Od doby meho prispevku pribylo spoustu textu, ale budu reagovat na ten, kde Josh reagoval na mne, takze se predem omlouvam za pripadne duplicity:
ad 1. Prave ona bunda by byla rozhodujicim dukazem, ktery by jednoznacne rekl, ze se strilelo na kontaktni vzdalenost - prave diky povystrelovym zplodinam (ktere mimochodem prave ona z vetsi casti pojmula).
ad 2. Kopecek ani nic jineho na pozemku pochopitelne neni - lze si prohlednout i reportaz z televize, kde je take jasne rovna zahrada. Toto je totiz ciste ucelove tvrzeni, aby poskozeny mohl "snizit uhel", tak, aby proste strely +- mohli alespon nejak odpovidat. Krev je samozrejme poskozeneho, protoze na nem proste lezel. Ano, neni pro to zadny dukaz, protoze poskozeny preci stal daleko.
ad 3. Vaclav pochopitelne vznesl namitky a take si nechal na svoje naklady udelat revizni posudek prave od MUDr. Berana. Na tento posudek nebyl bran jakykoliv ohled a NEBYL
pripusten.
Bunda pochopitelne vliv ma, viz bod 1.
ad 4. To jsem dal pouze pro dokresleni. Mozna by sis mohl precist "vysledek"poskozeneho, kde nemohlo dojit ani k ukonceni testu a i tak byl vysledek, cituji "
absolutni lzi skore". Toliko k duveryhodnosti dotycneho. To, ze se jedna o vyhlaseneho nasilnika, opilce a problemoveho cloveka v lokalite pominu (soukrome setreni, policie dotazovani neprovadela).
ad 5. Nikde jsem netvrdil, ze nebylo umozneno vyslechnout, pouze jsem uvedl, ze "DALSI otazky se nepovoluji". Osobne jsem u toho byl a pokud si dam opravdu tu praci, tak to najdu i v audiozaznamu, jak sam pan predseda dodal "alespon budete mit co napsat do odvolacky". Vis, problem je, ze v tech textech je tak polovina veci, co tam pan predseda v realu "predvedl".
Nevytrhavam nic z kontextu, vypisuji konkretni veci - ty nejdulezitejsi, protoze ty na celek nechces reagovat.
Vaclav pochopitelne stopy nasili na sobe mel, dokonce jej fotili i policiste, bohuzel fotografie se ztratily. Nebo mi tu snad chces tvrdit, ze nstrzm. Maticka je blazen a nevi, co
tvrdi?
Mimochodem, zrovna mne obvinovat z toho, ze se slepe biju je opravdu velmi usmevne. Zejmena v kontrastu toho, ze jsem to byl ja, kdo se i primo zde na foru "zastaval" zamitnuti podmineneho propusteni. Staci si to vyhledat v konkretnim tematu, ktery se strelbe v Krusnych horach venuje (link jsem daval uz drive, nemohu za to, ze pises porad sem a ne tam, kam to patri). Osobne nemam problem priznat, ze se v necem mylim, pokud mi to nekdo vyargumentuje. Bohuzel, zatim nic takoveho jsem tu nevidel.
PS. k tomu prikladu NO - to cos psal je typicka NO. Zkracovani vzdalenosti je proste realne hrozici utok (vzhledem k povaze utocnika, kterou si vyspecifikoval). Pokud by dotycny obrance jeste stihl i vystrelit varovny vystrel do vzduchu, tak je to doslova na jistotu. Navic takova situace se uz stala, takze klidne zapatrej u NS.