Úpravy zbraní, příslušenství a jiné vychytávky
Samozrejme, ze me Tve "ladeni zbrani" ani v nejmensim nevadi, je to jen Tvoje vec, jen jsem si musel trochu rypnout, nebot me Tvoje prispevky prijdou dosti vychloubacne, nic protiyokyto píše:To lala, parabelum
Je to naprosto jednoduchá stojinu jsem měl doma není to můj první G. Gohosta jsem objevil před nedávnem. Zbraň nepřestavuji v domění že bude sama lépe střílet, ale že mne to baví tak jak jsem kompletně přestavěl 1911tku tak budu ladit i Gčko. Až mne omrzí vyzkouším ho pod vodou kdo ví. Za druhé každý se může přeříci či přepsat. Za cca 30 let co sdělám aktivně se zbraněma už mám na nějakou chybu nárok. To je k tomu CEPPu. Každý máme nějakého koníčka. Jo si dělám i povrchovky GUN KOTE. Pokud jde o střelbu nestřílím desítky , ale zatím na 25 m z Kimbra vše v černém. A blázen nejsem jen si mohu dovoit trochu více bláznit. Pokud Ti to vadí tak je jen Tvůj problém. Jo a když to postavím tak to půjde do světa a zase budu kutit na nějaké jiné zbrani. A to jsem takový blázen, že si z USA nechávám posílat nejen součástky, ale i různé specielní nářadí a bych mohl "kutit" a dělatto co mne baví.