CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: Walther PPQ
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
Re: CRYWOLF - co s ním?

P.S. TA PISTOLE NENÍ MOJE JA SI SVOU NECHAVAM ANI SE MI NEVYPLATI JI PRODAT MÁ STEJNOU KAMOŠ A LIBI SE MI,LŽE NEKOPE

nešla za 3000kč ta to zkouší za 3500,rozumný
Ty jeho přezdívky žeru

VIP exot fóra

No nic zeptám se vás na rovinu zkusme třeba hlasovat
dáte mi šanci projevit se v dobrém světle? Chci napravit vše jak řeči svoje tak jesiny a myslim to vážně to že si občas vymyšlim to opravdu někdy dělám jsem už takový každý má nějaké ty mínusy
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

Normálně mně ho snad začíná být líto.
CW - to je určitě zase nějaký psychologický test, že jo, já Tě prokouknul, i když mám to pomalý myšlení

Matěji,
tak snad naposled - nejen tady, jsi díky svému chování klesl v očích ostatních na společenské dno. jak si můžeš vůbec dovolit napsat, že si někdo zaslouží výprask, ještě navíc žena od muže? zvedl a stále mne zvedáš ze židle. a upřímně, několik lidí ti tady nabízelo pomoc ještě relativně včas. byl jsi to ty, kdo na to hodil bobek. to víš, napsat o někom, že je č---k z MG, to jsi si vážně pohnojil. a že se tady tomu s ostatními smějeme ještě neznamená, že si to případně jednou neslízneš. jo, urážet jiné, je velmi nebezpečné. tak to tady jen dál túruj.
asi se tomu svébytnému entitu zalíbilo psaní velkých písmen, tak jsem zvědav, kdy budou ta jeho písmenka i zvýrazněna, či jinak barevná.
Jašík: nejsi v tom pomalém myšlení asi sám, než jsem vyplodil těch pár řádků, tak tu toho zas přibylo. no jo no, už holt asi stárneme, kámo

VIP exot fóra
VIP exot fóra
zbytek mé rodiny k tobě cítí čistou nenavist za to cos řekla o me mamince za to jak špiniš mě a všechny a já tuto čistou lidskou nenavist citim taky... nedokažu pochopit jak jsem se takove zrůdy mohl dotknout

Tak ona to už řeší i babička?
VIP exot fóra
pokud Nikolu dáte lečit nepomuže to pokud ji dokopu do bezvědomí nepomuže to ale pokud by musela bojovat se zlou nemocí byla odkazana na druhé třeba by si vážila lidskeho života vážila by si sama sebe a možna i něčeho co jsem pro ni dělal
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Pejsku náš, co děláš, že´s tak vesel stále,
"řek bych Vám, čtu MujGLOCK",
hop a skákal dále....

VIP exot fóra