CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: HK P30S
Re: CRYWOLF - co s ním?

http://england16.rajce.idnes.cz/Desktop#IMG_3783.jpg
Více do SZ, ať tady to plodné období mistra nezkazíme

-- Si vis pacem, para bellum --
To, co si kolem sebe vytváříš, to už není legrace a už se z toho nedá vykecat lhaním. Pamatuj na svou budoucnost a budoucnost svých dětí!
S474N: už se ti vrátila věštecká koule ze servisu?

Jašík: budu tě taky včas informovat, případně to čert udělá za mne
Zbraň: 3 kusy
Jako co na to dodat ?a vás prostě žere jen to že sem vas přechcal a jsem krok před vámi protože si umim vymyšlet tot vše..
Za sebe mohu jen říci, že mne osobně vůbec nežere že si umíš vymýšlet. Bez toho by tady přece nebylo 75 stránek diskuze ne ?
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
proto mě docela baví jak se snažite bojkovoat muj už dost skurveny život strátou rodičů tím že vyhrožujete policajtama a podobně... nechtěl bych byt pravnim subjektem který by četl těchto 75 stranek protože lhani neni trestne stejně jako dát par facek jedne ostravske blbce
nikde jsem nikomu nevyhrožoval ikdyž vy i selhani SA Da vidite jako výhružku ikdyž to je slovni hřička a černy humor .

ohledně te pokory mi přátele se semnou už bavi s tím že slovo pokora v mem životě neni a nikdy nebude prostě to neumim....
Zbraň: 3 kusy
A ubezpečuju Tě, že tohle si přečíst ta Tvoje dochtorka, tak Tě sama nechá zavřít a izolovat od spoleščnosti. Abys neškodil jak společnosti, tak jí samotné svými debilními výroky. O odebrání ZP, OP JP a dalších P, kterých snad ani nejsi držitelem ani nemluvím...
VIP exot fóra
většina věcí je pouze a jen vymyšlených pro mé dřivějši pobavení a sledovaní vaších reakcí a doměnek apodobně,nemělo to mít účel vás naštvat ani vystrašit ,znova opakuji jsem naprosto v pořádku a toto vše je jen muj černý humor nejsem nebezpečný a jedine co je mym cilem je raz za měsic přijit na corrado vydtřilet tam dvě sta naboju a jit domu a do práce tot vše přidáte se někdy?
Další krok bude zjistit jméno doktorky(třeba přes Jessinku),dát ji ucelené informace z netu o tobě včetně tohoto fora a pelášíš na psychotesty raz dva.A neprojdeš,to mi věř

PS:A ještě něco,těma kydama co si tu zase vyplodil sis zajistil doživotní předplatný na exotopedii

PS2:Matěji,věř mi,NEJSI v pořádku.
VIP exot fóra
věřím že k sobě najdeme cestu pánové http://youtu.be/bzs9ItuGV4k to video je střípek jednoho z mých zimních treningů slibuji že hned jak ted pujdu střílet natočím i výsledky aby nebylo možne řict pichal jsi tam tužkou

Začal si válku kterou prostě nemůžeš vyhrát a furt ne a ne to pochopit

Pochopím udělat si z někoho prdel,o.k.,ale na netu jsou dohledatelný tvoje žblebty už někdy od roku 2007 a dřív nebo pozdějc všichni zjistili že si dement,prostě všude,at si hovořil o zbraních,počítačích,tričkách Lacoste,nebo jeansech z Kenvela.
Znovu ti řikám,na exotopedii se nic mazat nebude,prostě ne a ne a ne

Ad video ze zimního treningu:

VIP exot fóra

VIP exot fóra
pokud jsem měl jednou cíl vás zlobit tak ted je mým prvotním cílem ukázat vám samozřejmě časem že jsem zcela normální a nemusite se bát ani mi škodit... věřím že to dokážu možna sem měl na netu blbé kecy ale do prdele tež sem byl mlady a hlupy....... rád provokuju je to trestný čin?

Jedinej, kdo tu zacal vyhrozovat si byl ty, drive strycem pravnikem, zalobickami a ted jeste i Jessince, ze na ni das trestni oznameni ve veci, kterou si udelal sam. Tvuj problem je, ze mas rychlejsi ruce nez mozek (mas-li vubec nejaky) a pises nesmysly, ktere sam ani nedomyslis. Vzhledem k tomu, co si predvedl vcera, bych se ani nedivil, kdyby rodice Jessinky spolecne s ni na tebe podali oznameni pro stalking. A ja mohu jenom doufat, ze nektery z panu z Ostravy rodinu nakontaktuje a vysvetli jim to.
Pokora v tvem zivote neni, tos napsal dobre. Horsi bude, az te zivot opravdu srazi na kolena, uvidis, ze tu pokoru potom najdes. A ja ti to preji z celeho srdce, zejmena kvuli tobe sama, aby ses uz konecne vzpamatoval.
Jinak tva nabidka o tom, ze nechas zit toto forum me opravdu uprimne pobavila, protoze zatim ses tady za nejvetsiho saska predevsim ty sam.
Rad provokujes? Ano, to trestny cin neni. Stejne jako neni trestny cin prijit do spartanske hospody a zarvat, ze jsem slavista. Co bude nasledovat asi nemusim rikat, ze? Ale tobe to stejne nedojde.
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

VIP exot fóra
stalking je soustavné narušování osobní svobody sledováním a jinou diverzí.. já jsem si pouze zjistil novou školu kam chodí abych ji navštivil a promluvil si sni o jejim chovani nebot se zjistuje že kudy chodi tak mě ta frigida co ji znasilnili pomlouvá a nenavidi celý svět že ji tenkrát nikdo nepomohl ..v tom sklepě... že ano jessi
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Pokud nezvládáš sebereflexi a pokoru, pak holt jednou narazíš mnohem hůř, než že si z Tebe banda týpků dělá srandu po internetu.
Nepůjde to. Z tvojí strany to absolutně nejde.CRYWOLF píše:chci se usmiřit a dokázat vám že jsem normální jen trošku rebel pujde to???
Jsi ulhanej podprůměrnej cucák, co má potřebu se neustále stavět do lepšího světla a všechny ostatní potřebuješ shazovat. Tak nečekej, že na základě pár příspěvků ti všichni odpustí a budou to brát jako klukovinu, touhu provokovat. Reálný je pouze tvoje vlastní hodnocení, že se chováš jako kokot.
Neomlouvá tě ani ztráta rodičů ani mládí a blbost. Chováš se prostě jako debil, tak se nediv.
-- Si vis pacem, para bellum --

Myslíš si, že pouhou omluvou si smyješ to máslo co máš na hlavě? Věř, že sis ho tam sám naplácal až až. Od zdejších lidí si důvěru jen tak nezískáš zpět.