Nechtěný nápadník prostřelil otci dívky ruce a varle

Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 0:16

nikoho se nezastavam a nikoho nevinim jen me zarazi vase nazory na tu vec

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 0:19

jinak ja u toho nebyl a vse vim taky jen z tisku ale podle toho co rekl strelec se divim ze nebyl v beyvedomi po tolika ranach do hlavy

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od rostar » čtv 24.8.2006, 0:20

don seladon: Věř, že nám držitelům zbraní je upřímně líto, že se to vůbec stalo. Jestli jsi četl přízpěvky tak ses mohl dočíst, že střelec není zrovna v dobré fyzické kondici. A byl zřejmě v situaci kdy se musel bránit. Třeba by teď trpěl v nemocnici on. Zřejmě víš něco co my nevíme tak se prosím snáma poděl. R
Naposledy upravil(a) rostar dne čtv 24.8.2006, 0:22, celkem upraveno 1 x.
Si vis pacem, para bellum!

Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««

Příspěvek od MarK » čtv 24.8.2006, 0:22

2don: Mohl bys to upřesnit?

Můj názor je prostě takový, že když na mě bude trvat vážný útok, tak nemusím čekat dokud mě útočník zmrzačí (teď upustme od tohoto případu a jak vážný útok byl, protože bys mě nařkl, že vycházím z jednostranných informací). To si měl útočník rozmyslet dřív, až už budu zmrzačenej/mrtvej, tak si to od něj zpátky nevezmu a i kdyby ho zavřeli, zdraví/život mi to zpět nevrátí.
(mimochodem sám u sebe zbraň k ochraně zdraví/života/majetku nenosím)

Jo a věř nám, že my i střelec sám bysme byli mnohem raději kdyby se tahle událost vůbec nestala.
Naposledy upravil(a) MarK dne čtv 24.8.2006, 0:24, celkem upraveno 1 x.

Zbraň: Glock 17 Gen4

Příspěvek od para » čtv 24.8.2006, 0:23

Jestliže ten kluk byl napaden tak měl právo se bránit, a i z policejní zprávy je jasné že hned netahal kvér, ale snažil se útok odvrátit pepřovým sprejem. Takže si myslim že je irelevantní o něm mluvit jeko o zběsilém střelci co hned tahá kolty a stříli kolem sebe. To je můj osobní názor.

P.S. Jinak taky myslim že celá událost je politování hodná.
Naposledy upravil(a) para dne čtv 24.8.2006, 0:30, celkem upraveno 1 x.
"Only the dead have seen the end of war."

Příspěvek od Poli » čtv 24.8.2006, 0:26

Pokud tě zaráží názory na věc, tak si prosím pročti všechny strany a uvidíš, že se tu celá věc řeší a doslova rozpitvává ze všech možných stran.Neusuzuj jen podle několika přízpěvků. Jestli jsi schopen a ochoten se podělit o verzi druhé strany, budeme ti všichni vděčni.

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 0:29

muj otec taky na tom neni fizicky tak dobre aby si mohl dovolit nekoho napadnout pestmya jinak nema zadne problemy at dusevni nebo alkohol

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 0:30

uz jsem rek ze vse vim jen z tisku,jeste jsem nemluvil z nikym z jeho soucasne rodiny

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 0:34

jinak dekuji za vas cas ktery jste mi venovaly a doufam ze at to u soudu dopadne jakkoliv ,vezmou si z toho obe strany velke ponauceni

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 24.8.2006, 7:46

DON SELADON: po pravde - jsem rad, ze se ozval i nekdo z druhe strany - nechtel bys nejakym rozumnym zpusobem shrnout verzi tve strany, co se tam stalo? My nejsme tupa banda nadsenejch zastancu zbrani, ver, ze v ramci objektivity radi na http://pravo.mujglock.com tve vyjadreni hodime.

Ovsem do ted mame jen policejni zpravu pro tisk a vyjadreni strelce - a ty se shoduji a z toho vychazime.
Zkus nas tedy misto zatracovani presvedcit (paklize se ti povede nejake podrobnosti zjistit).

Cmk
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

RL

Příspěvek od RL » čtv 24.8.2006, 8:04

Jak to vidim ja : Podle toho popisu co je zverejnen tam ten strelec byl s kamaradem. Kdyz nastala takova situace, ze lezel na zemi a dostaval spousty ran na ktere nebyl schopen reagovat nebylo nic jednodussiho nez, aby jeho "kamarad" :mad: stahnul toho cloveka pripadne ho skopnul a nic takoveho se nemuselo stat. Utocnik by nejspise prestal a kdyz ne tak by se ziskal nejaky cas!!!!

Ale problem dnesnich lidi je, ze vsichni koukaji nebo se otoci a delaji, ze nevidi a rikaji si hlavne, ze to nejsem ja a pomoc nepujdu jeste by se mi mohlo neco stat, ale i oni muzou byt v opacne sitauci a budou chtit pomoc.

Příspěvek od String1 » čtv 24.8.2006, 8:18

To je fakt, problém je kapku v tom, že hodně lidí ne to nemá fyzické předpoklady, já sám nevím, jestli bych se k něčemu takovému odvážil kdyby ten člověk vypad mohutněji nebo bych z něj měl strach :-/ Na tohle je potřeba trochu průprava, aby pak člověk nezmatkoval a ta lidem bohužel chybí. Sám se chci přihlásit na nějaký kurz ...

Příspěvek od Mistral » čtv 24.8.2006, 8:27

Jop, taky mi od vcerejska vrta hlavou, proc mu nikdo z tech lidi nepomoh. Notabene kamos, kdvuli jehoz zadosti tam jel.
Takze jsou tu moznosti:
a) Nestihli to (to se mi ale nezdá, útok musel trvat dost dlouho)
b) Báli se (tak to musel být děd pěkně v ráži, nebo kamarád pěknej posera)
c) Nechtěli (pak střelec mohl konflikt vyvolat nebo přiživit a ostatní ho neechali, ať si to vylíže.

Ale když vidím, na jaké úrovni píše "syn" tak si o dědkovi nědělám velké iluze, protože inteligence je dědičná. :roll:
Zatím to vypadá, že dědek se řadí do skupiny agresivních hulvátů, co si myslí, že když je "demokracyje" tak si můžou dělat co se jim zachce a notabene na svým pozemku. Základní lidská slušnost ale říká, že k hostům, i nezvaným, se člověk má chovat zdvořile, i když je vyhazuje.

Příspěvek od Willy » čtv 24.8.2006, 9:04

Mistral: asi není nutné se hned špatně vyjadřovat o synovi. Nezdá se mi že by tady vystupoval z pozice "jste banda šmejdů, kteří na každého hned střílej a ohrožujou ostatní". Rád bych se od něj také dozvěděl víc a hlavně informace z druhé strany. Že jeho otec trpí je jasné, že k tomu ale dal podnět a pravděpodobně si to zavinil sám je věc s tím související. Nejsme teď schopni věc posuzovat podle ničeho jiného než dle výpovědi střelce a vyjádření PČR.

Co se týká pomoci kamarádů, tak jednoznačně, z vlastní zkušenosti, můžu říct že většinou jsou tak překvapeni že k něčemu takovému došlo a nejsou schopni jakékoliv reakce. Pokud navíc jsou ti kamarádi slušní lidé a nemají žádné zkušenosti s nějakými bitkami nebo rvačkami tak nezasáhnou, protože ani nevědí v tu danou chvíli co a jak dělat. Každý tam stojí jak tvrdé Y a jen kouká.
Dobrý úsudek pramení ze zkušeností. Zkušenosti bohužel pramení ze špatného úsudku.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 24.8.2006, 9:18

don seladon píše:jinak ja u toho nebyl a vse vim taky jen z tisku ale podle toho co rekl strelec se divim ze nebyl v beyvedomi po tolika ranach do hlavy
Kdyz si z rodiny, tak ti urcite tatik nebo nevlastni segra rekla, jak se to semlelo ne? A nebo ti nahodou rekli, ze to tak opravdu bylo a ty to proste nechces u sveho otce akceptovat, ze by mohl byt az takovy magor? *71*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 24.8.2006, 9:21

don seladon píše:muj otec taky na tom neni fizicky tak dobre aby si mohl dovolit nekoho napadnout pestmya jinak nema zadne problemy at dusevni nebo alkohol
Opravdu ne? A proc ma ve vasem okoli povest vyhlaseneho gaunera a alkoholika? To je opravdu nekolik nahod najednou, ze? No nicmene v tomto plne duveruji policii, protoze ona si provede pozadavek na povest.

V kazdem pripade bych i ja uvital, kdybys sam pokusil zjistil vice informaci z "druhe strany".

Obrázek

Příspěvek od provarenec » čtv 24.8.2006, 12:22

to don seladon: Z těch informací mám pocit, že tvůj fotr je pěknej ožrala a gauner. Může bejt ještě rád, že dopad takhle. Jinej by mu urazil teleskopem palici než by řek švec... :twisted:
Glock 26, CZ 858 Tactical, Glock 17, Mossberg A590, Glock 27

Příspěvek od Ivoshek » čtv 24.8.2006, 13:28

Mistral: COŽE? Přišel jsem snad o nějaký příspěvek Dona Seldona? Z čeho usuzuješ, že je jeho inteligence nízká? Mám spíš opačný dojem. Jsem rád, že máš (a nejen ty) v případu hned jasno.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 24.8.2006, 13:43

No ja tedy nevim, ale kdyby me nekdo postrelil otce a byl bych presvedcen, ze neopravnen, tak bych asi vyvadel jinak. Takoveto vcelku umirnene psani muze take lecos vysvetlovat - on totiz ten dedek asi bude pekne kvitko.

Obrázek

Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««

Příspěvek od MarK » čtv 24.8.2006, 14:01

Mně se naopak donův přístup zdá velice dobrý a slušný, kromě toho CapsLocku na začátku (:)) nemám co vytknout.
Naopak mistralův příspěvek se mi zdá příliš.

Zpět na „Sledované případy“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz