Střelec na Frýdecko-Místecku zabil dědečka a vnučku, její ma

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Re: Střelec na Frýdecko-Místecku zabil dědečka a vnučku, jej

Příspěvek od E-Ryc » pát 08.11.2013, 10:45

pitt píše:svým způsobem je to možnost.........udělat třeba zbroják za 30tis.kč.

Ten kdo se bude cítit ohrožen, tak za to ty prachy dá a odpadnou právě ti zvětšovači přirození a ti kteří si řeknou...."co kdyby někdy"
Spis presne naopak, kdo si koupi zvetsovatko na 4 kolech za x mega, tak uz tech 30 tisic za zbrojak taky da.

Zbraň: Alfa 641

Příspěvek od Beaver » pát 08.11.2013, 10:52

pitt píše:bože to je argument :roll: :roll: .........trochu mimo,ne?
Proč mimo ? Však Ferrari nebo Lamborghini nikdo nepotřebuje, akorát si tím něco kompenzuje, hrozí, že bude jezdit rychle a působit problémy. Zabavme mu to !
pitt píše:svým způsobem je to možnost.........udělat třeba zbroják za 30tis.kč.
Ten kdo se bude cítit ohrožen, tak za to ty prachy dá a odpadnou právě ti zvětšovači přirození a ti kteří si řeknou...."co kdyby někdy"
Sračka. Tím, že zhoršíš dostupnost se nijak nezmenší něčí pocit ohrožení. A než dělat ZP za 30k je levnější koupit černý železo za 20k. Fakt super myšlenka :lol: Lidi si občas stěžovali, že prémiové SPZky na autě mají lidi, co podplácí úředníky - takže nově bude možné si pořídit SPZky na přání, ovšem za desítku. Takže lidi s běžnýma autama, co doufali, že budou mít "pěknou" značku nad tím většinou zase mávnou rukou, protože tolik za to dávat nebudou a zůstane to (teď už legálně) opět v segmentu těch, co si můžou dovolit vyhodit X desítek tisíc za zbytečnost. Ty v podstatě navrhuješ něco podobnýho.
Almighty 6mm

Příspěvek od jajirka » pát 08.11.2013, 12:04

Koukám my sme asi spolek milionářů. Tak proč rovnou nenapíšeš, že nikdo nemá vlastnit zbraně jen tak a patřej do rukou jen profesionálům, který si může najmout ten co má strach... To sou mi vynálezy

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 12:33

Beaver píše:Sračka. Tím, že zhoršíš dostupnost se nijak nezmenší něčí pocit ohrožení. A než dělat ZP za 30k je levnější koupit černý železo za 20k. Fakt super myšlenka :lol: Lidi si občas stěžovali, že prémiové SPZky na autě mají lidi, co podplácí úředníky - takže nově bude možné si pořídit SPZky na přání, ovšem za desítku. Takže lidi s běžnýma autama, co doufali, že budou mít "pěknou" značku nad tím většinou zase mávnou rukou, protože tolik za to dávat nebudou a zůstane to (teď už legálně) opět v segmentu těch, co si můžou dovolit vyhodit X desítek tisíc za zbytečnost. Ty v podstatě navrhuješ něco podobnýho.
Ano ....navrhuji přesně toto......já neříkám že je to ideální řešení,ale je to aspoň něco.

Stížením přístupu ke zbraním se nevyřeší vše,možná že se nevyřeší nic. Ale je to varianta jak minimalizovat riziko "aktivních střelců" a řešení osobních problémů střelnou zbraní.

To že tohle by jsme nemuseli řešit, kdyby nálada ve společnosti a sociální výchova by byla někde jinde je jasný, takže jsem se od toho oprostil

p.s. a koupíš si za 20k černej kvér?....leda hovno.........možná někdo kdo se vyzná,ale týpek, kterej si s těží vyřídí pokutu za parkování, tak černej kvér nesežene ani omylem.......nehledě na to že mít černej kvér pro sebeobranu je kundovina jako kráva,což snad chápeš....a pokud ne, tak pak chápu já tebe
Naposledy upravil(a) pitt dne pát 08.11.2013, 12:38, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 12:35

E-Ryc: jasně,ale u toho je poměrně velkej předpoklad (a spousta příkladů mě to potvrzuje) že je to střílení baví a střílí pro zábavu a s kvérem umí..........nejsou to takový idioti jako Ďuričko, kterej se tím jen chlubil v hospodě

Příspěvek od Stenny » pát 08.11.2013, 12:48

Když jsem se tak díval na to, co měl ten střelec doma, počítejte se mnou:
- krátká kosa 8000, pažbení a kompenzátor další 2000
- pumpa snad od Hatsanu, 6000
- škorpík, 4000
- Glock 10 000
- Další 4 krátké, dejme tomu po 3000 = 12 000
- 6000 nábojů, třeba všechno malorážkové = 7000

Vyjde nám, že když měl kliku na dobré ceny zbraní, tak se cena jeho domácí výzbroje pohybovala kolem 50 000. Proč by si někdo takový nepořídil zbroják za 30? Akorát by mu pak zbylo jen na normální kosu, dvě krátké a nějaké krmení. A normální kosa, jak bylo ilustrováno na Slovensku, střílejícímu šílenci s přehledem stačí.

K psychotestům - podle vyjádření policejního hlavouna psychotesty proběhly a ZP dotyčný dostal.

Bohužel mé argumenty mohou být podle některých anulovány tím, že si myslím, že jednou za čas se prostě nehoda stane. Ať už skutečná nehoda nebo něco jako tahle střelba.
Stávají se nehody dopravní, stávají se nehody v chemických továrnách, myslivci občas střelí co (koho) nemají a legálnímu držiteli občas rupne v hlavě. To, že ta poslední varianta má obětí zdaleka nejmíň, mi připadá jako podklad pro domněnku, že současný systém stačí. Vzhledem k počtu násilných činů spáchaných tupými a bodnořeznými předměty mi řešit legální zbran připadá absurdní.
Ano, mám blízké lidi, na kterých mi záleží. Jeden z těch už nežijících byl sražen opilým řidičem a na místě zemřel. Ne, nepovažuju za nutné vybavit auta detektorem alkoholu.
Shit happens.

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 12:57

bože můj :roll: tak za 1. 30 tis byl nadhoz
za 2. klidně zbroják za 50,nebo i za 100

Příspěvek od Stenny » pát 08.11.2013, 13:11

Já chápu, že to byl nadhoz. Jenže když budeš vybírat za zbroják 50 000 nebo ještě víc, kolik lidí, kteří by ho potřebovali, si ho udělá? Možná znám jenom chudé lidi, ale pro většinu mých známých je 50 000 taková částka, že by to šetřili rok, nebo by to nezvládli vůbec. Kolik lidí, kteří se úspěšně bránili palnou zbraní v posledních pěti letech, by ji nemělo, kdyby za něj museli dát 50 000? Tak třeba ten důchodce v Tanvaldu... Kolik lidí bylo mezitím úmyslně zastřeleno legální zbraní?

Navrhuju tuhle diskuzi mezi námi ukončit, protože máme očividně příliš rozdílné názory. Může to být i tím, že co znám lidi se zbrojákem, jsou až na naprosté výjimky velmi slušní a nekonfliktní, takže bych nikomu z nich zbroják nebral, i kdybych tu možnost měl. Tím pádem jsem zaujatý, protože čerpám z jiného vzorku populace než ty.

Zbraň: 1911

Příspěvek od Lachtan » pát 08.11.2013, 13:12

Hele Pitte - a co takhle zbroják za 5mega ???

Kuwa - neříkej mi, že by jsi to nedal... :twisted:

tyhle nápady se líhnou v tvojí nebo v pitbullí hlavě ???

Příspěvek od Biggles » pát 08.11.2013, 13:26

Já bych prostě vomezil možnost vovcím mít zbraň. Dřív to taky bejvala výsada jen těch lepších (šlechticů nebo třeba držitelů správný stranický knížky), tak ať z tý historie nevybočujem. Halt jsme tituly zrušili, stran je tu víc, tak to uděláme podle konta, ať si lůza nevyskakuje! A kdyby nějakej blbec náhodou našetřil, tak ho vyšleme na nějaký ty testíky za pár litrů, nejlíp jednou ročně..............jestli ho to nevotráví samotnýho, tak voni už doktůrci nějakej důvod najdou, abysme tu moc vozbrojenejch remcalů neměli. Šak mi si tu republiku rozvracet nedáme!

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pát 08.11.2013, 13:29

Lachtan píše:Hele Pitte - a co takhle zbroják za 5mega ???

Kuwa - neříkej mi, že by jsi to nedal... :twisted:

tyhle nápady se líhnou v tvojí nebo v pitbullí hlavě ???
+1

To je fakt dementní myšlenka, nezlob se, Pitte.
Evokuje mi to ještě jeden nápad...!

Čas od času se stane, že si legálním způsobem nějací fašouni ohlásí pochod a pak tam vyřvávají závadová hesla, nebo se snaží nabančit nějaké menšině.
Co takhle zpoplatnit podání oznámení o shromáždění? Tím bychom se toho mohli elegantně zbavit a shromažďovali by se jen lidi, kterým skutečně o něco jde!

Nebude ale dotčena jejich svoboda shromažďování...?
Ne! Ta svoboda vám přece zůstane, můžete se shromažďovat jak chcete, ale musí to být ohlášené a musíte zaplatit manipulační poplatek - tak mi tady podepište papír a na kase si jděte zaplatit 500.000 v hotovosti, pak není problém vaši ohlášku pochodu přijmout.

To je logika jak z prdele, děkuju nechci!

EDIT: Pitte, nebylo by lepší udělat registraci bojových plemen (podle mě, jako úředníka, by to bylo cokoli větší než jezevčík, pro jistotu!) a posílat majitele každý rok na psychotesty?
Ono i koupit toho psa by mělo být zpoplatněno - kdo ho potřebuje, přece klidně 100tis. dá a nebude se rozmýšlet!
A nezodpovědný chovatele, co na to nemaj, tím lehce vyřadíme! Zůstane jen ta "správná" skupina, těch správných chovatelů, kteří splnili zákonné podmínky naší svobodné matičky zemano-země! Urrráááá!
Naposledy upravil(a) Starosta dne pát 08.11.2013, 13:35, celkem upraveno 1 x.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 13:34

pánové vy si neuvědomujete že českej národ si svobodu nezaslouží?......žádnou demokracii, nic.
Vždy to tu fungovalo, jen když se vládlo jednou a tvrdou rukou....ideálně rakouskou.
Takže ano "Já bych prostě vomezil možnost vovcím mít zbraň. Dřív to taky bejvala výsada jen těch lepších (šlechticů nebo třeba držitelů správný stranický knížky), tak ať z tý historie nevybočujem"

a ano máš pravdu "Čas od času se stane, že si legálním způsobem nějací fašouni ohlásí pochod a pak tam vyřvávají závadová hesla, nebo se snaží nabančit nějaké menšině.
Co takhle zpoplatnit podání oznámení o shromáždění? Tím bychom se toho mohli elegantně zbavit a shromažďovali by se jen lidi, kterým skutečně o něco jde!"

kdy se naposledy shromažďovalo s fakt pokojným a dobrým účelem...od roku 1989 mám tucha že ani jednou

Příspěvek od Biggles » pát 08.11.2013, 13:40

A teď zcela vážně. Všem regulátorům.
Jaká je kriminalita s legálně drženými zbraněmi kat. A, B, C? Jakým způsobem Vámi navrhovaná opatření ovlivní tuto kriminalitu? Jaký dopad to bude mít pro současné držitele ZP? Jaký dopad to bude mít na státní správu (personálně, finančně, organizačně)? Jak se reálně změní dostupnost ZP pro nové žadatele (finančně, ale třeba i časově - psychotesty včetně čekací doby)? Tedy o kolik se změní množina žadatelů, potažmo úspěšných? Jak naložit se zbraněmi těch, kteří si nebudou moci dovolit opakovaná vyšetření nebo si nedokáží sehnat správné razítko? Jak bude probíhat evidence případných psychotestů, aby nedocházelo k jejich obcházení počtem vyšetření u různých psychologů a jaký to bude mít dopad na zdravotnický personál (množstevní, finanční)? V případě zvýšení ceny ZP, nestálo by za to, tuto cenu vyžadovat při každém prodloužení (počty legálních zbraní to omezí ještě výrazněji)? Co se zbraněmi těch, kteří na to nebudou mít (obdobná situace jako výše u psychotestů)?
Očekávám exaktní odpovědi. Jinak jsou zdejší výkřiky na úrovni hysterické blondýny, které se zpozdily krámy..............
edit: Jo, díky za vysvětlení Pitte. Je třeba držet hubu a krok........díky, tak s tímhle běž do hajzlu.

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pát 08.11.2013, 13:51

pitt píše:pánové vy si neuvědomujete že českej národ si svobodu nezaslouží?......žádnou demokracii, nic.
Vždy to tu fungovalo, jen když se vládlo jednou a tvrdou rukou....ideálně rakouskou.
...
kdy se naposledy shromažďovalo s fakt pokojným a dobrým účelem...od roku 1989 mám tucha že ani jednou
Přijde ti to jako relevantní argument?
Přijde ti, že svoboda shromažďování nebo názoru by měla být potlačena?
Že politická pluralita a volby jsou nesmysl a autokrativní diktatura je lepší?

Ty jsi pro omezení svých vlastních práv a svobod?
Chceš, aby tvoje děti dostávaly diktát, kam musí chodit do práce, koho si musí najmout na rekonstrukci bytu, výši platu měli stanovenou rozhodnutím úředníka, nesměli říct nahlas, co si myslí?
Nebo máš pocit, že v diktatuře spravuje celou zemi diktátor tvrdou ale spravedlivou rukou, všichni mají práci, dost peněz a jsou šťastní?

Bože o čem se to tady kurva vůbec bavíme? :bomb:
O Hitlerovi v roce 1932 :?:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 14:02

hystericky akorát ječíš ty,když někdo řekne že v ČR je možnost pořízení zbraně velice snadná.
nebudu tu řešit jak to udělat právně a personálně,aby to bylo OK.
Jen od začátku tvrdím a vždy tvrdit budu že v ČR je velmi mnoho lidí,kteří zbraň mají ale mít by ji neměli....viz tento případ.......a neříkejte že zde jde o selhání jedince,nebo že by si našel jinou zbraň.....to možná jo,ale už by patrně nepozabíjel tři lidi,ale možná jen jednoho.

schválně si zkuste přebrat známé případy "aktivních střelců" a udělejte si jednoduchou a amatérskou charakteristiku

Starosta: nadhodil jsem to hodně extrémisticky a ty jsi to taky tak přebral.........žádnej útisk svobody jsem neměl na mysli.............jen tvrdím že českej národ je tak zdegenerovanej, že potřebuje pravidla, který bude někdo přísně určovat a trvat na jejich dodržování...................a schválně neříkám jaký pravidla.
protože ihned po roce 1989 jsme většina z nás měli možnost poznat, jak to dopadá když se čechovi řekne "tu máš svobodu a vládni si"
Naposledy upravil(a) pitt dne pát 08.11.2013, 14:10, celkem upraveno 4 x.

Příspěvek od cover72 » pát 08.11.2013, 14:06

Návrhy, co zde předkládá Pitt, tu již byly. Tak začaly zákazy zbraní (a následně rušení občanských práv) v USA.

Tam to tedy bylo míněno proti černochům -- aby je mohl stříelt Ku-Klux Klan a oni se nemohli bránit --, ale princip byl stejný. Mohu tedy Pittovi dát ještě pár dalších inspirativních nápadů od jeho duševních bratří.

Tak třeba princip zaručení se: nedostaneš žádnou zbraň, pokud neznáš někoho z elity národa. Továrníka, soudce, miliardáře, senátora apod.
Úmysl byl samozřejmý: chudí lidé či černí takové známé nemají, takže zůstanou bezbranní, nu a smetánka, ta bude mít své.

Anebo proč to nevzít pořádně, jako v San Franciscu? Tam smí mít zbraně jen celebrity a policisté. Takže pistole mají SFPD, protizbraňoví politici, jako ta ženská, co pak sestavovala seznam zakázaných zbraní, holywoodští gerci -- a samozřejmě gangsteři --, přičemž slušní lidé mají smolíka.
To by tak bylo, aby se plebs stavěl na roveň panstvu!

Pak bychom také mohli zakázat levné zbraně -- tzv. "Saturday Night Special Ban".
Zkonfiskovat a zakázat všechny Kosy, Glocky, ČZty, Taurusy apod! Kdo nemá na pozlacený Desert Eagle nebo alespoň STI, je podčlověk a nemá co mít zbroják, natož zbraně!
Sice se to trošku tříská s tím, že by zbraně neměli mít ti, kteří je jako mají nástavec, ale to určitě nevadí, protože tato chybička je všem těm Pittovým návrhům "jak odzbrojit plebs" jaksi imanentní.

A ty nepřijatelné poplatky za zbraně tam vznikly též: Roosevelt, otevřený obdivovatel Stalina, chtěl zbraně zakázat úplně, a když to neprošlo "protože Ústava", tak na které zbraně jen mohl napálil "daň" $200. A to nebyla pokuta nebo zákaz, to byla daň, takže to bylo v pořádku, áno?
Přepočteno na dnešní ceny tak člověk koupil brokovnici s o centimetr kratší hlavní a musel zacálovat 3,478 dnešních dolarů neboli 70,000 Kč.

Nebo co takhle si vzít za vzor rovnou fašistickou Británii, kde je občanům ouředně zakázáno se bránit napadení zločinci i ve vlastním domě? Plebsu má stačit maximálně dvojka brokovnice nebo malorážka! No uznejte sami, copak někdo skutečně potřebuje dlouhou zbraň na redukované puškové střelivo? Odstřelovačku? Více, jak 7 nábojů v zásobníku? Nebo více, jak 5 v bubínku revolveru?
Nebo počkat, JUDr. Lněnička stejně usoudí, že na sebeobranu stačí 2 rány, takže zakázat vše kromě perskusních derringerů!

* * *

Člověk "skutečně potřebuje" jen vodu, jídlo a teplo. Což dostane i v koncentráku. Kde nevyhnutelně končí VŠECHNY cesty typu "potřebuje to? Nepotřebuje. Zakázat!"

Kdyby bylo po Pittovu, důchodce z Tanvaldu by byl mrtvý.
Václav Houštecký dost možné též.
Ten chlapík, co s v roce 2009 ubránil ČZtou feťáku se šroubovákem určitě.
A nepočítám řadu dalších.
Jo, to je fakt záslužná iniciativa.

Mne to prudit nemusí: papírově jsem vyučený puškař, takže bych si došel vyřídit zbrojní licenci a všichni fašouni a komouši, se zbrojákem či bez, mi mohou políbit pozadí.

Ale neskutečně mne dere ta otrokářská mentalita, že ostatní lidé -- nebo chudí, nebo nějaké menšiny -- nemají právo se bránit, nebo sbírat, co se jim líbí, že takové právo má jen samozvaná elita.
A proč? No protože panstvu nejde pod nos, že by i jiní lidé měli takové věci, jako zbraně. Nebo třeba auta. Nebo třeba necenzurovaný internet. Nebo svobodu změnit zaměstnání.

Připomíná mi to tu historku o uprchlém členu sovětského politbyra, co se z americké emigrace vrátil do SSSR, protože tam měl auto jenom on a připadal si elitně, zatímco v USA měl auto každý a z výjimečnosti nebylo nic. A pak kdo tu má zbraň jako nástavec :P

Ale chápu to -- třeba ve Vermontu jsou zbraně k dostání naprosto neregulovaně, řidičák tam seženou tuze snadno, internet se tam necenzuruje a kriminalita tam je výrazně menší, než v Commiefornii -- ale tam by se wannabe elity musely cítit stejně hrozně, jako ten emigrant z politbyra: "tady mají zbraně všichni, ne jenom elitní übermensch já? Tfuj."

Vždy znovu mne překvapí, že střelci nedrží spolu, ale je mezi nimi pátá kolona, která drží se zakazovači a ráda by zbraně zakázala snad všem kromě sebe.
Naposledy upravil(a) cover72 dne pát 08.11.2013, 14:32, celkem upraveno 4 x.

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 14:15

co to meleš?...nikomu nechci upřít právo bránit se a pokud si vlastního života vážíš více než částky kterou jsem nadhodil, tak by pro tebe neměl být problém si zbraň na sebeobranu pořídit.
Kdyby bylo po Pittovu, důchodce z Tanvaldu by byl mrtvý.
Václav Houštecký dost možné též.
Ten chlapík, co s v roce 2009 ubránil ČZtou feťáku se šroubovákem určitě.
A nepočítám řadu dalších.

proč by měli být mrtví?....bydlím na blbým místě?...tak si kurva ty prachy seženu a koupím kvér.
a kdyby bylo po mým, tak možná ti tři lidé žijí,možná by žil i rotwailer s majitelem, možná by se nestřílelo po psech, protože honí kočku,možná by na křižovatce řidič dodávky nevytáhl na kámoše kvér a možná by většina lidí zvedla prdel a začala se konečně hejbat

A vždy znovu mne překvapí, že střelci nedrží spolu, ale je mezi nimi pátá kolona, která drží se zakazovači a ráda by zbraně zakázala snad všem kromě sebe.

A furt se tady všichni oháníte tím jak "NEJSEM OVCE" najednou bych měl kývat hlavou jen proto že mám kvér?...... prober se
Naposledy upravil(a) pitt dne pát 08.11.2013, 14:18, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Biggles » pát 08.11.2013, 14:16

Takže milej Pitte, já tvrdím, že současnej stav je dostatečnej, na tom není nic hysterickýho. Kriminalita s legálníma zbraněma kat. A, B, C je minimální a občasnej exces je holt daň za svobodu. Ty tu kdákáš o tom, že máš "pocit" jak je mezi lidma moc zbraní. Hned vymejšlíš způsoby, jak si ten svůj POCIT vylepšit. To je reakce dementní blondýny. Jinak bys svůj názor byl schopnej vobhájit nějakejm číslama, rozborem.........
Takže nejsi schopen nic doložit, ale všechny, co maj jinej názor (viz tvůj příspěvek ke svobodě shromažďování, atd.) bys držel pod krkem. Fajn, buď máš smysl pro humor, kterej je mi cizí nebo jsi hodnej svýho nicku a avataru. Je zajímavý, že ze zbraní mezi lidma maj obavy dost často troubové, který maj strach z toho, že ty ramena vo pět čísle větší než potenciální voběť by mu byly ho.no platný s ustřelenou škeblí..........
edit: Bejt tebou, tak si vovce do huby neberu. Seš to ty, kterej tu horuje pro tvrdou ruku. Takže optimální slouha systému. Demonstrovat jen pokojně a pro dobrou věc..............pokojnost a správnost věci zřejmě posoudí ouřada nebo sám velkej Pitt :D

Příspěvek od pitt » pát 08.11.2013, 14:22

naprosto jsi mě dostal..........žádný čísla ti nedám, protože nic nepočítám a ani je nehledám, takže číselný argumenty ze mě nedostaneš, protože jim ani nevěřím a pokud máš všech 5 pohromadě, tak jim nebudeš věřit ani ty. Už jeden velký pán řekl "statistice věřím je té, kterou jsem si sám zfalšoval".
A ano....bojím se zbraní, protože mám 2 metry, 103 kilo poctivě vypracované svalové hmoty a bojím se toho, že mě smahne sračka metr šedesát

nechápu proč mě podsouváš nějaký schvalování demonstrace........nemáš nějaký argumenty v podobě čísel?.... :P

Příspěvek od cover72 » pát 08.11.2013, 14:25

Pitt: no to snad nemyslíš vážně.
Ten z Tanvaldu byl důchodce. Podle tebe by měl z těch pár tisícovek, co mu zbyly, zaplatit 30, 50 nebo 70,000 Kč jako poplatek za zbraň či zbroják a k tomu 5-15,000 za psychoposudek.

To by možná, možná našetřil Václav Houštecký jako pracovník v IT -- za pěkných pár let.

A s těmi ovcemi -- jediný, kdo tu chce z lidí násilím, skrze zákazy a likvidační poplatky/pokuty dělat bezbranné ovce, jsi ty.

Kdybys nepsal tak vážně, tak si fakt budu myslet, že se jen bavíš tím, jak nás trollíš.

Zajímalo by mne, jestli bys psal tak, jak píšeš, kdyby sis při tréningu pohmoždil páteř a skončil na vozíčku, případně ještě skrze ekonomickou krizi ztratil práci, skrze kterou pro tebe není sebemenší problém vypláznout sto tisíc na pořízení pistole.
To by ses pak třeba, jako ostatní, kdo nejsou berserkeři, bál toho, že podlehneš útoku šmejdů, co útočí v tlupách a proti kterým beze zbraně nemáš šanci.

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz