Re: Aktuality z domova i ze světa
http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-6 ... il-jsem-ho
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GP K100 Mk.7
Nadutec hloupost nese si, dustojne, jako pav...Stepan píše:Good job, dědo, přidáme vás na kupu.
Zbraň: 3 kusy
A jakej je výsledek tvé tvůrčí činnosti zde na foru?Stepan píše:Víte, ony existují různé výsledky tvůrčí činnosti člověka.
A co zůstane po tobě vyjma těch blbejch cintú?Stepan píše:Zdaleka ne po všech zůstane velehora mrtvol.
On ho tu někdo oslavuje?Nebyl na začátku této peripetie pouze odkaz že umřel-toť vše,hm?Stepan píše:Pokud chcete obdivovat a oslavovat
Zatím si trezor zevnitř neotevřel, ale určitě mě chce ukolébatreddog píše:Pro vsechny:
Kontrolujete naseho Glocka? Ja jen abychom jednou necetli podobne vytvory (viz Stepan x panKalasnikov) i na pana Gastona. Takze jen co dopisu, budu chvili sledovat.
a zase budeš jen sluníčkovej přizdisráč,jen proto aby jsi někom den po štědrým dnu neřekl že je penis?reddog píše:Uz chapu, proc ti mistni adminstvo zalozilo vlastni sekci v exotech. Chtel jsem Ti poprat hezke vanocni svatky, ale radeji se kousnu do jazyka (zlomim prsty), nerad bych, aby jsi mi to jednou omlatil o hlavu