CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

Zbraň: HK P30S

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od nico » úte 25.9.2012, 0:31

Takhle pise sam, nebo je to prekladany googlem?

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » úte 25.9.2012, 0:56

Hoang1: Ááá, podle fotky vidím klíče od Bawora :D
http://england16.rajce.idnes.cz/Desktop#IMG_3783.jpg
Více do SZ, ať tady to plodné období mistra nezkazíme :D
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 25.9.2012, 6:27

Matěji, Matěji, Matěji. Já tedy nevím proč, ale ty jsi nepoučitelný. Žiješ nejspíše v bludných představách a ty už tě plně ovládají. Děláš si to horší a horší. Tohle jsme ti psali už dříve a přesto ve tvé hlavě vždy dojde k erupci volovin a kravin, ty je neuhlídáš a ještě je pustíš ven na místo, kde nejenže místní nepřechčiješ, ale ti místní ti té tvé bryndy naloží zpět právě a jen kvůli tvé reflexi. Připomínáš mi pohádku Tři veteráni a památnou hlášku trpaslíků o opakování zkoušek.
To, co si kolem sebe vytváříš, to už není legrace a už se z toho nedá vykecat lhaním. Pamatuj na svou budoucnost a budoucnost svých dětí!

S474N: už se ti vrátila věštecká koule ze servisu? :mrgreen:
Jašík: budu tě taky včas informovat, případně to čert udělá za mne

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » úte 25.9.2012, 7:11

Reddogu!!! Probůh!!! Jen to néééé!!! CW a ještě aby se to množilo!!!
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zbraň: G17 Gen4

Příspěvek od wizard-ov » úte 25.9.2012, 8:07

a vás prostě žere jen to že sem vas přechcal a jsem krok před vámi protože si umim vymyšlet tot vše..
Jako co na to dodat ?
Za sebe mohu jen říci, že mne osobně vůbec nežere že si umíš vymýšlet. Bez toho by tady přece nebylo 75 stránek diskuze ne ?

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 8:14

TAK PŘESTANTE LASKAVĚ ZE MĚ DĚLAT NEBEZPEČENÉHO JEDINCE NESCHOPNEHO VLASTNIT ZBRANĚ DIVEJTE UVEDU TO VELICE PRAKTICKY. Když ted řeknu že jdu někoho zabít a vy to vemete vážně zavolate pčr oni přijedou a co že dostali tip že chci někoho zastřelit a ja jim řeknu jeee to vam řekli frajeři z MG ja sem sito vymyslel abych se pobavil nad jejich nadměrné vážnosti... ti mne vyslechnou a připad se uzavře proč? protože při lustraci zjisti že jsem od 15 nepřešel ani na červenou neukradl lízatko natož abych někoho zabil dále nebudou mit ani motiv takže mi jen řeknou : Matěji nedělel si z těch lidi srandu oni to moc žerou. a ja řeknu ano chapu omlouvám se byla to hloupost....

proto mě docela baví jak se snažite bojkovoat muj už dost skurveny život strátou rodičů tím že vyhrožujete policajtama a podobně... nechtěl bych byt pravnim subjektem který by četl těchto 75 stranek protože lhani neni trestne stejně jako dát par facek jedne ostravske blbce
nikde jsem nikomu nevyhrožoval ikdyž vy i selhani SA Da vidite jako výhružku ikdyž to je slovni hřička a černy humor . :D trestný čin dělani si srandy z několika členu MG jsem v zakoně nenašel a věřte mi že jsem nejen že uplně v pořádku ale navíc dost inteligentně přemyšlejici jsem velice vypočítavý to ano ale předešla omluva byla myšlena vážně chtěl jsem s vami laškovat ale nechtěl jsem vas vytočit a dát pocit strachu ze mě toto mě važně mrzí a stále čekam zda to spolu nezkusime po dobrem
ohledně te pokory mi přátele se semnou už bavi s tím že slovo pokora v mem životě neni a nikdy nebude prostě to neumim....
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » úte 25.9.2012, 8:20

To mi tak připomíná ty volače na různá místa o bombách.. Chlapče, teď bručej... Ono existuje něco jako nebezpečné vyhrožování a šíření poplašné zprávy. Pak něco jako neoznámení trestného činu a další a další... I když jen tak ze srandy proneseš to, cos tu napsal, ber to tak, že to může a taky bude mít své důsledky. Ty si totiž vzhledem ke své inteligenci nikdy důsledky toho, co říkáš (píšeš) nikdy nedomyslel. Tak se teď nediv, že se Ti vše co řekneš vrací.

A ubezpečuju Tě, že tohle si přečíst ta Tvoje dochtorka, tak Tě sama nechá zavřít a izolovat od spoleščnosti. Abys neškodil jak společnosti, tak jí samotné svými debilními výroky. O odebrání ZP, OP JP a dalších P, kterých snad ani nejsi držitelem ani nemluvím...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 8:37

tak ja ti napišu něco tlustým protože vám vše stále uniká pointa ano?

většina věcí je pouze a jen vymyšlených pro mé dřivějši pobavení a sledovaní vaších reakcí a doměnek apodobně,nemělo to mít účel vás naštvat ani vystrašit ,znova opakuji jsem naprosto v pořádku a toto vše je jen muj černý humor nejsem nebezpečný a jedine co je mym cilem je raz za měsic přijit na corrado vydtřilet tam dvě sta naboju a jit domu a do práce tot vše přidáte se někdy?
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od Sailor » úte 25.9.2012, 8:43

Matěji,my přechcali tebe!!! (viz tv informace z netu o tobě,exotopedie atd.)
Další krok bude zjistit jméno doktorky(třeba přes Jessinku),dát ji ucelené informace z netu o tobě včetně tohoto fora a pelášíš na psychotesty raz dva.A neprojdeš,to mi věř :lol:
PS:A ještě něco,těma kydama co si tu zase vyplodil sis zajistil doživotní předplatný na exotopedii :wink:
PS2:Matěji,věř mi,NEJSI v pořádku.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 8:46

na exotopedii nebudu to se neboj a krom toho věř mi že nemám duvod dělat psychotesty jen poto že jsem si z vás udělal srandu všimáte si tu všichni že stále navrhuju přiměří typu nechte mě žít a já nechám žit toto forum a budu si dal chodit střílet a třeba se i potkáme a vemete nadávky na mě zpět?? co vy na to? neni přiměři lepši? ja nechci mit s vami problemy chci s vama zastřilet a možna se i něco dovědět new

věřím že k sobě najdeme cestu pánové http://youtu.be/bzs9ItuGV4k to video je střípek jednoho z mých zimních treningů slibuji že hned jak ted pujdu střílet natočím i výsledky aby nebylo možne řict pichal jsi tam tužkou

Zbraň: G19 4.gen

Příspěvek od kolaCZek » úte 25.9.2012, 8:59

Ja toho kluka zeru... :D Kazde rano mi zvedne naladu, jak se dokaze znemoznit uuuplne novym zpusobem. :lol:
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Příspěvek od Sailor » úte 25.9.2012, 9:00

Vysíral si skupinu lidí,která to nemá ráda,na jinejch forech(i nestřeleckej) si dostal ban,tady si narazil a lidi se pustili do tebe.
Začal si válku kterou prostě nemůžeš vyhrát a furt ne a ne to pochopit :D
Pochopím udělat si z někoho prdel,o.k.,ale na netu jsou dohledatelný tvoje žblebty už někdy od roku 2007 a dřív nebo pozdějc všichni zjistili že si dement,prostě všude,at si hovořil o zbraních,počítačích,tričkách Lacoste,nebo jeansech z Kenvela.
Znovu ti řikám,na exotopedii se nic mazat nebude,prostě ne a ne a ne :D :lol:
Ad video ze zimního treningu: :D :D :D :D :lol:
Naposledy upravil(a) Sailor dne úte 25.9.2012, 9:04, celkem upraveno 1 x.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 9:03

chci se usmiřit a dokázat vám že jsem normální jen trošku rebel pujde to??? :roll:

Příspěvek od Sailor » úte 25.9.2012, 9:05

Půjde,ale na exotopedii zůstaneš :wink:

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 9:08

to mi je jedno

pokud jsem měl jednou cíl vás zlobit tak ted je mým prvotním cílem ukázat vám samozřejmě časem že jsem zcela normální a nemusite se bát ani mi škodit... věřím že to dokážu možna sem měl na netu blbé kecy ale do prdele tež sem byl mlady a hlupy....... rád provokuju je to trestný čin?

Příspěvek od Sailor » úte 25.9.2012, 9:12

Historie internetu ukazuje,že lidi jako ty se nezmění.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 25.9.2012, 9:13

CRYWOLF: tys nas tu vsechny prechcal a proto my vsichni sem chodime brecet, nad svym zpackanym zivotem. To je snad lepsi, nez kabaret tohleto. Kam se na nej hrabe Felix Holzmann a dalsi *3* *3* *3*

Jedinej, kdo tu zacal vyhrozovat si byl ty, drive strycem pravnikem, zalobickami a ted jeste i Jessince, ze na ni das trestni oznameni ve veci, kterou si udelal sam. Tvuj problem je, ze mas rychlejsi ruce nez mozek (mas-li vubec nejaky) a pises nesmysly, ktere sam ani nedomyslis. Vzhledem k tomu, co si predvedl vcera, bych se ani nedivil, kdyby rodice Jessinky spolecne s ni na tebe podali oznameni pro stalking. A ja mohu jenom doufat, ze nektery z panu z Ostravy rodinu nakontaktuje a vysvetli jim to.

Pokora v tvem zivote neni, tos napsal dobre. Horsi bude, az te zivot opravdu srazi na kolena, uvidis, ze tu pokoru potom najdes. A ja ti to preji z celeho srdce, zejmena kvuli tobe sama, aby ses uz konecne vzpamatoval.

Jinak tva nabidka o tom, ze nechas zit toto forum me opravdu uprimne pobavila, protoze zatim ses tady za nejvetsiho saska predevsim ty sam.

Rad provokujes? Ano, to trestny cin neni. Stejne jako neni trestny cin prijit do spartanske hospody a zarvat, ze jsem slavista. Co bude nasledovat asi nemusim rikat, ze? Ale tobe to stejne nedojde.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 25.9.2012, 9:17

takovou hloupost bych vážně neudělal

stalking je soustavné narušování osobní svobody sledováním a jinou diverzí.. já jsem si pouze zjistil novou školu kam chodí abych ji navštivil a promluvil si sni o jejim chovani nebot se zjistuje že kudy chodi tak mě ta frigida co ji znasilnili pomlouvá a nenavidi celý svět že ji tenkrát nikdo nepomohl ..v tom sklepě... že ano jessi
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne úte 25.9.2012, 9:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » úte 25.9.2012, 9:18

Šanci chytnout se za rypák a začít s čistým štítem jsi dostal několikrát.
Pokud nezvládáš sebereflexi a pokoru, pak holt jednou narazíš mnohem hůř, než že si z Tebe banda týpků dělá srandu po internetu.
CRYWOLF píše:chci se usmiřit a dokázat vám že jsem normální jen trošku rebel pujde to??? :roll:
Nepůjde to. Z tvojí strany to absolutně nejde.

Jsi ulhanej podprůměrnej cucák, co má potřebu se neustále stavět do lepšího světla a všechny ostatní potřebuješ shazovat. Tak nečekej, že na základě pár příspěvků ti všichni odpustí a budou to brát jako klukovinu, touhu provokovat. Reálný je pouze tvoje vlastní hodnocení, že se chováš jako kokot.

Neomlouvá tě ani ztráta rodičů ani mládí a blbost. Chováš se prostě jako debil, tak se nediv.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Hoang1 » úte 25.9.2012, 9:19

Mladý, hlupý... A teď jsi určitě starý a moudrý? :D

Myslíš si, že pouhou omluvou si smyješ to máslo co máš na hlavě? Věř, že sis ho tam sám naplácal až až. Od zdejších lidí si důvěru jen tak nezískáš zpět.

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz