Známku Ubohosti" (a to už něco znamená).
To, že si změníš jméno na Pavel Němý ze Zlína a dokonce s sebou vedeš na lide.cz dialogy vypovídá o tom že Známku Ubohosti si opravdu zasloužíš.
Co se týče tvého navážení do Hoanga1, tak to je fakt megaubohé :mad: Ale je vidět, že ostatní soudíš podle sebe (viz to tvé lhaní o věcech které prodáváš).
Osobně mi je z tebe zle, nevěřím ti ani slovo a mrzí mne, že i takoví prolhaní XXX jsou z Ostravy...

P.S.
  Kód:
a diky svemu zdravotnimu stavu jsem ted střelbě dal ahoj
je fajn, že psychiatři konečně zapracovali...

EDIT: staženo z Exotopedie
cituji: Tento exot byl certifikován prestižním oceněním Známka ubohosti a zařazen do zlatého fondu českých a slovenských internetů.
Přílohy

[Přípona png byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 24.9.2012, 13:32

CRYWOLF: a ten "kamarad", ktery tam psal o vymaz si ciste nahodou zvolil prezdivku Marty111. Mozna by nektery z adminu z Exotopedie mohl napsat, pod jakou IP se tam Marty111 logoval. Ja jen, jestli nahodou neni totozna s IP, s jakou pises tady.

S tema zasahovkama to moc "netůruj", vono by nekoho z nejake zasahovky totiz mohlo napadnout se na toho tvyho taticka zeptat. A jestli existuje, tak mu i ukazat, co tady predvadis.

A uz tu jedeme nanovo - mist teorie a nejlepsi pan ucitel CRYWOLF, ktery atakuje majitele strelnic *71*

Zjevne si nepochopil, co ti Hoang psal. Jemu neslo o to, ze sis s nima "neco" neudelal. Jeho nastval tvuj "kseftacky" pristup, ze si levne koupil a draze prodal. Takto se kamaradi mezi sebou nechovaji, ale to ty nemuzes vedet, protoze zadne opravdove kamarady nemas.

Mimochodem, tohle me rozsekalo:
CRYWOLF píše:V dobách kdy jsem neměl ZP jsem učil dotyčné jak rozebrat zbran,jak ji správně čistit,jak na správné návyky,jak správně mířít a spouštět.Ukázala jsem jim způsoby nošení,tašení,zapíchnutí na cíl,a perličky z realneho života které si denně čtu.
A nakonec, s tou Jessinkou to evidentne myslis vazne. Tim ses ted usvedcil.

Obrázek

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz